tiistai 28. kesäkuuta 2022

Testissä Bioderman Photoderm aurinkovoiteet

*Tuotteet saatu

Kesä on täällä ja helteitä odotellessa on hyvä varustautua riittävin aurinkosuojin. Photoderm tarjoaa turvallista suojaa sekä UVA/UVB säteitä vastaan.

Bioderman the Cellular Bioprotection™ patentin ansiosta sarjan aurinkotuotteet suojaavat ihoa ja Photoderm on ihotautilääkäreiden kehittämä.

Auringosta saa energiaa ja se vaikuttaa mieleen, vireystilaankin. Jos aamulla huomaa sään olevan harmaa, helposti mielikin on. Mutta annas olla kun aurinko hyväilee säteineen jo aamusta, sitä tuntee olevansa täynnä virtaa ja fiilis on aivan eri. Se johtuu siitä, että valo stimuloi melatoniinin toimintaa  ja lisää hyvänolon tunnetta.  

Tiesitkö, että aurinko tuottaa eri pituisia säteitä? Vaarallisimmat säteet suodattuvat ilmakehässä, mutta kaksi kolmasosaa tavoittaa myös maanpinnan. Säteet, jotka vaikuttavat maahan (UVA, UVB, näkyvät ja infrapunasäteet) vaikuttavat kehoomme mm lämmittäen. Auringon valolle altistumisen tulee olla järkevää, jotta vältytään ihon palamiselta, mahdolliselta ihosyövältä, aurinkoallergialta sekä valon vanhentavalta vaikutukselta. Auringon valo aktivoi happiradikaalien toimintaa, jotka vahingoittavat soluja. Ne hyökkäävät terveiden solujen rakenteeseen ja vaurioittavat soluja, jonka vuoksi ihon vanhenemisprosessi nopeutuu. 

Ihotyypin mukaisesti ihon reagoi auringon valolle eritavalla. Jokaisella on oma suojamekanismi ja ne aurinkoherkkyyskerroin. BIODERMAN  CELLULAR BIOPROTECTIONTM on patentoitu aktiivinen yhdiste, joka suojaa ihoa, soluja DNA:ta sekä minimoi ihovauriot. 

DEFENSE ACTIVETM patentti: auttaa vähentämään näkyviä ihomuutoksia ja vähentää mahdollista ihon reagointia auringossa.

Sain testiin sarjan kolme eri aurinkorasvaa, suojakertoimilla SPF 50 ja SPF 30 UVA 13.

Aurinkovoiteet ovat hypoallergeenisia, eivät tuki huokosia ja ovat erittäin hyvin siedettyjä. Mulle on myös tärkeää, että aurinkovoide on vedenkestävä  ja ettei see jätä rasvaista tai valkeaa pintaa iholle, voiteet ovat myös parabeenittomia.


Photoderm AKN Mat Spf 30

Mattapintainen aurinkoemulsio 

Korkea aurinkosuoja vähentämään epäpuhtauksia iholla.
CELLULAR BIOPROTECTIONTM patent FLUIDACTIV TM patentti

BIOLOGINEN MEKANISMI: 
Ainutlaatuinen yhdiste UVA/UVB filttereitä yhdessä Photoderm AKN Mat yhdisteen kanssa, joka antaa optimaalisen suojan auringon haitallisia UV säteitä vastaan (ihon palaminen, aurinkoihottuma, jne) sekä biologinen Cellular Bioprotection™ yhdiste, joka suojaa ihoa, soluja sekä DNA:ta ja ihon ennen aikaista vanhenemista. 
Bioderma´n Fluidactiv™ yhdiste vähentää talineritystä, mustapäitä, finnejä ja tasapainottaa ihoa.


Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ 


FORMULA: erittäin kevyt, välittömästi iholla kuivuva ja mattapintainen. 
 SPF 50+ UVA 24  
Hypoallergeeninen, ei tuki huokosia .
Erittäin hyvä siedettävyys .
Photostabiili, vedenkestävä 
Ei jätä rasvaista pintaa, ei valkeaa pintaa, parabeeniton, hajusteeton.


Photoderm SPOT-AGE SPF50+ 


Aurinkovoide sisältää 3 tehokasta raaka-ainetta, joissa on laaja spektri aurinkofilttereitä [UV - Visible light - Infrareds] sekä Cellular BioprotectionTM patentoitu yhdiste. Patentin ansiosta suojataan ihoa, soluja ja DNA:ta sekä suojataan ihoa valosta aiheutuvaa vanhenemista vastaan. Iho pysyy kimmoisana ja ilman maksaläiskiä
.
Antioksidanttinen geeliemulsio tehostaa ihon suojaa ja antioksidantteja. Vähentää ihon pigmenttiläiskiä ja ryppyjä.

Mä oon tykännyt ottaa kesäisin aurinkoa, mutta pyrin aina suojaamaan ihoni hyvin. 
Viime vuosina oon huomannut, etten kestä enää samallalailla kuumuutta kuin nuorempana mutta kyllä mä silti auringossa viihdyn.

Nyt viidenkympin kieppeillä alkaa iholla näkymään auringon aiheuttamat vauriot, etenkin dekolteella.
Siksi huolehdin että erityisesti kasvot, kaula ja dekoltee on aina suojattu kun olen auringossa, koska ne ovat myös ne kohdat jotka helpoiten palaa. Toki suojaan vartaloa myös muuten jos otan aurinkoa.

Tykkään näistä voiteista koska ne eivät jää iholle valkoisena pyörimään, eivätkä tuoksu.
Tykkäsin erityisesti geeliemulsiosta.

Millaisista aurinkovoiteista sä tykkäät?

Maikku2 kommenttia:

  1. Tykkään helposti levittyvistä voiteista ja sellaisista, jotka eivät jää ihon pintaan valkoisena kerroksena.
    Nyt onkin rasvoille käyttöä. Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Aurinkotuotteet on vaan niin tärkeitä! Käytän vartalolle aina nykyään vain tiettyä painepakattua, joka tulee ohuena suihkeena. En kestä sitä tahmaista oloa näissä helteissä, en jaksa odottaa mtiään imeytymistä. Kasvoille sitten semmonen ohuempi rasva on ihan ok, mutta nyt on semmonen joka ei ole niin mieluinen ehkä kuitenkaan sillä näin kuumilla keleillä se tuntuu jäävän tahmaiseksi myös.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥