perjantai 3. joulukuuta 2021

Physicians Formulan ihanat uutuudet

Physicians Formulalla on aivan ihania meikkejä ja olikin ennenaikainen joulu, kun sain PR-lähetyksen jossa sarjan uutuustuotteita.

Sarjan bronzeri on ollut jo kauan mun suosikki, mutta oli ihanaa päästä tutustumaan sarjan muihinkin tuotteisiin. Kurkataanpa tuotteisiin vähän tarkemmin ja lopussa muutama meikkikuva meikistä, joka luonnollisesti tehty Physicians Formulan tuotteilla.

*Tuotteet saatu


Butter Foundation + Concealer

Meikkivoide ja peiteaine yhdessä-  hoitavina ainesosina Amazonin murumuru, cupuacu ja tucuma-voita. Koostumus on voidemaista, jota on helppo levittää ja mikä mulle on tärkeintä meikkivoiteessa: sen pitää olla peittävä muttei paksu enkä tykkää joos meikkivoide jää huokosiin.

Tämä sulautuu ihanasti ihoon ja sitä voi tarpeen mukaan kerrostaa. Iholle jää kaunis luonnollinen, tasainen sävy. Tykkäsin kovasti ja tulen käyttämään.

Sävyjä on saatavilla 5 erilaista.

 

BUTTER Believe it PUTTY PRIMER

Voidemainen meikinpohjustaja eli primer. Se häivyttää ihohuokosia ja tekee iholle silkkisen pinnan.Primerissa on pitkäaikainen ja hoitava koostumus. Se sisältää Murumuru, cupuacu ja tucuma-voita kuten moni muukin sarjan tuote ja nämä ainesosat hellivät ja hoitavat ihoa.

Meikinpohjustajaa tulee hetki lämmitellä sormissa ja sitten levittää kasvoille. Annan primerin asettua n 30 sek ennen meikkivoiteen levittämistä.

Mä en ole ennen käyttänyt voidemaista primeria, mutta sehän toimi loistavasti. Oli helppo lämmitellä sormissa ja levittää kasvoille. Primer asettui iholle kauniisti ja teki siitä kauniin, tasaisen meikkipohjan johon meikki voide levittyi kauniisti.

MATTE MONOI Butter Bronzer

Oijoi, mun lempituote brändiltä, eli matta-aurinkopuuteri joka tuoksuu ihan lomalle. Jep, mulla tulee tuoksusta mieleen jokin aurinkovoide joka yhdistän rantalomaan. Tuoksun takana on Monoi Butter <3

Koostumus on pehmeä, kermainen ja bronzeria on helppo levittää, lopputulos luonnollinen ja kaunis.



 

DIAMOND DUST highliter


Upeaa timanttista hehkua tuova hihgliter joka on jo ulkoisesti todella viehättävä.
All-over puuteri, joka heijastaa kauniisti valoa.

Aivan ihana meikissä💛



Matte Monoi eyeliner


Vedenkestävä eyeliner, jolla saa kauniin mattamaisen rajauksen. Siveltimellä saa ohuen tai dramaattisen lopputuloksen, mutta mun mielestä ihan skarpeimpaan rajaukseen tämä ei ole paras.

Sivellin on aika leveä, ja sitä pitää "kaventaa" jotta rajauksesta tulee ohut, mutta pigmenttiä tässä on hyvin ja lopputulos on pysyvä.


Butter Blowout Mascara


Ripsari, joka lupaa antaa pituutta ja voluumia. Sisältää keratiinia, murumuru, cupuacu ja tucuma-voita.

Ripsiharja on aika paksu, antaa hyvin volyymia muttei pituutta ainakaan omille ripsilleni. Toki tykkään enemmän erottelevasta ripsiharjasta, johtunee siitä.


Slim Brow - kulmakynä


Ohut kulmakynä, tarkkaan kulmien meikkaamiseen.
Ohuella kulmakynällä saa kauniit kulmat ja sitä on helppo käyttää.
Toisessa päässä on harjasosa.

Kulmakynää ei tarvitse teroittaa.

Saatavilla kahdessa sävyssä: Taupe ja Medium Brown

Mun on todella vaikea löytää omille kulmille oikeaa sävyä, mutta tämä oli todella hyvä. Tykkään myös itse kynästä, kulmien muotoilu on helppoa ja kerronkin tästä lisää myöhemmin.



Rose all day mascara


Runsaspigmenttinen ja hoitava uutuusripsari. Antaa voluumia ja pidentää ripsiä. Sisältää ruusuvettä, kakaduluumu-uutetta sekä goji-marjaa.

Tätä en vielä ole avannut, sillä ripsarit kuivuvat nopeasti joten tämän testailen myöhemmin mutta ainesosat vaikuttajat hoitavilta ja mielenkiintoisilta.


Butter Believe it! Skin mist


Meikinkiinnityssuihke, jossa ihastuttava hienojakoinen suihke. Se jättää ihon pehmeäksi ja kiinnittää meikin. Tuoksu viimeistelee lookin.

Mä ihastuin kyllä ja tulen käyttämään. Jotkut kiinnityssuihkeet jättää kasvot märäksi, mistä en yhtään tykkää, mutta tämä ei jättänyt vain sumu kuivui heti iholla.


Lopputulos näillä meikeillä  oli oikein onnistunut ja olenkin jo monena päivänä käyttänyt näitä.

Instagramissa käynnistyy tänään arvonta, jossa voit voittaa näitä ihania tuotteita, tule osallistumaan.

Miltä tuotteet kuulostavat?
Käytätkö sä meikinkiinnityssuihkeita?

Maikku


2 kommenttia:

  1. Physicians Formulan aurinkopuuteri on ihan best. Ja se tuoksu!! Iloa joulukuulle <3<3

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Tarun kanssa, aurinkopuuteri on aivan ihana.
    Kesäinen ihana tuoksu tuotteissa. Kaunista viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥