tiistai 18. toukokuuta 2021

Goodiebox toukokuu

 First Hint Of Summer

Näillä saatesanoilla oli toukokuun Goodieboxi siivitetty ja täytyy sanoa, hieman jännittyneenä tätä avasin, sillä en ollut lukenut boksista kovinkaan mairittelevia palautteita. Tänä keväänä olisin Goodieboxeilta odottanut hieman enemmän kuin mitä ne olleet mutta ennenkuin arvostellaan, kurkataan mitä toukokuun boksi pitää sisällään.




AVANT Skincare Supreme Hyaluronic Acid Anti-oxidising Duo Moistureser
Ovh 115€

Syväkosteuttava kosteusvoide, joka ravitsee ja hoitaa ihoa, laajentuneita ihohuokosia, epätasaista sävyä, auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja sameutta ja kuivuutta. Sisältää myös C-vitamiinia, jojoba-ja avokadoöljyä sekä hyaluronihappoa.

AVANT on ihan hyvä sarja, mutta olen ehkä hieman jo kyllästynyt näihin kun sarjaa tuutataan lähes joka boksiin ja kalenteriin myös Look Fantasticin toimesta. Juuri tätä kyseistä tuotetta mulla ei sentään muistaakseni ole. Kosteusvoiteet on todella riittoisia, joten siksi toivoisin että nitä tulisi hyvin harvoin. 

Toisekseen ihmettelen miten Avantin tuotteet on noin kalliita. Katsoin huvikseni tämän INCI:n enkä löytänyt ensimmäisen viiden ainesosan joukosta mitään mikä selittäisi hinnan.



FOOT LAB CO Instant Foot Peeling
Ovh 20€/100ml (boksissa 30ml 13,50€)

Foot Peel Spray on kuoriva seerumi jaloille, jota suihkutetaan jalkoihin ennen suihkua, annetaan vaikuttaa hetki, hangataan viilalla tai hohkakivellä (löytyi myös boksista) ja huuhdellaan pois.

Njaah, en innostunut sillä parhaiten saan jalkani pehmoiseksi rasvaamalla niitä. Ehkä kokeilen, ehkä en...koko pakkaus oli ihmeellisen "nöyhdän" peitossa ja ulkoisesti ei viehättänyt siksi lainkaan edes avata koko putiloa.


MOSHI MOSHI MIND hohkakivi
Ovh 11€  
100% laavakivi on aito luonnontuote joka on oiva väline jalkojen hyvinvointiin.
Hohkakivi toimii niin, että jalat kostutetaan ja sillä hangataan kovettumia (tuolla em jalkaspraylla kosteutettuja) kevein, pyörivin liikkein 1-2 krt viikossa.

Mä olen entinen jalkaraspaaja mutta todennut että mun jalat pysyy pehmoisina ihan sillä että muistan rasvata niitä tarpeeksi, tuskin jaksaisin käyttää tälläistä. Mulla on sähköraspi kyllä kovettumiin ja Premiumsaippuoiden jalkasrubi, jolla saa aivan ihanat pehmoiset jalat, joten tämä menee varmasti eteenpäin. Kiva ajatus kyllä että on tälläinen duo boksissa mukana, kuoriva spray ja tämä hohkakivi.





HYMAN KIND Hand scrub auringonkukka & vadelma
Ovh 15€

Kuivattuja vadelmansiemeniä, hydratoitua piioksidia, sheavoita ja auringonkukkaöljyä sisältävä  käsikuorinta.

Olen sarjaan tutustunut ja musta se on vähän tylsä. Käsikuorinta on sinänsä ihan jees, mutta en jotenkin jaksanut enää innostua tästäkään kun boksissa oli jo jalkojen hoitotuotteita, nämä oli mun makuun liikaa.


BALANCE ME  AHA GLOW MASK
Ovh 25€/50ml boksissa 20ml arvo 17,50€

 Kyseessä on kolmivaikutteinen kemiallinen kuorinta, joka kirkastaa ihon ulointa kerrosta. Naamiossa on kaoliinisavea, joka imee epäpuhtauksia.

Tätä sarjaa olen myös testannut eikä oo noussut suosikiksi. Katsotaan kuinka tämän kanssa käy.
Tämä on varmaan ainoa tuote tästä boksista jonka testaan.



Kuten osasin jo arvellakin, en ollut sisällöstä järin ilahtunut ja olisin voinut hyvin olla ilman tätä boksia.
Olisin kaivannut edes yhtä meikkituotetta, nyt oli liikaa kiinnitetty huomiota jalkoihin ja käsiin, plus nuo kaksi (Avant ja Balance Me) joita saatu jo riittävästi kalentereista ja muista bokseista.

Tästä on nyt Goodieboksin muikkelit, vain yksi suunta ja se on ylöspäin! Sitäpaitsi joku teistä varmasti ilahtuisi tästä, joten en valita koska aina ei vain voi onnistua. Silti en tykkää ajatuksesta, että ehkä kalentereista ylijääneitä tuotteita kierrätetään bokseissa.

Jos haluat tilata oman Goodieboksisi, saat ekan boksin (24,95€) puoleen hintaan eli maksat siitä vain  12,50€ kun tilaat boxin tästä linkistä. Tilaus sisältää postikulut. Itse en hyödy mainoslinkin klikkauksesta, mutta jos tilaat sen kautta, saan ns Goodiepointseja.

Mitä sä tykkäsit boksista? Miten sä hoidat jalkojasi?

Maikku



 



8 kommenttia:

  1. En olisi ilahtunut. Hain eilen postista Lf:n toukokuun boxin ja plaah. Kansi kiinni ja johonkin nurkkaan häpeemään koko boxi. Taidan pistää nyt tauolle koko boxin. Alkaa täyttymään jo noi nurkat :D
    Aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mä niin tiedän tunteen. Mulla loppui LF huhtikuuhun ja oli hyvä päätös. Nyt koitan käyttää kertynyttä kosmea pois.

      Kivaa viikkistä ♥

      Poista
  2. Tuon Avantin voiteen tilalla piti olla vihreäpulloinen Avantin seerumi. Se oli mulla sähköisessä tuotekortissa. Nyt kun kävin uudistuneilla Goodieboxin sivuilla ja annoin palautteen boxista, kas kummaa, Avant seerumin tilalle tuotekorttiin oli vaihdettu tämä voide! Harmitti kyllä tosi paljon koska se seerumi olisi pelastanut boxin, nyt tuli lähinnä vihastus koska tuon saman voiteen sain Goodieboxin joulukalenterissa pari kuukautta sitten. Että mitähän kalenterin ylijäämää saadaan vielä pitkin vuotta...
    Kokeilin tuota suihketta ja hohkakiveä, eivät tehneet mitään jaloille. Kertakaikkisen tympeä boxi, ei jäänyt yhtään hyvä fiilis. Meikkituotteita kaipailen ja jotain hienompaa koska hieno hintakin tällä on muihin verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, mä en edes hoksannut katsoa tuota sähköistä korttia. Näitä Avantin tuubeja on tullut LF ja Goodieboxeista ja kalentereista, alkaa jo riittämään ja voisivat vaihteeksi laittaa jotain muitakin. On kyllä niin väärin laittaa ylijäämätuotteet bokseihin, oon ihan samaa mieltä sun kanssa.

      Poista
  3. Toi foot-serum näyttää kanssa tosi halvalta kun se on kokonaan muovitettu. Lueskelin noita kaikkien muidenkin postauksia ja aika huono boksi taisi olla kyseessä.

    VastaaPoista
  4. Aika huonosti tulee kyllä jalkoja hoidettua! Ei ehkä minun makuun tämä boxi.
    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, aina keväällä skarppaan kesää vasten kyllä :)
      Ihanaa viikonloppua ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥