tiistai 4. toukokuuta 2021

Testissä sävyttävät päivävoiteet

 *tuotteet saatu

Kuten jo tiedätte, mä tykkään että iho on heleä, kuulas ja päivettynyt. Koska aurinko on iholle huonoksi, käytän milloin päivetystä antavia tuotteita, milloin sävyttäviä voiteita kuten nämä Evolven ja Alga Mariksen päivävoiteet.

Omalle iholle sopiva voide löytyy oikeastaan vain testaamalla, sillä omaan makuuni monet voiteet ovat liian paksuja ja sopivan koostumuksen löytyy vasta kun kokeilee eri vaihtoehtoja. Tosin voiteita voi tarvittaessa ohentaa ohuemmalla päivävoiteella, jolloin hutiostoksenkaan ei tarvitse mennä hukkaan.

Nämä esittelemäni tuotteet ovat kummatkin luonnonkosmetiikkaa, kumpainenkin 50ml  pumppupulloja.Koska hinnoiltaan näissä ei ole monen euron eroa, en tehnyt tästä pihistä tai panosta postausta mutta vertailen tuotteita kuitenkin samaan tapaan.

Sävyttävä aurinkovoide Alga Maris SK30

50ml OVH 25,95€

Algamariksen voide on Ecocert-sertifioitu ja lupaa antaa iholle luonnollisen päivettyneen ihon, samalla suojaten auringolta. Se sisältää luonnollisia mineraalioksideja jotka muodostaa iholle tehokkaan suojan UV-säteiltä.  Tuotteessa on aktiivista ainesosaa, joka on johdettu punalevästä jonka antioksidanttinen voima 1-3 kertainen muihin antioksidantteihin nähden.

Voidetta voi käyttää BB-voiteen tapaan eikä se tee ihoa tahmaiseksi. Sävyttävä voide on aika paksua, samantapaista kun monet BB-voiteet ja todella riittoisaa. Paljoa ei tarvitse pumppupullosta pumpata.

Voide levittyy hyvin, mutta jää ikävästi ihohuokosiin, mistä en tykkää. Vaikka levitän ohuelti, tämä tapahtui joka kerta eikä puhettakaan että olisin levittänyt paksummalti. Mulle on käynyt näin ennenkin jonkun BB-voiteen kanssa ja ks tuotteet on jääneet käyttämättä.

Algamaris aurinkosuojatuotteet hylkivät vettä, mutta silti lisääminen on paikallaan jos uiskentelee.

Aurinkosuojan poistaminen kannattaa tehdä huolellisella puhdistuksella, mieluiten öljyputsarilla ja konjac-sienellä.

+tehokas aurinkosuoja

+luonnollinen

+kauniisti sävyttävä

+pumppupullo

+riittoisa

-tarttuu ihohuokosiin

  

Evolve Climate Veil sävyttävä päivävoide SPF20 

50ml Ovh 32,95€


Evolven sävyttävä päivävoide sisältää myös SPF20 suojakertoimen ja siinä on erittäin hoitavaa kosteutattava koostumus. Voide tasoittaa ihon sävyeroja ja pieniä virheitä. Siinä on myös ikääntymistä hidastavaa ja pigmentaatiota estävää non-nano sinkkioksidia, joka toimii juuri aurinkosuojana.

Hoitavia tehoaineita ovat polyfenolit ja c-vitamiini, joita saadaan puolukan kantasoluista ja ne auttavat ihoa säilyttämään kosteustasapainon ja häivyttävät juonteita. Hyaluronihappo taasen rauhoittaa ja kostauttaa ihoa sillä se imeytyy syvälle ja saa ihon kimmoisaksi.
Lisäksi voiteessa on ihon uudistumista edistävää cacayöljyä, jossa on mm rasvahappoja ja retinolia suojaamassa ja vahvistamassa ihoa.

Voide on vähän ohuempaa kuin Alga Mariksen ja se levittyy todella kauniisti, ilman että jää ihohuokosiin. Tykkään juuri tälläisesti ohuesta, läpikuultavasta meikkipohjasta joka peittää suurimmat sävyerot ja tuo iholle kuulautta.

+tuo kuulautta

+peittää kevyesti

+helposti levittyvä

+tasoittaa ihon sävyä

+pumppupullo

+riittoisa

+luonnollinen aurinkosuoja

Vaikka kuinka mietin, en keksinyt tästä mitään negatiivista sillä mun iholle tuote oli aivan täydellinen.
Ei liian ohut, eikä paksu, pysyi myös hyvin koko päivän ja tykkään ihan hirmuisesti että iho ei ole liian meikatun näköinen sävyttävän voiteen jälkeen. Evolve vain onnistuu aina!


Vaikka mun suosikiksi nousi heittämällä Evole, ei Alga Mariskaan huono ole. Jostain syystä se käyttäytyi mun iholla hassusti ja tosiaan tarttui joka ihohuokoseen tavalla josta en tykkää.
Tämä jos jokin, osoitti jälleen kerran että omalle iholle soveltuvat tuotteet löytyy vain kokeilemalla.

Mulle Alga Maris oli ennestään vieras joten tämä oli ensikosketus, kun taas Evolvelta olen kokeillut yhtä sun toista ja ne ovat sopineet mun iholle poikkeuksetta.

Millaisia ajatuksia nämä sävyttävät voiteet herättää? Onko tuttuja?
Käytätkö sä tälläisiä tuotteita?

Maikku
1 kommentti:

  1. Minua alkoi kiinnostamaan tuo sävyttävä aurinkosuoja, kuulostaa tosi hyvältä.
    Sävyttävä päivävoide on joskus ollut testissä, mutta jäänyt sitten vain testailuasteelle.
    Kaunista viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Vuoden 2021 viimeistä kosmetiikkaroskakoria tyhjennetään.  Tämä postaus on lajinsa viimeinen täällä blogissa ja jatkossa käyn läpi nämä inst...