lauantai 4. kesäkuuta 2016

Vihersmoothieta, Valmarinia ja Detox-teetä

Oon tosiaan ollut viime päivät niin turvoksissa että sille oli tehtävä jotakin ja otin käyttöön Detox-teen, Valmarin:n ja vihersmoothiet. Mitäkö ne on sitten syöneet, nooh, mäpä kerron. Valmarin nopeuttaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa täten vatsantoimintaa. 
Sitä voi käyttää laihdutuksen tukena, se on oiva keino lopettaa närästys ja siksi mä sitä olen joskus vuosia sitten alunperin kokeillutkin. Sillä on myös palauttava vaikutus,  jos treenaaminen vie kropan maitohapoille ja auttaapa tämä myös stressioireisiin.

Valmarin siis korjaa kropan happo-emästasapainoa ja edistää kudoshengitystä: 
keho poistaa nopeammin kuona-aineita ja rasvaa, mikäpäs sen mukavampaa :) 
Niin ja jos treenaat niin tämä myös tosiaan nopeuttaa palautumista treenin jälkeen! 

Tasapainottaa ruokavalion ja elämäntilanteen aiheuttamaa kehon happamuutta edistämällä kudoshengitystä. Mulla tämä happamuutta on aiheuttanut ainakin sairastelu, sen aiheuttama stressi ja varmaan ruokavaliokin. Siksi emäslisä on paikallaan.

Valmarinia nautitaan sekoittamalla ruokalusikallinen lasilliseen vettä ja eikun huiviin. Pari, kolme lasillista päivä mittaan. Itse ostin tätä apteekista eikä ollut kuin reilu 5€ puteli, taitaa saada myös luontaistuotekaupoista.


Kaupassa osui silmään teehyllyllä tää Clipper Detox-tee ja täytyihän sitäkin kokeilla. 
Pari, kolme kupillista päivässä ja tee puhdistaa ja virkistää, niin ja on kofeiiniton. 
Mä käytän teessä aina maitoa ja sokeria/hunajaa, mutta nyt join ihan pelkälleen ja oli hyvää. Ihania makuja, teessä lakriksijuurta joka tuo kivasti makeutta. Pakkauksessa 20 pussia ja maksoi noin 3,50€.



Ja jottei nyt varmaan tää pömppömasu jää riesaksi, otin vielä vihersmoothiet osaksi ruokavaliota. Ajatuksena olisi nyt puhdistaa kehoa viikon, parin ajan. 
Olen ollut Ph-dietilläkin reilu vuosi sitten ja siitä hyviä kokemuksia joiden mukaan nyt ajatus elää. En valitettavasti voi jakaa tarkkoja ohjeita siitä kun ne Firfarmin omaisuutta,  mutta omia kokemuksia ja tuntemuksia voin jakaa. Sopivasti ehtii keho puhdistua ennen kesälomaa :)

En mä mitenkään mainoksen uhri ole mutta sopivasti sattui silmään Mtv.fi sivustolla huutava otsikko, haluatko eroon pömppövatsasta :))) jep, todellakin haluan, vaikka syönyt viimeisen viikon aikana lähinnä vai nestemäistä  "ruokaa", niin pömppö ei katoa :( 




Smoothie valmistuu huippunopeasti eikä sisällä kilokaloreitakaan kuin alle 250.

Piristävä smoothie

Tarvitset:
reilu 1 dl ananasta
reilu 1 dl papaijaa
1 pakastettu banaani
1/4 kurkku (kuorineen)
2,5 dl viileää kookosvettä
4,5 dl pinaattia
4 jääkuutiota
Tee näin:
1. Laita kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes juoma on koostumukseltaan tasaista.
2. Nauti heti!


Maku on herkullinen, tätä juo ihan mielellään :) 
Lisää reseptejä vihersmoothieista luvassa ensi viikolla! 
Monelle vois muuten olla hyvä " palauttava" drinsku sunnuntaina jos on tullut oltua lauantaina viihteellä ;)

Maiccu


10 kommenttia:

  1. On varmasti hyvää tuo smoothie, voisikin kokeilla ☺
    Valmarinia mulla on joskus ollut, samoin detox-teetä. Kiva, kun vinkkasit näistä, olin unohtanut koko valmarinin. Sitä voisikin ostaa uudelleen. ☺
    Mukavaa lauantai-iltaa! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo, ainoa mitä en laittanut oli jääkutiot mutta kun vesi ja bansku kylmiä niin smoothiekin viileää.Muksaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Kiitos tästä! Taidankin tänään kipittää apteekkiin ja testata kuinka tuo Valmarin toimii näin tukkoisessa kehossa. Mukavaa alkavaa viikkoa sään viilenemisestä huolimatta. 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, ei se ainakaan haittaa tee :) Mulla on myös keho ihan tukossa, siksi kaikki keinot nyt käytössä. Samoin sinulle mukavaa uutta viikkoa, eiköhän se aurinko palaa pian lämmittämään :)

      Poista
  3. Valmarinia voisikin testata, isona plussana sille myös että se on avainlipputuote :)

    VastaaPoista
  4. Nyt on tullut herkuteltua viikonloppuna niin, että tekisi minullakin mieli vähän kevyempää sapuskaa. Smoothie vaikuttaa herkulliselta.

    VastaaPoista
  5. Smoothiet uppoaa aina :) Tuo Valmarin kuulostaa mielenkiintoiselta, miksihän en ole aiemmin kuullutkaan tästä, hmm?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kuulin muutama vuosi sitten ihan sattumalta eräältä joka tuota käyttää. Eipä tuote taideta juuri mainostaakaan, kumma kyllä.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥