torstai 2. kesäkuuta 2016

Kirppislöytöjä

Niinkuin olen jo kertonutkin, rakastan kirppiksillä käymistä enkä vähiten siksi että siellä tekee hyviä löytöjä edullisesti! On ihana tehdä löytöjä, ihastella sellaisia tavaroita joita ei enää kaupasta saa tai joskus voi löytää pilkkahintaan jotain mitä vielä myydäänkin kaupoissa.

Ainoa mistä en tykkää on se haju -siis jos myydään oikein tunkkaisia vaatteita tai sitten on läträtty huuhteluainetta niin että en pysty edes pysähtymään pöydän ääreen katselemaan, kun haju karkoittaa.
Mulla on herkkä nenä :D

Useimmiten löydän jotain sisustusjuttuja kotia tai paitoja, joskun en mitään. Tässä nyt muutamia löytöjä, hintoja en muista mutta muutaman euron ostoksia.





Käyn pääasiassa Bella-kirppiksillä Myyrmannissa, mutta myös Myyrmäki-hallilla ja erilaisilla nettikirppiksillä. Jos kotona totean että hutiostos, laitan samantien kiertoon. Nettikirppiksillä on helppo myydä, suosikkeja ovat Huuto.net, Tori.fi ja ja muutama naistenvaatekirppis facebookissa.

Jos kirppiksiin on ennakkoluuloja, ne kannattaa jo nykyaikana karistaa sillä sieltä löytää enemmän lähes uutta tai uudenveroistakin ihan eri tavalla kuin vaikka 10 vuotta sitten. Vaatteet etenkin ovat nykyään ihan kulutustavaraa ja henkkamaukan myötä hinnat niin halpoja että niitä tulee hamsrattua ja muoti muuttuu niin nopeaan, että kokoajan tarvii saada uudempaa ja enemmän...sitten ne päätyvät minnekä muualle kuin kierrätykseen.

Nauroinkin miehelle että oikeastaan pitäisi olla kiitollinen että nuoret tuhlaavat rahansa vaatteisiin ja kenkiin, myyvät sitten kirppiksellä niitä ja me keski-ikäiset voidaan sitten surutta ostaa niitä ja pysyä muodissa mukana :D Enkä tarkoita etteikö nuoret käyttäisi rahaa muuhunkin mutta kyllä tuo shoppailu tuntuu monelle olevan harrastus!
Kenkiä tosin harvoin kirppiksiltä ostan, ellei ole uudet sillä lesti aina painuu käyttäjänsä jalanmukaiseksi ja käytetyt ei vältämättä ole hyvät jalalle.

Mulle on valikoitunut ihan kirppissilmä,  en tutki kaikkia pöytiä vaan ne mielenkiintoisimmat yleisilmeiltään.

Myyrmähi-hallilta tein kivoja löytöjä, kassillinen lähinnä paitoja ja tässä nyt muutamia :) Pitsistä tykkään tosi paljon ja se sopii kesään.



Sattui vielä hauskasti että oli kynnet lakattu tummansini/hopeisiksi joten hyvin mätsäsi.


Tälläistä huivia oon etsinytkin, vähän juhlavampi ja esimerkiksi kesäjuhliin tosi kiva jos on muuten vaikka olkaimetonta päällä ja kaipaa vähän peittävää muttei neuletakkia kuitenkaan.


Oikeastaan etsin jotain kivoja kuppeja joita voisi käyttää näissä blogin ja instan valokuvissa enkä löytänyt, mutta nämä pisti silmään viimeisessä pöydässä ja kun kysyin kappalehintaa, myyjä sanoi että saat viedä ne ilmaiseksi!! Hämmennyin niin että mietin kehtaanko ottaa sitten nämä kaikki, mutta olisi ollut suuri väärin jättää vain yhtä -niin otin sitten kaikki neljä.

Pesin nämä käsin kun usein tälläisistä lähtee väri astianpesukoneessa.Ainoa vika oli tuossa pinkissä josta lähtenyt väriä mutta sitä ei kyllä huomaa paitsi tässä kuvassa.



Minusta nuo on aika hauskat! 

Mitä mieltä sä oot kirppistelystä, ostatko tai myytkö itse kirppiksillä? 

Maiccu


14 kommenttia:

  1. Oi, kivoja löytöjä. Kirppikset on ihan parhaita.

    VastaaPoista
  2. Mä aina ihailen (ja vähän kadehdinkin) ihmisiä, jotka löytää kirppiksiltä kivoja juttuja, mä en oikein tahdo löytää... Vaatteita olen kyllä tosi huonosti edes katsastanut, mutta tarvii varmaan seuraavan kerran keskittyäkin niihin :) Ihania löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( Sulla on tainnut käydä vain huono tuuri. Mä oon huomannut että jos jotain tiettyä lähden kirpparilta etsimään, en takuulla löydä vaan kaikkea muuta. Eli avoimin mielin vain vailla odotuksia ja sitten saattaa ollakin syli täynnä kaikkea kivaa!

      Poista
  3. Kivoja löytöjä! Tykkään käydä kirppiksillä, ja käyn aika usein. Toisinaan ajetaan miehen kanssa kauemmaskin ihan vaan kirppiksille. Sieltä tekee välillä niin mahtavia löytöjä ☺

    VastaaPoista
  4. Niin hienoja löytöjä olet tehnyt!
    En ole pitkään aikaan ehtinyt kirpparilla käymään.
    Juhlien jälkeen täytyy taas käydä.
    Tykkään niin kierrellä kirppareilla!
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mukavaa ajanvietettä :) Mullakin menee aikoja etten ekrkiäja sitten taas tulee poikeuttua! Mukavia juhlia ja viikonloppua :)

      Poista
  5. Kirppistely on aivan mahtavaa. Me käytiin neidin kanssa illalla kirppistelemässä tuttavien luona kun heillä on pari vuotta vanhempi tyttö, sieltä aina saadaan edullisesti ihania vaatteita. Nytkin lähti iso pussillinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, tuo onkin ihan parasta kun voi tuttavapiirissä kierrättää! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Meillä on kivoja kirppiksiä joista lapsille olen tehnyt löytöjä, mutta aikuisille ei oikein löydy vaatetta. Vanhoja huonekaluja ja astioita olen ostanut.
    Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :( Mutta kiva että lapsille kuitenkin löytyy! Astoista ja huonekaluista voi löytää ihan aarteita jos hyvä tuuri käy! Aurinkoa myös sinun viikonloppuun :)

      Poista
  7. Tosi kivoja löytöjä! Etenkin tuo tokan kuvan toppi/tunika on aivan ihana! :) Mäkin kävin usein Myyrmäessä kirppiksellä kun opiskelin siellä. En tiedä onko kyseistä kirppistä enää.. oli siinä aseman lähellä S-marketin vieressä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, kesäinen :) Tavallaan se on vielä, sillä se siirtyi ensiksi Martinlaaksoon ja sieltä vuodenvaihteessa Myyrmanniin eli entinen Samin kirppis on nyt Bella kirppis :) Nimi ja paikka vain vaihtunut!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥