sunnuntai 19. joulukuuta 2021

PAESE:n ihanuuksia

*postaus sisältää alennuskoodin, tuotteet saatu blogiin

PAESE on ammattilaisten(kin) suosima värikosmetiikkasarja, jota olen itsekin käyttänyt. Mulla on ennestään PAESEn huulikiiltoja, jotka ovat ihan huippuja ja luomivärejä, joista löytyy pigmenttiä.

Tuotteissa on hoitavina ainesosina mm.kasviuutteita, vitamiineja, hyaluronihappoa, keramideja, mi-neraaleja ja luonnonöljyjä. Paesen tuotteiden koostumus on pehmeä ja luonnollinen ja ne levittyvät hyvin iholle.

Nyt oon tutustunut PAESE:n muihinkin tuotteisiin, kuten:

Kulmasaippuaan, primeriin, meikkivoiteeseen, riisipuuteriin, luomiväripalettiin, huulipunaan ja kiiltoon.


Kulmasaippua on mulle täysin uusi tuttavuus ja sen esittelen teille vielä erikseen lähiaikoina.
 Todella tehokas tuote pitämään villeimmätkin kulmat ojennuksessa.




Paese Run for Cover 12 h Longwear pitkäkestoinen meikkivoide pysyy jopa 12 tuntia. 
Sopii kaikille ihotyypeille. Peittää ihon pienet virheet jättäen sileän ja kevyen mattapinnan. 
Kevyt koostumus ei kerry juonteisiin tai ihohuokosiin päivän aikana. Sisältää korkean pitoisuuden antioksidanttista E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja kosteuttaa. 
 Meikkivoide parantaa ihon kosteustasoa jopa 50 % neljän viikon käytön jälkeen. 

Lopputuloksena mattapintainen, tasainen ja terveen näköinen iho. Aurinkosuojakerroin 10 suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Vegaaninen.

Meikkivoide levittyy hyvin ja antaa kauniin, tasaisen sävyn iholle ja mikä mulle tärkeintä, ei 
 jää kiinni ihohuokosiin.



Paese Illuminating make-up base heleyttävä ja kirkastava meikinpohjustusaine sopii erityisesti väsyneelle, harmaalle ja elottomalle iholle. Kokeile myös juhlameikin alle, meikkivoiteen sekaan tai highlighterina. 

Voi miten kivan kuulauden tämää primer antaakaan kasvoille. Niinä päivinä kun ei jaksa meikata sen kummemmin, tämä tasoittaa ihon sävyä ihan sellaisenaan ja loistava myös meikin alle.



Paese Hi Rice! -riisipuuteri sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja sekaiholle.
 Se on värillinen versio Paesen rakastetusta riisipuuterista. Hienojakoinen koostumus sulautuu ihoon täydellisesti ja kiinnittää meikin. Se imee itseensä liiallista talia, mutta samalla kosteuttaa ihoa. Luonnolliset mineraalipigmentit tasoittavat ihon sävyä ja heijastavat valoa luoden soft focus -efektin. Talkiton. Vegaaninen. Ei tuki huokosia. Sopii myös meikkivoiteen alle pohjustustuotteeksi.

Oikein kiva irtopuuteri, tykkään tupsutella irtopuuteria sillä sillä ei tule niin tukkoinen iho kuin kiiinteällä puuterilla.





Nanorevithigh gloss liquid lipstick, nestemäinen huulipuna Sävyssä NR 51 Soft Nude

Nestemäinen huulipuna, jossa kestävä ja kosteuttava koostumus sekä vahva kiiltävä väri. 
Yhdistää huulipunan peittävyyden huulikiillon helppoon levittyvyyteen. Hypoallergeeninen.

Aivan ihana tuote jota tekee mieli laittaa vain lisää ja lisää, koska se näyttää hyvältä ja antaa ihanasti kosteutta.




Nanorevit satin lipstick, helmiäishohtoinen huulipuna, Sävy Nr 23, Sugar

Huulipuna satiinimaisella lopputuloksella. 
Luo vaikutelman täyteläisimmistä, kosteutetuista sekä pehmeistä huulista. Hypoallergeeninen.

Oonkin kertonut, että musta on muovautunut myös huulipunien käyttäjä, nyt kun olen löytänyt tarpeeksi kosteuttavia huulipunia. Tämä on yksi sellainen ja sävy Sugar aivan ihana.


PAESE MATTLICIOUS LUOMIVÄRIPALETTI

Herkulliset mattasävyt arkeen ja juhlaan. Paese Mattlicious luomiväripaletti sisältää kahdeksan
kaunista mattaluomiväriä. Mukana on lämpimiä sekä kylmiä sävyjä, joista jokainen löytää itselleen sopivat sävyt. Luonnolliset sävyt korostavat silmiä kauniisti ja niillä on helppo tehdä niin arki- kuin juhlameikki. Paletin innovatiivinen koostumus takaa 100 % mattaisen lopputuloksen ja runsaan pigmentin. Ammattitason luomivärit on helppo häivyttää ja ne ovat pitkäkestoisia.
Kätevän kokoinen paletti sisältää peilin.

Todella laadukas paletti itselleni hyvinkin sopivissa ja erittäin pigmenttisissä sävyissä. Vähän kaipailen shimmereitä mutta ainahan rinnalla voi käyttää muita paletteja.


0






PAESEA myy mm suurimmat Prismat ja uusi kotimainen kauneuden verkkokauppa SKÖN Beauty.
Sinulle blogini lukija, minulla on antaa alennuskoodi:

MAIKKU20

 jolla saat peräti -20% alennusta koko valikoimasta, tilatessasi SKÖN Beauty-verkkokaupasta. Alennuskoodi on voimassa 31.12.2021 asti.

Näillä tulen tekemään vielä monenlaisia meikkejä ja kiinnostaakin kuulla mitkä tuotteet sua kiinnostaa eniten? Onko PAESE:n tuotteet sulle tuttuja?

Maikku

 

4 kommenttia:

  1. Tällä hetkelle eniten kiinnosti irtopuuteri ja luomiväripaletti. Pitäisi muuten ostaakin uusi irtopuuteri, että hyvä kun kirjoittelit tuotteesta.
    Kivaa alkavaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irtopuuteri on munkin suosikki, tästä tykkään kyllä kovasti. Ihanaa iltaa <3

      Poista
  2. Paese on itselleni tuttu, nää tuotteet on ihania! Heleyttävät primerit on tällä hetkellä mun ihan ehdottomia suosikkeja, rakastan sitä kuultoa ja hehkua, minkä ne kasvoille jättää :) Tossa luomiväripaletissa on tosi näppärät ja käytännölliset sävyt! Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tota aina yhdessä jonkun toisen paletin kanssa, kun pelkät mattameikit ei oo niin mun juttu :)

    VastaaPoista
  3. Sama juttu, heleyttävät primerit ovat ihania. Mulla on itseasiassa tuon mattapaletin rinnalla yksi shimmerpaletti ja ne mätsää ihan täydellisesti yhteen!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥