keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Haaste, naisia joita ihailen

Syksyn ensimmäisen haasteen sain Tuula`s Lifen Tuulalta ja innoissani siihen tartun :)

En erityisemmin ole aikuisiällä ihaillut ketään kuin hetkittäin, joten piti ihan pidempään pohtia ketkä naisista ovat tehneet vaikutuksen minuun.  

Ihan ekaksi mieleen tuli Miss Suomi vm 2001, Heidi Solhberg. Olin vaikuttunut kun hän eilen juonsi Roosa-nauha konserttia siitäkin huolimatta että on vakavasti sairas.
Heidi on ollut mielestäni aina luonnollinen, aito, välitön ja sydämellisen oloinen - sekä naisten lehtien haastatteluissa että tv:ssä. Jostain syystä hänen elämäänsä olen seurannut ehkä monia muita missejä enemmän juuri lehdistä, varmaan hänen oman äidin menetys ja isän kanssa kasvaminen vaikuttanut. 
Itsekin kasvoin isäni kanssa nuoruusvuosina, vaikka äiti toki elossa onkin.

Heidille ja hänen läheisilleen toivon sydämestäni voimia taistelussa syöpää vastaan ja  suojelusenkeleitä turvaamaan tietä ♥

Edelleen erittäin kaunis ja valovoimainen nainen, eikös :)

Ihan ensimmäinen nainen jota  olen varsinaisesti ja ihan erityisesti nuoruusvuosina ihaillut, on Madonna. 
Ihailin Madonnaa  80-luvulla ja vieläkin muistan kuinka makeita olivat hänen ensimmäiset musiikkivideot.
Fanitin niin kovasti että muistan nähneeni unta siitä kuinka olin hänen keikallaan ja pääsin takahuoneeseen tapaamaan Madonnaa. Huippu uni ♥ Sittemmin olisin halunnut 
v 2005 käydä keikalla kun Madonna tuli Suomeen mutta olin viimeisilläni raskaana ja se jäi. 
Madonna on lahjakas, moniuloitteinen ja upea nainen. Tyyli on muuttunut vuosien varrella hurjasti, ihan joka käännettä en alleviivaa ja nykyisin ihannoidaan aivan liikaa kauneutta eikä ihmiset osaa vanheta, pätee myös Madonnaan.

Mieleen on painunut vuosi kun Dianan ja Charlesin häitä juhlittiin ja sai sitä fiilistellä omalta kotisohvalta. Yhtälailla suru oli puserossa kun Diana menehtyi. Muistan olleeni silloin laivalla ja kyllä se tieto tapahtuneesta laski bilefiilistä kummasti. Jännä kuinka ihan vento vieras ihminen voi niin suuresti vaikuttaa mutta Diana oli niin luonnollinen ja suuri sydäminen. Katsottuani elokuvan Dianasta, vaikutuin yhä enemmän siitä kuin aito luonnonlapsi hän oli.Lapsuudessani erittäin vaikuttava henkilö on ollut oma mummuni joka on minua kasvattanut kuin omaansa. Aina oli ovi auki mummolaan ja koska asuttiin ihan naapurissa, vietinkin mummun kanssa paljon aikaa. Kiinnostus leipomiseen ja ruoanlaittoon on lähtenyt jo lapsuudesta, mummulta on erityisesti jäänyt mieleen Irmelin kakku jota nykyisin kutsutaan mokkapaloiksi ja pizza joka oli harvinaista herkkua silloin kun oli vieraita iltaa istumassa.

Kesälaitumille kirmattiin Keski-Suomeen mökille heti kun koulu loppui, mummun kanssa tottakai.
Mummu on tunteikas, monin tavoin vahva nainen jolla on hersyvä nauru ♥ Toivoisin että omat tulevat lapsenlapset (jos luoja suo) muistavat minut samalla tavoin vaikuttavana kuin itse tulen aina mummun muistamaan. Piirretty kuva tuuratkoon mummua, kun en ilman lupaa kehdannut kuvaa laittaa.Ja hups* , kyseessähän oli julkkikset mutta kun ihailemani henkilöt tulivat tässä järjestyksessä mieleen, niin en ala mummua postauksesta poistamaan :)


Maiccu 

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja perustelut kanssa ja mummu kyllä ansaitsee paikkansa listalla❤️

  VastaaPoista
 2. Mummu kuuluu todellakin listalle :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat julkkis naiset olet valinnut!
  Varmaan olisin itse valinnut samat.
  Ja mummu on tärkeä!❤️

  VastaaPoista
 4. Kylläpä löytyy samoja suoksikkeja, hienoja naisia kaikki!

  VastaaPoista
 5. Mummu kuuluu ehdottomasti listalle! Ihana postaus!

  VastaaPoista
 6. Olet hienon listan tehnyt ihailemistasi naisista. Heidi Sohlberg on upea nainen. Ja Madonna on aina Madonna, ei paljoa perusteluja kaipaa. Ja mummunkin nostit listalle, siitä paljon pointteja. Olipa kiva lukea tätä. Kiitos, kun otit haasteen vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula haasteesta ja kommentista ♥

   Poista
 7. Ihana postaus! Ehdottomasti mummun paikka on listalla. Oma mummoni oli myös kuin äiti. Hänen luokse koulusta menin ja mummo kurkki 5 krs:n ikkunasta, että koska tulen. Letut siellä minua odotti. Kotiin lähtiessäni mummo vilkutti parvekkeella niin kauan kuin minut vain näki ❤️ Hän on jo edesmennyt, mutta mielessä usein ja sydämessä aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit ♥ Ne eväät jotka ollaan lapsuudessa saatu, kantaa meitä läpi elämän. On paljon asioita joista olen aina kiitollinen mummulle ja uskon että kiitollisuus vain kasvaa iän ja oman elämän kokemuksen myötä :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa