perjantai 7. toukokuuta 2021

Tummaa kahvia ja RED-suklaata

*Kahvi ja suklaat saatu

Mikään ei ole ihanampi yhdistelmä kuin tumma paahtoinen kahvi ja pari palaa suklaata ♥ No ehkä kahvi ja tuore pulla on kova kaksikko myös, mutta suklaa, no-suklaa on aina suklaa.

Mä kerroin näistä tuotteista jokin aika sitten Instagramissa mutta ajattelin kertoa tuotteista täälläkin, koska ne ovat vain niin hyviä. RED-suklaa on sitä paitsi ihan uudenlaista suklaata, koska siinä on vähemmän kaloreita kuin normisuklaassa eikä lainkaan sokeria, vaan se on makeutettu mm erytrolilla.

Mä tutustuin RED:n oikeastaan jo viime syksynä kun ketoilin ja siitä kuiskuteltiin ketopiireissä ketosuklaana. Oli ketolla tai ei, varmaan jokaista joskun kiinnostaa herkkujen kalorit ja jos niissä voi pihistellä, mausta tinkimättä- mikä jottei.

Mä oon maistanut RED-suklaata maitosuklaana, pähkinäsuklaana ja tummana suklaana ja kaikki maistuu hyvälle. Lempparini on ehkä pähkinäsuklaa ♥ Mun mies on vähän nirso kaikille uusille innovaatioille, mutta tästä hänkin tykkäsi.

Suklaa sopii kahvin kanssa herkuteltavaksi ja Pellinin Italilaiset kahvit ovat sopivia seuralaisia. Maistoin Pellinin kahveista kumpaakin, Tradizionalea, joka on voimakkaamman makuinen ja pehmeämpää Vellutatoa, joka oli enemmän omaan makuuni. Pellini on muuten yksi Italian johtavista kahvipaahtimoista.

Pellinillä on tiukat vaatimukset laaduntarkkailulle ja tuotannossa käytettävät kahvipavut valitaan suoraan viljelmiltä, jotka ovat noudattaneet tarkkoja laatuvaatimuksia ja raaka-aineiden laatua valvotaan sen jälkeen kaikissa kuljetusvaiheissa.

Paahtamisprosessissa eri laatua olevat pavut paahdetaan erikseen, juuri oikeassa lämpötilassa, sopivan ajan, jotta papujen aromivivahteet saadaan säilymään mahdollisimman hyvin. Tämä ”resepti” takaa jokaiselle Pellini kahvisekoitukselle sen erityispiirteen.

 Jos et ole vielä maistanut kumpaankaan, niin K-ryhmän myymälöistä löytyy, meidän Cittarissa on ehkä parempi valikoima kuin lähi K-kaupassa, mutta suosittelen maistamaan ♥ Mä tilasin ekat suklaani suoraan yhden Insta-seuraajani vinkistä Adega-kaupasta joten sieltä löytyy kattava valikoima kaikkia herkkuja.

Onko siellä muita kahvikissoja? Millainen kahvi teille maistuu? Entä onko RED-suklaa jo tuttua?

Maikku9 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Löytyi jälleenmyyjätkin maahantuojan sivuilta. Alkoi tuo suklaa todellakin kiinnostaa, samoin se voimakkaampi kahvi.

  VastaaPoista
 2. Tuo suklaa kyllä kiinnostaa kovasti, itse en juo kahvia mutta mies kylläkin, joten kiitos vinkistä ja kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, niin hyvää ja tosiaan kaloreita paljon vähemmän, nam ♥

   Poista
 3. Uskon että molemmat on hyviä. Minulla koskee nykyään kahvi vatsaan mutta juon kyllä sitä aina joskus. Silloin kun joimme kahvia useinkin niin siihen kuului myös tumma suklaa samoin hyvän punaviinin kanssa. Pitää maistaa joskus tätä suklaata ja kahvikin kutkuttaa. Italiassa matkustettaessa pidimme kovasti niiden kahvista. Kiitos esittelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, tumma suklaa ja punaviini kuulostaa myös hyvältä, muttaa kahvin kanssa se maistuu myös :) Kiva kuulla että Pellinin kahvi olikin jo tuttua :)

   Poista
 4. Red suklaa ei ole tuttua, mutta minähän en koskaan suklaasta kieltäydy :)
  Tykkään cafe latesta sekä cappuccinosta, mutta arkiaamuisin pitää saada kunnon kahvit, että pysyy töissä hereillä.
  Ihanaa äitienpäiväviikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen oppinut juomaan cappuccionoa, se kyllä virkistää :) Ihanaa Äitienpäivää ♥

   Poista
 5. Kumpikaan ei ole minulle tuttu tuote, vaikka sekä kahvi että suklaa kuuluvat lempijuttuihini :)

  Mun vatsa ei ole enää pitkään aikaan kestänyt suodatinkahvia, jouduin tekemään aikamoisen investoinnin kahvikoneeseen.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Testissä by Railin ihanat tuotteet

Sain alkukeväästä testiin By Railin tuotteita ja tiettekö, oon niin tykännyt niistä että oikeastaan olen käyttänyt vain niitä ensi kosketuks...