tiistai 21. helmikuuta 2023

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

Vuosi on alkanut ihastuttavilla tuttavuuksilla ihonhoidon ja meikkien suhteen. Sain Laveran ja byRailin tuotteita testiin ja niistä on valikoitunut jo muutamia suosikkejakin. Vuoden alussa mua on inspriroinut pinkki ja koralliin taipuvat sävyt, niitä tässäkin mukana.

Todellisuudessa mulla on nyt useita uutuuksia testissä ja koska olen niitä käyttänyt niin vähän aikaa, en vielä nosta esille vaan jatkan käyttöä ja kerron myöhemmin keväällä jos läpäisevät seulan.

Helmikuun kosmetiikkasuosikkeihin päätyi vain yksi ihonhoitotuote ja loput ovat meikkejä.

*Osa tuotteista saatuja PR-tuotteita


*byRaili se osaa, kerta toisensa jälkeen olen saanut tutustua mitä huikeampiin tuotteisiin, on ne sitten meikkejä tai ihonhoitoa. Tämä voidemainen poskipuna sävyssä Rose 010 on kylmä pinkki, joka on todella mieluinen sävy. Poskipuna sulautuu osaksi ihoa ja sillä saa kauniin luonnollisen sävyn.



Lumenelta en ole ostanut aikoihin mitään, mutta nyt näin somessa tämän Natural Glow meikkivoiteen iholla ja koska tykkään ohuista, hohdetta antavista meikkipohjista niin halusin kokeilla. Tämä on kyllä juuri niin hyvä, kuin oletin. Peittää kevyesti ja antaa kauniin tasaisen sävyn.


Öljyseerumit on ihan ehdottomia Suomen talvessa ja tätä byRailin* antioksidanttista öljyseerumia olen käyttänyt myös ylläolevan Lumenen meikkivoiteen alla. Seerumi kosteuttaa, antaa luonnollista hehkua ja hoitaa ihoa.


Laveralta* on tullut uutta ja tämä hohdetta antava poskipuna on paitsi kaunis sävyinen niin antaa upeaa hehkua poskipäille. Olen vuorotellut lähes päivittäin tämän ja tuon byRailin punan kanssa.


Jatketaan Laveralla* ja tässä hohdetta antava bronzer, joka on myös kaunis sävy ja upea hienojakoinen koostumus joka viimeistelee meikin.


Wet`n Wildin huulikiillot ovat loistavia ja tämä koralliin taittava sävy on huulilla upea.


Valoisammat päivät ovat selvästi piristäneet, kun nyt olen meikannutkin lähes joka päivä toisinkuin vielä kuukausi sitten.

Onko siellä öljyseerumin ystäviä? Entä käytätkö mieluummin voide-vai puuterimaisia poskipunia?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Käytän yleensä puuterimaisia poskipunia, jotenkin olen niitä tottunut sutimaan :)
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin helpoimpia, mullakin voidemaiset punat on enempi kesäpunia mutta nämä byRailin uudet sävyt täytyi kokeilla jo nyt ja jäin ihan koukkuun tähän pinkkiin :) Levitän voidemaiset aina sormin taputellen, sillai saan värin tasaisimmin levittymään. Mukavaa viikonloppua Outi <3

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥