perjantai 10. kesäkuuta 2022

Helpotusta väsyneille silmänalusille

Kuinka moni kaipaa välillä virkistystä väsyneille tai turvonneille silmänalusille? Mulla on tapana pitää näitä säilyttää näitä silmänalusien freshaamiseen tarkoitettuja geelinaamioita jääkaapissa, josta ne on helppo ottaa käyttöön kun tilanne niin vaatii.

Koska oon nukkunut välillä huonosti, se näkyy heti naamasta ja silloin onkin oiva hetki laittaa kylmät naamiot hetkeksi silmänalusille ja hetken päästä näyttää paljon pirteämmältä.

FarmStay Gold and Black Pearl Hydrogel Eye Patch kosteuttavat, ravitsevat ja elvyttävät herkkää silmänalus ihoa ja poistavat turvotuksen ja väsymyksen merkkejä.

Kulta kiihdyttää aineenvaihduntaa, aktivoi verenkiertoa, poistaa toksiineja ja epäpuhtauksia.

Black Pearl -jauhe rikastuttaa kudoksia vitamiineilla, aminohapoilla ja mineraaleilla. Se vaalentaa ihoa, poistaa tummat silmänympäryysaluset, palauttaa silmäluomien kiinteyden ja joustavuuden.

Käyttö: Puhdista ja kuivaa iho kuivaksi. Aseta naamiot silmänalusiholle. Anna vaikuttaa 10 - 15 minuuttia. Poista naamio.
En kyllä ihmettele miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua, nämäkin geelilaput on ihana pelastus monina aamuina ja näitä saa tilattua vaikkapa Kosmos Beuaty Labista.

Näkyykö huonot yöunet sulla silmien alueella?
Käytätkö silmänalusilla naamioita tai jotakin viilentävää?

Maikku4 kommenttia:

 1. Juuri tällä hetkellä tarvitsisin virkistystä paitsi silmänalusille myös silmille :) Useampi huonouninen yö takana ja aikaisia herätyksiä. Yleensä en ole käyttänyt mitään ihmeempää juuri silmänalusille tarkoitettua, mutta nyt tuli tunne, että taidanpa jatkossa hankkia :)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kaikki viileä, kuten kurkkuviipaleet auttavat joten kannattaa kokeilla vaikka niitä jos kotona on kurkkua :) Nämä on kyllä näppäriä ja itse tykkään helppokäyttöisyydestä.

   Poista
 2. Minun silmänaluset näyttävät aina siltä, kuin en nukkuisi koskaan, vaikka nukunkin hyvin :)
  Ja kyllä, todellakin käytän turvotusta laskevia naamioita silmänalusiin.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin viime talvena kiinnitin oikein huomiota silmänalusiini kun ne ovat niin tummat. Samoin turpoavat helposti, viimeksi tänä aamuna kun niin paljon siitepölyä.
   Iloa uuteen viikkoon Outi <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Testissä Bioderman Photoderm aurinkovoiteet

*Tuotteet saatu Kesä on täällä ja helteitä odotellessa on hyvä varustautua riittävin aurinkosuojin. Photoderm tarjoaa turvallista suojaa sek...