perjantai 24. helmikuuta 2023

Mätsää huivi silmämeikkiin

Tähän Wet`n Wildin jätskipalettiin ole ihastunut kyllä niin syvästi, että luulen sen olevan ehkä ensimmäinen jonka pannut saan joskus näkyviin. Tässä meikissä kokeilin luomille hyvin tummaa, hieman viininpunaiseen tai ruskeaan taittavaa violettia ja sisäsivuille sinivihreää. Lopputuloksesta tuli aika kiva ja päätinkin mätsätä meikin sinivihreään huiviin jonka väristä tykkään todella paljon.

Löysin kirpparilta uuden lähes samanvärisen huivin jossa ohuita kultanauhoja ja se tulikin tarpeeseen, kun huomasin tuosta kuvasta että tähän huiviin oli tullut pieni reikä. Pöh.


Jostain syystä mua on viimeaikoina puhuttanut sekä sinivihreä että lila, värit antavat voimaa, ne piristävät ja innoittavat. Lilaa olenkin usein käyttänyt meikeissä, harvemmin sinivihreää mutta seuraavaksi voisinkin käyttää luomilla pelkästään sitä.

Mikä on sun lempi-tai voimaväri tällä hetkellä?

Maikku9 kommenttia:

 1. Ihania meikkisävyjä ja hyvin sovitettu kokonaisuus sävy sävyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, oon kokeillut välillä vaihdella sävyjä kun paletteja on vinot pinot ja usein päädyn niihin tuttuihin ja turvallisiin sävyihin vaikka valinnanvaraa ois kuinka.

   Poista
 2. Hyvin sopii sinulle tuo sävy, kirkastaa silmiesi väriä.
  Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten upea olet taas kerran<3 Ihana meikki!

  VastaaPoista
 4. Hyvä lopputulos, ihana että meikkaat niin rohkeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3 Itseasiassa voisin meikata vieläkin rohkeammin, ihailen monia meikkitaiteilijoita instassa mutta itselle ne lookit on liikaa.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥