torstai 16. joulukuuta 2021

Joululahjavinkkejä Skön Beautyltä

Yhteistyössä Skön Beauty

Mä rakastan joulua, lahjojen antamista ja lahjan saajien aitoa, vilpitöntä iloa. Tämä juontaa juurensa varmaan lapsuudestani, jossa ei joulua vietetty ja olenkin aikuisena ottanut niitä vuosia takaisin korkojen kera.

Välillä lahjojen antaminen saattaa mennä överiksi, mutta olen sitä mieltä että enemmin överit kuin vajarit. Tykkään antaa käytännöllisiä lahjoja ja miettiä aina lahjan saajan persoonaa jotta lahja olisi mieluinen juuri hänelle, kelle lahjan annan.

Paitsi että ostan lahjoja, teen niitä usein myös itse eikä lahjoissa pääasia olekaan se minkä arvoinen lahja on, vaan enemmän se ajatus siinä lahjan takana. Se antamisen ilo.

Tykkään antaa lahjaksi myös kosmetiikkaa, koska se on sellaista käyttötavaraa jota kaikki kuluttavat ja vaikkapa käsisaippuat, erilaiset naamiot ja kuorinnat, suihkugeelit, vartalon ja ihonhoitotuotteet ovat mukavia lahjaideoita.

Vältän antamasta lahjaksi kovin voimakkaasti tuoksuvia tuotteita, sillä jos ei tiedä mistä tuoksuista lahjansaaja tykkää, ei voi olla varma onko tuoksuva tuote mieluinen.

Ziajalla on todella ihania tuotteita, tuoksuvia kyllä mutta tuoksumaailma on rauhallinen ja miellyttävä. Tilasin Skön Beautysta ihastuttavia Ziajan tuotteita hiuksille, vartalolle ja kasvoille eri tuoksulinjoista,

Vaikkapa tuo lemoncake jellysaippua vaikuttaa ihan syötävän hyvältä ja ananas mousse vartalolle on ihanaa hemmottelua.

Skön Beautyssa on edullista laatukosmetiikkaa Paesea ja Kent:a, ja vaikkapa juuri Ziajaa ja nettikauppa on 100% suomalainen naisyrittäjien perustama,

Joululahjoja olen paketoinut tunnelmallisesti mm Michael Bubblen joululevyä kuunnellen ja ekat glögitkin on nautittu. Instagram feedistäni löytyy postaus josta saat alennuskoodin Skön Beautylle ja pääset tekemään  edullisia jouluostoksia.Lisäksi siellä käynnistyi arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin Skön Beautylle.

Annatko sä kosmetiikkaa lahjaksi? Tai tykkäätkö saada? Entä onko Ziajan tuotteet tuttuja?

Maikku6 kommenttia:

 1. Annan kosmetiikkalahjoja ja niitä on mukava saada. Ziajan tuotteet eivät olleet entuudesta tuttuja. Hiushoitotuotteet ovat kiinnostavia. Tuo cocoa butter hair mask erityisesti. Kiitos kosmetiikkavinkeistä! Hyvää joulun odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziaja on laadukas mutta silti edullinen, suosittelen lämpimästi :)

   Poista
 2. Kyllä annan. Juuri tänään paketoin äidilleni ja bonusisälleni kosmetiikkaa lahjoiksi.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
 3. Aiemmin annoin enemmän myös kosmetiikkaa mutta nyt olen lopettanut sen antamisen, ehkä näin muutkin tajuaa etten halua kosmetiikkaa enää nurkkiini pyörimään :) Sen verran paljon semmosta turhaa on tullut myös saatua lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no sitten :) Toki jos lahjat ei oo mieluisia, ne on aika turhia.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Syyskuun kosmetiikkasuosikit

Kas kummaa, minä muistin taas ja tässä olisi tarjolla syyskuun kosmetiikkasuosikit. Tosin nämä kuvasin hyvissä ajoin syyskuussa ja nyt jälke...