sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Uusi meikkisarja Revels

*Kaupallinen yhteistyö

Sain tilaisuuden tutustua uuteen eurooppalaiseen meikkibrändiin Revers Cosmeticsiin, joka valmistaa korkealaatuista, turvallista ja edullista kosmetiikkaa. Meikkejä myydään ympäri maailmaa ja nyt tuotteet ovat saapuneet myös meille Suomeen Makeupshop.fin valikoimaan.

Revers Cosmetics sarjaan kuuluu niin trendikkäitä meikkejä, kuin ihonhoito-ja puhdistustuotteita, joiden hinta ei todellakaan päätä huimaa sillä ne painivat samoissa Catricen ja Essencen kanssa.

Sain testiin ison kasan erilaisia meikkejä valitsemissani sävyissä ja tässäpä pieni katsaus tuotteisiin ja lopuksi pari erilaista meikkiä jotka näillä tein.

 



Revers Mineral Perfect Base Meikinpohjustusvoide Ovh 4,99€

Revers Cosmeticsin meikinpohjustusvoide piilottaa ihon epäpuhtauksia sekä vähentää ihon pieniä virheitä ja ryppyjä.

Meikin pohjustus varmistaa meikille tasaisen pinnan sekä tekee meikistä kestävämmän. Mineral Perfect Base meikinpohjustusvoiteen avulla saat kasvoillesi kauniin ja luonnolllisen näköisen meikin.

Mä käytän primeria aina meikin alla ja joskus, varsinkin kesäisin saatan jättää kasvoille pelkästään primerin jos se tasoittaa kauniisti ihoa. Tämä primer levittyi kauniisti ja tasoittaa ihoa, kuten kuuluukin.

Joskus primer jättää ihon hieman tahmeaksi, mutta tämä ei tehnyt sitä. Tykkäsin.

 


Revers Naked Skin Match Meikkivoide Ovh 5,29€

Sävyssä  01 Classic Ivory

Revers Naked Skin Match Meikkivoide on mattaisa meikkivoide, joka soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti sekaiholle sekä rasvaiselle iholle. Revers Naked Skin Match Meikkivoide sulautuu täydellisesti iholle antaen luonnollisen ja pitkäkestoisen, jopa 10 tuntia kestävän peittävyyden. Meikkivoide peittää ihon epätasaisuudet ja antaa kasvoille mattaisan lopputuloksen. 

Valitsin sävyn 01, joka on vaalein ja se oli nappi valinta vaalealle iholle, mutta voide sopii hyvin myös kevyesti päivyttyneelle iholle.

Kuten tiedätte, tykkään ohuista, lähes kuultavista meikkivoiteista ja tämä on paksuhkoa. Ei paksuinta ollenkaan, vaan levittyy kyllä kauniisti mutta käyttäisin silti vain silloin kun kaipaan meikkivoiteelta enemmän peittävyyttä, ehkä kestoakin.

 




Revers BIG EYES Ripsiväri Ovh 3,99

Revers BIG EYES Ripsiväri antaa ripsillesi maksimaalisen pituuden ja extra volyymia. Revers BIG EYES ripsivärin innovatiivinen koostumus antaa ripsillesi tasaisen, näyttävän ja ennen näkemättömän mustan lopputuloksen. Ripsivärissä on silikoninen harjasosa, joka antaa jokaisella vedolla mahdollisimman intensiivisen lopputuloksen.

Tämä ripsari yllätti positiivisesti, sillä olen aika valikoiva ripsivärien suhteen ja tykkään että ripsari on erotteleva, antaa pituutta eikä paakkuunnu. Tämä oli niin kiva, että olenkin huomannut käyttäväni tätä päivittäin! Vielä jos saman saisi vedenkestävänä olis täydellistä sillä keväisin joudun siitepöly allergian takia käyttämään vedenkestävää.

Revers Art Liner nestemäinen Eyeliner Ovh 3,79€

Revers Cosmeticsin nestemäinen eyeliner auttaa tekemään tarkan rajauksen jo yhdellä vedolla. Poikkeuksellisen ohut ja joustava sivellin tekee täydellisen kauniin mustan rajauksen.

Eyeliner on mun luottotuote ja senkin suhteen olen tarkka, sillä haluan yhdellä vedolla skarpin rajauksen enkä tykkää jos linet on sellainen liru. Tämä vähän oli, ei pahimmasta päästä mutta rajauksesta on vaikeaa saada skarppia kun liner joustaa rajatessa.


Revers Graphic Eye Silmänrajauskynä Ovh 2,49€

Revers Cosmeticsin silmänrajauskynä smudgerilla. Rajauskynän pehmeä, silkkinen koostumus tekee rajaamisesta helppoa. Rajauskynällä voi tehdä myös smoky eyes efektiä smudgerin avulla.  Rajaus on pitkäkestoinen ja sävy voimakas musta.

Tälläistä kynää mulla ei vielä olekaan, jossa on smudger mukana ja se on tosi kätevä! Vielä pitää opetella tekemään meikki, jossa käytn sitä rajauksen pehmentämiseen. Rajauskynä on myös mega pitkä, joten tämä riittää forever.



Revers Care & Matt Mineral Powder 4,69€

Sävy N01

Revers Care & Matt Puuteri on mattapinnan luova kivipuuteri, joka vähentää ihon talin eritystä kuivattamatta kuitenkaan ihoa. Care & Matt puuterilla saat pidennettyä meikkisi kestoa entisestään. Puuteri on kehitetty erityisesti rasvaiselle ja helposti öljyyntyvälle iholle. Revers Care & Matt puuteri tasoittaa ihosi pintaa sekä peittää ihon pieniä ryppyjä ja ihon epätäydellisyyksiä.

Käytän puuteria aika vähän, oikeastaan vain syksystä kevääseen ja kesäisin jos on juhlia ja tarvitsee kestävän meikin, jonka puuteri kiinnittää. Tämä 01 sävy oli just sopiva, jos olisin yhtään ruskeampi, olis kannattanut valita sävy 02 tai 03. Puuteri on todella kevyt ja helposti tupsuteltavissa. Miinusta vain pakkauksesta, sillä kansi ei meinannut aueta millään.

Revers Mineral Blush Ovh 4,49

Sävy N13

Revers MINERAL PURE on koostumukseltaan kevyt poskipuna, joka korostaa poskipäitä upeasti ja antaa niille terveen punertavan sävyn. Mineral Pure poskipuna levittyy poskipäille tasaisesti ilman läikkiä tai paakkuuntumia. Poskipunan antama sävy on intensiivinen ja pitkäkestoinen. Revers poskipunaa löytyy kuudessa eri sävyssä.

Sain tosiaan valita sävyt meikeistä ja tästä olin valinnut heleän pinkin, sekä tämän oranssiin taittavan punaisen. Nähdessäni poskipunan, olin ihan varma etten tule tästä tykkäämään kun on liian oranssiin taittava mutta se olikin poskilla kuitenkin kiva. Toki täytyy varovasti aluksi laittaa mutta sävy on luonnollinen puna. Tämä ei ole erityisen pigmenttinen, minkä vuoksi lopputulos onkin aika kevyt. 


Revers Contour & Matt huultenrajauskynä -Sävy Pink Glam Ovh 1,99€

Pehmeä sekä korkeapigmenttinen huultenrajauskynä tarkkaan huulten rajaamiseen. Kermainen, vedenpitävä koostumus helpottaa tarkkaa huulten rajaamista. Integroitu teroitin tekee kynän päivittäisestä käytöstä helppoa.

Sävy oli mulle ihan täydellinen, sillä meikkikätköistä löytyy monta tämän sävyistä huulituotetta.Tämä on tosi pitkä rajauskynä, jossa on siis etuna sitä kautta sen riittävyys mutta toisaalta se mahtuu huonosti normaaliin meikkipussiin. Toisessa päässä oleva teroitin on kyllä kätevä!

Rajauskynä levittyy kauniisti, tämä tulee jatkuvaan käyttöön.



Revers XL sävyllinen huulipuna Ovh 2,99€

Sävyssä 103

Revers XL Sävyllinen Huulipuna on mattainen huulivoide, joka antaa huulillesi uskomattoman pehmeän tuntuman. Huulivoide kosteuttaa huuliasi samalla antaen upean peittävän sävyn. 

Olin tämän punan nähdessä nounou, mulle aivan liian kirkas vaikka toki tämän itse valitsin. Mutta silti levitin rohkeasti huulill ja kas kummaa, mähän tykästyin tähän täysin. Vierastan vähän kirkkaita ja oranssiin taittavia punia, mutta näköjään aivan turhaan. Huulipuna on todella kermainen, jopa aavistuksen rasvaisen tuntuinen jossa on hyvä pigmentti mutta kermaisuuden vuoksi se ei ole erityisen kestävä.




Revers HDBEAYTY luomiväripaletti 

Revers HDBEAUTY Luomiväripaletin avulla monipuolisen meikin luominen arkeen ja juhlaan onnistuu helposti. Luomiväripaletti sisältää neljä trendikästä sävyä satiinisessa, metallisessa, helmiäisessä ja mattaisessa sävyssä. Kätevä pakkaus kulkee helposti mukana käsilaukussa. Pakkaus sisältää kaksipäisen meikkisiveltimen.

Tykkään tälläisistä pienistä paleteista, joissa on sellaisia sävyjä joilla saa loihdittua koko silmämeikin.Kaipaan aina palettiin myös valkoista ja tässä se on kermainen vaalea, tosin muutkin sävyt ovat suhteellisen vaaleita eli mitään vahvaa meikkiä tällä paletilla ei saa, mutta kevyt arkimeikki luonnistuu kyllä.

Revers GALLANT nude luomiväripaletti Ovh 4,29€

Revers GALLANT Nude Luomiväripaletti sisältää valikoiman toisiinsa yhteen sopivia sävyjä neutraalin sävyistä pastellin sävyihin, mattaisista sävyistä shimmer-sävyihin. Pakkaus sisältää kaksipäisen meikkisiveltimen.

Tykkään tosi paljon ruskean eri sävyistä silmämeikissä ja tässä paletissa on kyllä todella kivat sävyt. Luomiväri ei ole erityisen pigmenttinen, mutta tarpeeksi kun sitä pakkaa, niin saa tummemmankin meikin.

Revers Long Vitalash Ripsiseerumi Ovh 3,99€

Revers Long Vitalash Ripsiseerumi on seerumi, joka pidentää, paksuntaa, ravitsee ja vahvistaa ripsiä näkyvästi. Ripsiseerumin koostumus sisältää WidelashTM:n - patentoidun aineen, joka stimuloi silmäripsien kasvua erittäin tehokkaasti. Pro-Vitamin B5 parantaa ripsien rakennetta ja tekee niistä vahvempia, joustavampia ja kiiltävämpiä. Allantoiini kosteuttaa voimakkaasti ja uudistaa silmäluomien herkkää ihoa, sekä estää ärsytystä ja punoitusta. Kolmen luonnosta saadun aktiivisen kasviaineksen yhdistelmä vähentää ripsien häviämistä, stimuloi niiden kasvua ja lisää niiden paksuutta.

Seerumin toimivuuden ensimmäiset tulokset näkyvät 3 viikon käytön jälkeen. Näyttävimmät vaikutukset saavutetaan 12 viikon hoidon jälkeen. Tehokkuus vahvistettu testeillä.

Ripsiseerumi on tosiaan sellainen tuote jonka vaikutukset näkyy vasta viiveellä, joten tästä en osaa sanoa vielä mitään. Hieman olen epäileväinen, voiko neljän euron seerumissa tosiaan olla sellaisia ainesosia jotka tähän pystyisivät.Katsotaan!



Kaikenkaikkiaan Revers oli varsin vertailukelpoinen muihin edullisiin meikkeihin nähden! Muutaman euron tuotteelta ei varsinaisesti odotakaan ihan mahdottomia, joten on tosi kiva jos tuote yllättää, kuten vaikkapa Reversin ripsari, huultenrajauskynä ja huulipuna teki.

Onko sulla käynyt niin, että oletkin ihastunut sellaiseen tuotteeseen johon ensin suhtauduit varauksella?

Maikku

 



8 kommenttia:

  1. On montakin kertaa.

    Brändi tuntuu kopioineen aikalailla retro Revlonin tuotteiden ulkoasun. Fontti on täysin sama kuin Revlonilla, vanhoissa Revlonin pakkauksissa oli just kultaisella pohjalla toi teksti. Katoin itseasiassa eka, et mitä, saako Revlonin meikkejä vihdoin meiltäkin. Sitten huomasin, et merkki onkin Revels. Oishan sitä hivenen omaperäisempikin olla, ettei tarvisi isoa brändiä kopsailla näinkin näkyvästi... :D


    Aurinkoista sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun sanoit, niin aivan...jotain tuttua näissä on! Mä en olisi muistanut koko merkkiä.

      Mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
  2. Muistan joskus ostaneeni Lidlistä hiushoitoaineen, ihan vaan sen takia, kun olin siellä kerta ruokaostoksilla ja hoitoaine oli saatava. Ajattelin, että ajaa asiansa edes yhden kerran enkä menetä kuin 0,99 €. No vielä mitä! Se oli todella hyvä tuote ja toisinaan olen ostanut sitä, kun olen ollut Lidlissä ostoksilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlistä voi tehdä yllättävän hyviä löytöjä, eikös Cien merkin silmänympärysvoide voittanut jonkin arvostelunkin.

      Poista
  3. Ihanan hehkeät meikit sait näillä tuotteilla tehtyä, olet kaunis!
    Leppoisaa iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Kivan kuuloinen brändi! Itselle uusi tuttavuus kylläkin. Kaunis tuo poskipunan pakkaus, mutta harmi ettei pigmenttiä ollut tarpeeksi. Itse tykkään tuosta huulipunan sävystä🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meikkaan usein niin kevyesti että mulle kevyt pigmentti riittää, mutta moni saattaa kaivata voimakkaampaa. Uusiin brändeihin on aina kiva tutustua :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥