perjantai 3. helmikuuta 2023

The Body Shop - Raikas passionhedelmä

Käyn nykyään harvakseltaan Body Shopissa, mutta nyt piipahdin pojan tyttöystävän seurana ja arvasin, ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan. Nappasin koriin suihkugeelin ja vartalojugurtin, sillä tiedän ne entuudestaan hyviksi ja tämä passionhedelmä oli pirskahtelevan raikas tuoksu.

Mä tykkään TBS:n suihkugeeleistä koska ne vaahtoaa hyvin ja tuoksuelämys on ihana lisä suihkuhetkeen. Jos haluaa jatkaa samaa elämystä, kannattaa tosiaan valita saman sarjan vartalonhoitotuote niin saat leijua samoissa paratiisiviboissa koko päivän tai illan.

Suihkugeelissä on 92% luonnon raaka-aineita kuten passiohedelmäuutetta ja reilun kaupan aloe veraa.
Vartalojugurtti taasen on nopeasti imeytyvää, todella kevyttä voidetta joka imeytyy iholle hetkessä.
 



Mä ihastuin viime vuonna päärynän kausituoksuun niin etten oo raaskinut käyttää ostamaani suihkusaippuaa koska en tiedä saako sitä enää ikinä. Ihan hassu olen kyllä.
Nyt lupaan ottaa sen käyttöön kun on tämä tuoksu sitten taas jemmassa.

Muita hamstereita, jotka ostatte jemmaan ettekä raaski käyttää?

Maikku

 

6 kommenttia:

  1. Jep, täällä yksi hamsteri :D Mulla on TBS:n Zesty Lemonia ja Juicy Pearia tällä hetkellä täysinäiset pullot, kun en raaski kumpaakaan käyttää pois. Hassuahan tää sinänsä on, mutta jotenkin sitä vaan haluaa säästellä niitä lempparituoksuja :D Mulla on tästä sarjasta vielä tota vartalojogurttia ja vartalonkuorinta-ainetta jäljellä. Se kuorinta viilentää ihoa eikä sovellu sen takia mulle talvikäyttöön ja kesälläkin se meinaa olla vähän inha, kun en muutenkaan viilentävistä kosmetiikkatuotteista niin välitä. Mutta tuoksu näissä on kyllä mitä herkullisin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän :) Juicy Pear on niin hyvä, vähän harmittaa ettei ostanut vartalojugurttia enempää silloinkuin sitä vielä sai.

      Poista
  2. Mulla just Body Shopit on usein pisimpään hyllyssä, koska en raaski käyttää. Ovat niin ihania ja tuoksuvat taivaallisen hyvältä.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  3. Tuoksuttelin liikkeessä, mutten onneksi osanut. Ei ollut niin hyvä, ehkä tykkään tästä enemmän jossain juotavissa kuin ihonhoidossa. Jotenkin jotkut, vaikka mango, ei ollenkaan ole mieleen ihonhoidossa vaikka hedelmänä on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joissain sama, esim vesimelonista en tykkää oikein kosmetiikassa ja jos kovin esanssinen tuoksu vaikkapa mansikassa tai vaniljassa, niin jää ostamatta. Tästä kyllä tykkään, vähän makea mutta raikasta tuoksu.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥