sunnuntai 14. elokuuta 2016

Viikkoni kuvina, elokuun toka

Postaus viivästyi kun läppäri meni sanomaan sopimuksensa irti ja eilinen menikin uutta etsiessä.
Nyt on uus toimiva peli, ihan perusvehje kylläkin.

Kesä tuntuu vaihtuneen syksyyn tällä viikolla ja olo ollut sen mukainen. Hirveä väsy. 
Joka päivä, ei ehkä enää niin paha onneksi loppuviikosta. 
Mennyt nukkumaan viimeistään kympiltä, herännyt ennen aamukuutta, torkkunut työmatkan, torkkunut kotimatkan ja kaatunut kotona sohvalle ihan reporankana.
 Mietin jo työkaverillekin onko mulla jokin puutos mutta kuulema tätä on liikkeellä muillakin. Huoh.Onko siellä samaa??

Ehkä osansa tekee se ettei viikonloppuna ehtinyt juuri levätä, kivaa juhliminen oli silti:)
Oon joka päivä haaveillut sieneen menosta mutta sienimetsä sen verran kaukana että touhuun tarvis varata reilusti aikaa eikä työpäivän jälkeen sitä oikein ole. Eikä toive toteutunut nyt viikonloppunakaan kun molempina päivinä satanut.
Muuten onkin liikkumiset olleet koiran kanssa lenkkeilyä, jumppaan oli keskiviikkona tarkotus mennä mutta sitten sainkin töistä ison pussin pullaa (oli pakkanen tyhjennetty) ja niistä piti sitten tietty tehdä köyhiä ritareita. Vai oliko nuo sitten rikkaita kun oli kermavaahtoa ♥

Siinä samalla sitten intouduin vaihtamaan verhoja, sillä väsytti niin että oisin nukahtanut jos ei olis ollut jotain tekemistä :D No nehän piti eka silittää ja kun olin olin ripustanut uudet keittiöön, piti vaihtaa samantien olkkariinkin, että sellainen rumba.Niin ja kun on verhot vaihdettu, täytyi vaihtaa ruokapöydän tabletit, kaikki väärän väriset kynttilät ja turkoosit tyynyt lilaan.Että isompi homma, kuin mitä suunnittelin mutta tulipa tehtyä. Kun vielä viikkosiivous tehtiin torstaina, jää viikonloppuun enempi aikaa tehdä jotain oikeasti kivaa :) Onks teillä siivouspäivä? Me siivotaan usein torstaisin just siksi että perjantaina saa vain relaa.

Kolea syyssää sai kaivamaan huivit kaapista ja lämpimämmät kengät, sillä niin viileää aamukuudelta etten enää ihan ballerinoilla tarjennut vaan otin nilkkuritkin käyttöön. Tykkään kyllä syksystä ihan hurjasti ja musta kesän jälkeen on ihan kiva kaivaa taas takit ja huivit esille :) Tää huivi onkin erityisen rakas, sain sen ystävältä Espanjan tulisena viime talvena ♥















Siinä vähän olkkarin uutta värimaailmaa :) 
Tykkään lilasta paljon, sen eri sävyistä ja nyt hieman vaaleampaa kuin ennen. 
Johtuen osin vaaleasta sohvasta, sen kanssa hempeä sopii paremmin kuin vanhempi violettiin menevä.

Ruoan suhteen oon tän viikon mennyt nyhtökauralla, jep. Meidän k-kauppaan oli vihdoin tullut satsi sitä ja minähän nappasin heti 4 pakettia ja kun kukaan muu ei suostu syömään, kokkailen siitä itselleni. Tein kukkakaalipizzapohjalla nyhtökaura-feta-paprika-tomaattipizzaa ja ihan sairaan hyvää. Oikeasti!!! 

Mun vanhempi poika joka vege, tykkäs myös eli jos kasvisruoka kiinnostaa niin kantsii kokeilla. Viikonloppuna sitten kokeilin nachoja nyhtökauralla, nyhtökaura sopi siihen rakenteesta vuoksi hyvin myös ;)







Niin ja juhlittiinhan meillä vielä loppuviikostakin sillä muistin että koiralla oli ollut synttärit viime kuun vaihteessa ja autuaasti unohtanut koko jutun. No pitihän se korjata ja tarjota neidille maksalaatikkokakkua kuudella nakilla ♥ Se oli suurta herkkua ja syöminen kesti kokonaiset 2,5 minuuttia.Mistäkö tiiän, mies kuvas ruokailun :)


Nyt onkin niin sateinen sunnuntai että taitaa olla hyvä sauma lähteä kirppikselle pyörähtämään. 
En ole koko kesänä käynytkään.Sienestys jääkööt kuivempaan päivään. 
Oikein mukavaa sunnuntaita sateesta huolimatta ♥

Maiccu

16 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Lila on kiva väri. Meillä verhojen vaihto edessä lähempänä joulua, sillä jouluverhot laitetaan. Nyhtökaurasta oon lukenut, mutta en ole maistanut. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Sitähän voisikin kokeilla :)
    Mukavaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä tykkään myös ja oikeasti verhot pitää vaihtaa jo aiemmin mutta jäi ja nyt sitten vaihdettiin kun keittiön verhot syksyiset ja niiden käyttöaika on suht lyhyt.Voipi olla että jouluverhot vaihtuukin meillä vain talviverhoiksi :D Nyhtökaura on oikeasti aika mielenkiintoinen, postailen lähipäivinä mun kokemuksia! Mukavaa sunnuntaita sinullekin :)

      Poista
  2. Ihania nämä viikko postaukset...itse olen haveillut, mutta autuaasti aina unohdan ottaa kuvia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäät :) Mulla kännykkä on kasvanut käteen kai kiinni kun tulee joka paikassa napsittua kuva tai pari. Muksaa sunnuntai-iltaa!

      Poista
  3. Kaunis tunnelma siellä!
    Tykkään myös, kun syksy tulee!

    Meillä on Varmaan aina siivouspäivä!😀
    Mutta usein siivoon perjantaina, niin viikonloppuna on puhdasta!
    Hyvää illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ♥ Syksy ja pimenevät illat saavat tunnelmoimaan...Meilläkin sellaista pikkusiivousta pitkin viikkoa ja loppuviikosta sitten yksi isompi!Taitaa olla monissa perheissä tapana, Kivaa sunnuntaita :)

      Poista
  4. Namskis, köyhiä ritareita <3 Ja kauniita kukkia ja vielä karvakorviakin...

    VastaaPoista
  5. Vastavierailulla! Kiva ja monipuolinen postaus. Nyhtökauraa en oo vielä kokeillut, pitäs testata. Minäkin jään lukijaksesi :) Ai niin sienestäminen kiinnostaa muakin 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja ihanaa että viihdyit jäädäksesi💕Mä postailen nyhtökaurasta lähiaikoina. ..kivaa loppuiltaa😇

      Poista
    2. Tervetuloa ja ihanaa että viihdyit jäädäksesi💕Mä postailen nyhtökaurasta lähiaikoina. ..kivaa loppuiltaa😇

      Poista
  6. Olet saanut kovasti aikaiseksi. Syksy ja sisustaminen kuuluvat kyllä niin yhteen! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän joo väsymyksestä huolimatta🍀Ihan totta, syksy ja kevät on aina uuden aikaa...Mukavaa viikonloppua ☺

      Poista
  7. Kiitos kommentistasi blogiini, jostain syystä sen julkaiseminen vaan ei onnistu, en tiedä, missä vika... Mutta tulin siis vastavierailulle, kiitos kutsusta! Sienessä olisikin kiva käydä, tietäisi vaan hyvän sienipaikan... Ihana karvakorva siellä, meillä on kanssa aina koirille synttäripäivänä maksalaatikkoa nakeilla, mutta epäilenpä, että sen syöminen ei vie edes tuota 2,5 minuuttia...
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Ihanat verhot ja muut sisustustekstiilit, kaunista! :) Ja paljon onnea koiraneidille!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥