keskiviikko 17. elokuuta 2016

Viikkopostaus elokuun kolmas


Tämä viikko alkoi sienien käsittelyssä, siis sen suuren saaliin jonka löysin viime sunnuntain kaatosateessa :) Kun tätä luet, saatan olla pöheikössä taas kökkimässä! 
Oikeasti oon koko viikon odottanut että oispa jo viikonloppu, ihan vain siksi että pääsen sieneen. Hullua. 

Oon syönyt koko viikon salaatteja ja nyhtökauraa eri muodoissa, luvassa postausta siitäkin -aika vekkuli tuttavuus. Iltaisin chiavanukasta ja luonnonjugurttia marjoilla, aamuinen tuorepuuro on vaihtunut kauraleipään ja tuntuu että syksyllä (kauhee sanoo se ääneen, kun eihän se vielä voi olla) tarviin enemmän hiilareita, etenkin aamuisin käynnistyäkseni.
Muuttuuko sulla syömisen kun lomat ja kesä ohi? 

Eilen oli tullut lasku kuntosalilta ja mietin mitä helvattia, mähän oon maksanut jo koko kesän enkä jatkanut sopimusta vielä syyskuusta mutta olivatpa ketturepolaiset laittaneet mulle laskun syyskuusta alkaen ja kai se sitten on merkki siitä että sinne on mentävä :D 
Eli aloitan ens kuun alusta kyllä kuntoilun kunnolla. Miksikö vasta silloin, no tässä on vielä vähän lomareissua tulossa enkä halua laskea kaloreita ;)




Koska melkein joka päivä on satanut, oon puuhastellut kotosalla ja tullut leivottua sämpylöitä ja paistettu lettuja. Lapset tykkää ♥ Nää on nyt niin kasvavassa iässä että vaikka kaksin käsin kaupasta kannetaan ruokaa, niin aina kaikki on loppu :D Tuttua?






Lenkilläkin on tietty myös käyty, sillä jokaisesta aurinkoisesta päivästä on otettava kaikki irti. 
Niitä ei tälle viikolle montaa mahtunut! Sain hankittua uudet lenkkaritkin vihdoin. 
Tän selän takia on tärkeä että on hyvät kengät, korkkareiden käyttökin vähentynyt. 




Lapsilla alkoi tiistaina koulu ja viikko on ollut uuden rytmin hakemista, aikaistettuja iltatouhuja ja kirjojen päällystämistä. Ajat on kyllä muuttuneet kun osa kirjoista on parin kanssa yhteisiä, kun ei ilmeisesti koululla varaa tilata jokaiselle omaa. Tähän on tultu. Joka asiassa säästetään, mutta tää on kurjaa koska ei voi perehtyä kotona aineeseen jos kirjaa ei ole.




Kynttilöitäkin on poltettu joka ilta, melkein heti kun kotiutunut - oon sytytellyt kynttilöitä, ne tuo niin kivasti tunnelmaa. Samoin kuin tuoreet kukat. Keskiviikko oli vähän rankka rankka päivä ja ilahdutin itseäni ostamalla ruusuja ja gerberoita kotiin ja kaksi ruukkukukkasta josta toisen vein töihin. Kiva piristää omaa työpistettäkin vähäsen kun 
siellä suuren osan päivästä viettää.







Viikon huipentuma tais olla sadonkorjuu ;) Haha, eka chili on irroitettu ja uusia kasvamassa vaikka kuinka.Tiedä sitten ehtivätkö tänä vuonna kypsyä, kun ei ole enää niin lämmintä. Kirsikkatomaatteja on myös paljon tulossa ja ekat maistiasetkin saatu, tässä  mallikappale :)
Onko siellä sadonkorjuuaika?

Mä niin haaveilen omenapuista (joita ei tänne kerrostaloon tietenkään saa), mehukkaista omenoista joista sais tehtyä hilloa, omenapiirakkaa ja mehua ♥ Ne on niin nam. 

Oikein leppoisaa viikonloppua, nautitaan lämmöstä mitä viikonlopuksi vielä on luvattu!

Maiccu

6 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja viikon varrelta. Oikein mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania juttuja lautasilla. Kyllä pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa enempi liikkumaan...edes vähäsen. Aurinkoista viikonloppua ja sienimetsäänkin pitäsi kyllä lähteä

      Poista
    2. Sama juttu!Askelmittari on kyllä hyvä motivaattori, tulee käveltyä enempi.Aurinkoa viikonloppuusi :)

      Poista
  2. On kaikkea herkullisen näköistä ja kauniita kukkia :)
    Kyllä mustakin syksylle tuntuu jo, ja tykkään siitä syksyihmisenä. Kynttilät palaa meilläkin iltaisin. :)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Oon ihan koukussa chiavanukkaaseen, tuorepuuro on vaihtunut siihen :) Tänään on ollut kyllä niin kesäinen päivä että meinasin jättää kynttilät sytyttämättämutta sytytin kumminkin...ihanaa viikkistä sinnekin!

      Poista
  3. Hienoja kuvia. Herkullisen näköisiä ruokia. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥