tiistai 28. helmikuuta 2023

Tammikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Tammikuussa kävin läpi kaikkia avattuja kosmetiikkatuotteita ja meikkejä, sillä seurauksella että poistoon päätyi useita meikkituotteita.
Avatut tuotteet on hyvä käydä välillä läpi, jos käytössä on samanaikaisesti useita tuotteita koska kosmetiikkakin vanhentuu. 

Luonnonkosmetiikka säilyy synteettistä huonommin ja tuotteet kannattaa käyttää yhtäjaksoisesti siitä alkaen, kun ne ottaa käyttöön ettei käy niin että tuote pääsee pilaantumaan ennekuin sen on ehtinyt käyttämään loppuun.

Näin oli käynyt mulla Korennon seerumimeikkivoiteen kanssa.

Mutta mennäämpä tutkimaan mitä kaikkea loppui tammikuussa.


KASVOJEN PUHDISTUS


SENCE Coconut puhdistusliinat on ollut todella hyviä enkä enää muita ostakaan, jos vain pääsen poikkeamaan Normalissa ostoksilla. Muualla en ole näitä nähnytkään, mutta jos tiedät että näitä samoja saa muualta, niin kerro ihmeessä.

KASTE kasvovesi on ihoa vaalentava/kirkastava ja itseasiassa tätä ei enää ole saatavilla, mutta ihan kelpo tuote.

RAW PERFECTION puhdistusbalmi oli kauneusboksista saatu minikoko, mutta ihan kiva kokemus. Putsari oli koostumukselta aina erikoista, tosi tahmaista, mutta hyvin toimi!




KASVOJEN HOITO - silmänympärysvoiteet & seerumit


ANTIPODES silmänympärysvoide oli riittoisa ja hyvin levittyvä, mutta tykkään enempi pumppupulloista niiden hygieenisyyden vuoksi.

TAIGA silmänympärysvoide oli käytössä viime vuonna ja kätevä pumppupullo. Tämäkin oli hyvin levittyvää ja olisin käyttänyt pidempäänkin ellei päiväys olisi tullut vastaan.

FLOW COSMETICS Hyaluron& probiot seerumi on toinen mun lemppari seerumeista ja mun iho rakastaa tätä💗Nyt mulla ei ole uutta jemmassa, koska koitan käyttää muita tuotteita pois mutta olen ostanut tätä useamman kerran ja tulen ostamaan jatkossakin.

PHYSICIANS FORMULA skin boosteriin tutustuin ekaa kertaa ja tämä oli seerumin kaltainen kosteuttaja. Tykkäsin tästäkin ja voisin hyvin ostaa uudestaan.



KASVOJEN HOITO -kasvovoiteet & naamiot



LOCCITANE kasvovoide oli minikoko joulukalenterista ja tykkäsin tästä todella paljon. Hyvin imeytyvä, mieto hyväntuoksuinen voide joka kosteutti kivasti.

ELEMIS marine cream on ollut ikuisuusprojekti, olen koittanut saada tätä loppumaan mutta kasvovoiteet kuluu tosi hitaasti. Ei oikein mun juttu, ei mitään vikaa mutta mä tykkään eniten geelimäisistä hohtoa antavista kasvovoiteista.

GLAMGLOW naamio on ollut aivan ihana. Tätä voi käyttää iholla sellaisenaan tai laittaa vaikka yöksi kasvoille, olen ostanut ennenkin ja varmasti ostan jossain vaiheessa uudestaan.


MEIKIT


LUMENE Birch Black Volume ripsari oli vähän liian möhkö mun makuun, lisäksi ripsari paakkuuntui mun ripsiin.

Catrice Cosmetics  Pure Volume ripsari oli ihan ok, muttei missään nimessä Catricen parhaimmistoa.

Catrice Cosmetics  Glam Doll eyeliner on syvänmusta jolla saa upean rajauksen mutta vaatii rajatessa vakaata kättä koska on nestemäinen.

BC primer oli ihan perusprimer, ei herätä sen kummempia tunteita.

Essence ripsiprimer on vallan mainio jos kaipaa voluumia ripsiin.

Essencen poskipuna oli kiva mutta se oli pudonnut ja kansi rikki, siksi poistoon.

Essencen bronzeri oli hutiostos viime vuodelta, mulle aivan liian tumma ja siksi tätä ei ole tullut käytettyä.

BYBIn bronzer oli ihana, mutta koostumus oli muuttunut avaamisen jälkeen ja tämäkin oli heitettävä pois. Tällä sai  ihanaa hehkua poskipäille ja kulmaluille mutta epäkäytännöllinen kun bronzeria piti ottaa sormella tai topsylla.

KORENTO seerumimeikkivoide oli sekin mennyt pilaantumaan  mutta mulla on jo uusi odottamassa. Tämä on öljyinen, kosteuttava meikkiseerumi, todella kevyt ja mun ihon tämä saa kyllä näyttämään aika rasvaiselta.



SUIHKUTUOTTEET


RITUALS Of Mehr suihkuvaahto ei yltänyt Ritualsin parhaimmistoon tuoksullaan mutta suihkuvaahto itsessään on oikein hyvä.


HIUSTUOTTEET


FUDGE hopea hoitoaine on supertehokas ja riittoisa, mutta kuivattaa todella paljon hiuksia. En ehkä siksi ostaisi uudelleen.

LOVE BEAUTY AND PLANET Muru Muru shampoo tuoksuu hyvälle, mutta ehkä jopa aavistuksen liikaa. Hyvin vaahtoava.

EKOPHARMA HILLA kosteuttava shampoo ei valitettavasti riittänyt kosteuttamaan mun hiuksia, niin paljon kuin Ekopharmasta tykkäänkin.

AUSSIE SOS hoitoainesuihke oli hyväntuoksuinen ja kosteuttakin ihan hyvin. Voisin ostaa uudestaan.


HIUSTUOTTEET


BATISTE XXL kuivashampoo ei yllä Batisten lemppareihin, koska tässäkin on aika vahva tuoksu mutta kuivashampoona oikein hyvä.

AUSSIE Wash+Blow kuivashampoo on aivan liian vahva tuoksultaan ja jäi käyttämättä.


Siinäpä ne sitten, 26 tuotetta 1 minikoko ja osa meikkejä 9kpl joita harvakseltaan loppuu.
Mietin vain, minne olen kaikki naamiot jemmannut sillä muistelen niitäkin käyttäneeni.

Löytyikö sulle tuttuja tuotteita?

Maikku







 

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita ja hyviä luottomerkkejä tässä joita voisi itsekin hankkia :) Pitäisi testata Aussien hiussuihketta ehkä joskus!

    VastaaPoista
  2. Hyviä tuotteita oli joukossa paljon. Huomasin tuolla myös Essencen ripsiprimerin, sitä pitääkin ostaa ja testata.
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥