tiistai 25. toukokuuta 2021

Toukokuun kosmetiikkasuosikit

 Hei Ihanat ♥

Joku saattoi huomatakin, että huhtikuussa unohtui kokonaan kertoa kosmetiikkasuosikeista, mutta en viitsinyt tehdä sitä myöhässä joten hypätään suoraan toukokuun suosikkeihin. Mulla on ehkä hivenen tahti hiljentynyt kosmen käytössä tänä keväänä, sillä olen testannut yksittäisiä tuotteita pidemmän aikaa ja siksi näitä suosikkejakaan ei ole löytynyt kuin sieniä sateella. Jotain kuitenkin, josta ykkösenä mainitsen tuon Ziajan itseruskettavan vartalovoiteen.

Kurkataanpa kaikki...

*merkitty saatu


Catrice//Easy wash off ripsari ja eyeliner

Catricen uudet ripsari ja eyeliner houkuttelivat upealla ulkoasullaan ja koska näitä kuluu, niin ostin kokeeksi. Yllättävän hyviä kumpikin, vaikka olen aika kranttu kummankin suhteen. 
Ripsari erotteli ripset kauniisti, ei paakkuunnu tai ärsytä silmiä. 
Eyelinerilla sai kauniit tarkat rajaukset, jotka pysyivät hyvin.
Näistä edullisista hyvistä kosmetiikkalöydöistä ilahtuu aina.



Catrice N One Hundred//kynsilakka

Samalla merkillä jatketaan, sillä ostin todella pitkästä aikaa Catricen kynsilakan. Ei sillä, ettei niitä olis ennestään mutta kesän korvalla on kiva kokeilla jotain uutta kun totuttelee lämpiminä päivinä kulkemaan ilman sukkia, varpaat paljaana. Tämä lakka levittyi hyvin ja ihanan hohtava hento lila sävy.


MuruMuru// kasvovesi *

Mä läträän ihan hulluna kasvovesien kanssa ja tämä Murumurun kasvovesi on ihan timanttista tavaraa iholle. Se on aika paksua, joten en käytä sitä puhdistukseen, vaan kosteutukseen ja tälläistä paksumpaa kasvovettä on ihan kerrostaa. Tuokus on viehkeä, siitä bonus (paitsi ei tuoksuherkille).


ZIAJA// Cupuacu itseruskettava vartalovoide

Viimeisenä muttei vähäisimpänä tämä aivan ihana kaakaolta ja kahvilta tuoksuva itseruskettava, johon oon ihan rakastunut. Sävy syvenee, mitä enemmän voidetta levittää ja sävy on iholla aivan ihanan luonnollinen ruskea. Ziaja onnistuu kyllä poikkeutta aina, sillä tämäkin loistotuote ja lisäksi super edullinen,

Itseasiassa, nyt kun tarkemmin mietin, olisin voinut tähän valita useammankin tuotteen mutta säästetään ne kesäkuulle. Välillä sitä löytää tosi kivoja tuotteita, jotka jää käyttöön vuosiksi ja tämä itseruskettava tulee takuulla olemaan sellainen. Edellinen vastaava oli Doven varatlovoide, mutta ehkä on jo aikakin uudistautua ;)

Millaisia kosmetiikkalöytöjä sä oot tehnyt viime aikoina? Oliko tässä tuttuja?Ostatteko te muuten Essencea tai Catricea?

Maikku

10 kommenttia:

  1. Pitäisi ehdottomasti testata tuota Ziajan itseruskettavaa, sitä olen jo useaan otteeseen katsonut myymälässä ja miettinyt että pitäisi, kun pidän sarjan kuorinnastakin niin kovin. Nyt kuitenkin käytettävä alta pois se pumppupullo jonka jo ostin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta ihmeessä, tää on ihana ♥ Tuoksu, koostumus, sävy, kaikki!

      Poista
  2. Ostan kumpaakin, mutta Essenceä vielä useammin. Niiden ripsarit on loistavia, suurin osa. Joku huti taisi olla joskus, mutta onneksi eivät ole kalliita hutiostoksia. Toi Murumurun kasvovesi voisi muuten toimia mun kuivalla iholla. Ziajan tuotteista oon myös tykännyt. Ihanan kosteuttavia etenkin vartalotuotteet. Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, munkin suosikkiripsari on just Essencen :) Tää Murumuru ois vartmaan just kuivalle iholle jees, se on ihanan paksua ja tuoksu mmmmmm ♥ Ziajalla on hinta-laatu kivasti kohdillaan!

      Poista
  3. Mä en ole viime aikoina löytänyt oikeastaan mitään uutta ja ihmeellistä. Luottanut aika paljon tuttuihin tuotteisiin. En ole tainnut ikinä ostaa yhtäkään Essencen tai Catricen tuotetta, kuulun takuulla vähemmistöön. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti, miten oletkin onnistunut :) Tosin ymmärrän etenkin nyt korona-aikana, sillä monissa kaupoissa ne ständit on tosi epäsiistejä ja silloin kierrän ne itsekin kaukaa.

      Poista
  4. Mulla on lähes aina käytössä Essencen ripsarit, jotenkin sopivat mun hankalille ripsille. Hohtopuuterin olen viimeksi ostanut Catricen valikoimasta. Minäkin tykkään erilaisista kasvovesistä ja tykkään myös testailla uusia vesiä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kovasti kehuttu ja itsekin tykkään, oma lemppari löytyy myös yllätys, Essenceltä :) Catriselle oli taas tullut ihania uutuuksia, mutta nyt passasin...kasvovedet ovat ihania♥

      Iloa viikkoon Outi ♥

      Poista
  5. Tuo Catricen ripsari täytyykin lisätä testilistalle :) Mulla on yksi ripsari ollut heiltä aiemmin ja pidin siitä kovasti. Hinnaltaan eivät ole onneeksi niin kovin kalliita, niin ei harmita sitten niin paljoa jos ei toimikaan :D Mä ostin joskus enemmänkin Essenceä ja Catricea, mutta nykyään tulee tosi harvoin enää ostettua heiltä mitään.

    Tuo Ziajan itseruskettava vaikuttaa myös mielenkiintoiselta! En erityisemmin itseruskettavista pidä, mutta tuollaisia asteittain syveneviä tuotteita olen välillä käyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se just! mä en oo Catricen ripsareita paljon kokeillutkaan, mut tää oli kiva! Mullakin kummankin sarjan osto vähentynyt, silloin alkuhuumassa tuli osteltua kaikenlaista mutta nykyään harvakseltaan.

      Ziaja on niin helmi, että sitä voin kyllä lämpimästi suositella ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥