sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Toukokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Venähtipä tämän julkaisun teko, mutta onneksi vielä kesäkuu joten olkaa hyvät ♥
Koko kevät meni todella vähillä kosmetiikkaostoksilla, sillä oon pyrkinyt käyttämään nyt kaikkea kosmetiikkaa jota olen haalinut ja saanut mm kauneusbokseissa. Hyvin omavaraisesti olenkin pärjännyt. Loppumaankin olen purkkeja saanut, vaikka se on hetkittäin tuntunut jopa mahdottomalta tehtävältä. Jotkut tuotteet kun eivät meinaa loppua millään:) Tuttua?
Lähdetäämpä katsomaan mitä kaikkea sain toukokuussa loppumaan.

*merkityt tuotteet saatu

Kasvojen puhdistus



GLAMGLOW Supermud putsari on ihan vertaansa vailla. Pieni tuubi on hurjan riittoisa ja tehokasta tavaraa. Tämä brändi on sellainen, jota voisin käyttää ihan jatkuvasti 5/5.

*MOSSA juicy shake silmämeikin puhdistusaine oli tehokasta mutta se loppui aivan liian nopeasti. Silmämeikin puhdisti hellävaraisesti, ilman että olisi tarvinnut hankailla ja se sisältää mm. hyaluorihappoa 4/5.


Kasvojen hoito

MaryKay yövoide oli tolkuttoman paksua voidetta, joka yön aikana helli kasvoja 3/5.

*Centifolia seerumi oli ihanan juoksevaa ja imeytyi nopeasti 4/5

*Botanic kasvoseerumi on öljymäinen seerumi, josta tykkäsin hurjasti. Näistä tuotteista voit lukea lisää täältä 5/5.

*Botanic silmänympärysseerumi menee myös heittämällä jatkoon 5/5.

Elizabeth Arden superstar boosteri kasvoille, on täyttää tavaraa ja tähän ihastuin niin, että haaveilen jo uudesta isommasta pakkauskoosta.Teki ihosta ihanan pehmeän ja kosteutetun.5/5

Poláar:n ihoa kirkastava hoitovoide on ollut myös loistava ja palvellut poitkään. Käytin tätä pääasiassa talvella sillä voide on iholleni liian paksua kesäisin, mutta kuivaihoisille sopii varmasti läpi vuoden käytettäväksi 4/5.


Meikkaus


Figs Rouge primer oli aivan ihana ja sääästelin tätä loppua kohti että se riittäisi mahdollisimman poitkään. Tasoittaa ihoa hyvin eikä kiillä 5/5.

Essence ripsari ikisuosikkini markettiripsareista 5/5.

Lauren Brooke huulikiilto on kestävä yllättävän pitkään ja se oliskin ensimmäisiä ostoksiani Twistbeltä. Ihana helmiäiskiilto jokoa pysyy pitkään 5/5

PIXI by Petra huulikiilto, joka taisi sisältää minttua tai eucalyptusta sillä se viilensi huuliä, kyllä. 
Ei siis turvottanut vaan viilensi ja sävy oli kyllä kiva, ruusukulta 3/5.


Käsivoiteet


Essence nourishing hand creme oli peruskiva käsivoide, joka koki lopullisen kohtalonsa Lakun käsittelyssä 3/5

*Fleurance Nature oli voiteena aivan ihana, mutta omaan makuuni se tuoksui vähän liikaa - vaikkakin hyvälle 4/5.


Suihkutuotteet


*Soaphoria Soapgasm tuoksussa Nainen - tykkäsin näistä suihkuvaahdoista sillä koostumus on aivan erilainen kuin missään muissa, aiemmin kokeilemissani suihkutuotteissa 4/5.

Beauticology Ice Cream oli jälleen pettymys. Tuotteissa houkuttelee ulkoasu mutta sisältö on ihan perussaippuaa, kirkasta nestemäistä enkä ehkä jatkossa halua maksaa purkista- vaan sisällöstä 2/5.

Palmolive pieni näyte puteli oli jäänyt mökille edellis kesästä ja sain sen kulutettua loppuun. Näitä maitomaisisa suihkugeelejä meillä käytetään säännöllisesti 3/5.

YvesRocher suihkusaippua, myös minikoossa oli ihan jees 3/5.

N.A.E suihkusaippuoita ollaan kokeiltu joka tuoksussa ja nämä ovat hyvin mietoja, lähes tuoksuttomia. Sopivat siis minusta tuoksuherkille hyvin, ehkä jopa makuuni tylsiä koska haluaisin edes miedosti.i erottaa mistä tuoksulinjasta kyse 3/5.



Vartalovoide


*Nurme Rich Cream tyrni-appeliini osui ja upposi iholle niin että käytin tämän ihan mega nopeasti loppuun. Vaikka voide on paksua, se imeytyi iholle hyvin ja jätti ihanan raikkaan tuoksun 5/5.


Hiustuotteet


Ziajan shampoo sopii koko perheelle, pesee hyvin ja mietoa vuohenmaidon tuoksu 4/5.

HerbalEssence coconut milk hiusnaamio aivan ihana, kosteuttava, hoitava ja tuoksuva 5/5

Unwined syväpuhdistava hoitoaine (kertakäyttöinen) ihan jees vaikka reissulle mukaan 4/5

Dove shampoo ja hoitoaine on peruskivoja hiustuotteita 3/5


Hiustuotteet


Batiste kuivashampoo toimii, mutta tämä tuoksu on vähän makuuni ällö 3/5

*Biozell hopea kuivashampoo on ihan pelottava tuote, sillä se sävyttää siniseksi ja siksi sen kanssa saa olla todella varovainen, en oppinut käyttämään tätä niin että olisin saanut keltaisuutta poistavan vaikutuksen ilman sinisyyttä 1/5

*Centifolia suihkutettava ja jätettävä hoitoaine oli myös pettymys, sillä rakastan hiuksiin jätettäviä hoitiksia mutta tämä ei auttanut kosteutuksessa eikä se tuoksunut hyvälle. Tuoksu oli makuuni hieman etikkainen vadelma 2/5


Deodorantti


Palmolive happyful on yksi lemppareitani 3/5


Dermosil Kuorintasukat olivat oikein tehokkaat ja helppo käyttää. Sain pehmeät kesäjalat 4/5


Naamiot


*Naturel mutanaamio tuoksui laventelilta, tykkäsin 4/5

*Naturel kangasnaamio on ihan perus kangasnaamio, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa 3/5

Bioré naamiot ovat yksittäispakattuja ja naamio lämpenee iholla samalla laajentaen ihohuokosia ja puhdistaa huokoset siis minuutissa. Nopea ja tehokas  4/5.

Starskin naamio oli kaksivaiheinen öljykangasnaamio. Se oli kyllä varmasti tehokas mutta öljyn kassa läträäminen teki siitä vähän haastavampaa. Saattaisin ostaa jatkossakin, jos ei olisi niin kallis (10€kpl) 4/5.

Essencen glitter peel off naamio oli aika plaah, naamio kuivui iholle huonosti eikä tuntunut erityisen puhdistavalta 1/5.

SenceBeauty yksittäispakatut mustapäitä poistavat peel off naamiot ovat mulla vakikäytössä halpoja ja hyviä 4/5.

  

Näytteet


Biothermin kummatkin näytetuotteet olivat aivan ihania ja etenkin ihastuin tuohon keltaiseen, öljyhoitoon jota mun iho tuntui rakastavan. Saattaa mennä joskus ostoslistalle.



Nyt kesän aikana kosmetiikkaa taitaa kulua vähemmän ja teen varmaan kesä-heinäkuusta aikanaan yhteispostauksen. Oliko tässä tuttuja tuotteita?
Onko sielää Biothermin käyttäjiä? Entä ostatteko te noita arvokkaampia kertakäyttönaamioita?
Mikä on susta naamiolle hinnalle kipuraja?

Maikku

22 kommenttia:

  1. Muutamia tuttuja tuotteita oli ja paljon mielenkiintoista uutta.
    Kiitos näistä ja aurinkoisia päiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kivoja tuotteita! Näin kesäisin on ihana aina silloin tällöin jokin kiva vilvoittava/piristävä naamio laittaa:) Aurinkoista viikkoa sinne♥

    VastaaPoista
  3. Mossa on mun uusin suosikki, olen alkanut ostella sitä Madaran sijaan, koska hinnat 1/3 Madaran hinnoista. Tuotteet vain toimivat! Iloa viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossa on kyllä kiva, mullakin käytössä merkin sy-voide ja sävyttävä aurinkosuoja.
      Aurinkoista viikkoa :)

      Poista
  4. Muutama oma ehdoton suosikki, Batisten xxl saa parhaat volyymit ja runsautta hiuksiin. Ihanaa uutta viikkoa Maikku. <3

    VastaaPoista
  5. Olihan tuolla muutamia tuttuja tuotteita. Essencestä tykkään kovasti, niin ripsareista kuin muistakin meikeistä ja naamioista. Naamioissa kipuraja on jossain 5-10€ välillä.
    Ihanaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kipuraja kulkee aika samoissa, ellei sitten siitä saa useampia käyttökertoja.
      Iloa viikkoosi Outi ♥

      Poista
  6. Ihanasti loppuneita, tosi hyvä tuo Lakun viimeistelemä :D Saakohan tommosia itsekin nähdä kun pentu kasvaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mikä koiruli sulla on? Nää harjikset harvoin mitään tuhoaa mutta Laku on ollut kova leikkimään ja pureskelemaan kaikkea mahdollista.

      Poista
  7. Näitä sinun postauksia on tosi kiva lukea ja tutkia! Tässäkin oli niin monia mielenkiintoisia tuotteita! Jotkut tuotteista olivat tuttuja. Sama juttu minulla kuin Outilla, että naamioiden hinnoissa kipuraja on 5-10 euron välillä.
    Aurinkoista viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, ilahdutti kovasti tämä kommenttisi ♥
      Aurinkoa viikkosi ♥

      Poista
  8. Mieletön määrä loppuneita taas kerran! Ziajan Goat's Milk Shampoo on aivan ihana perusshampoo<3 Tota Mossan silmämeikinpoistoainetta oon halunnut testata jo kauan, pitääkin muistaa napata se seuraavaksi mukaan, kun menen käymään Sokoksella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä onnistun tässä kuukaudesta toiseen :D Paitsi nyt kesällä! Mossa on kyllä ihana ja tuo putsari on yksi merkin suoskkeja!

      Poista
  9. Ardenin Superstart on kyllä loistava. :) Mulla naamiolle kipuraja on varmaan n. 250€, mitä maksaa Sensain Extra Intensive -naamio, sillä sen olen ostanut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on :) Auts, mä en varmaan ikinä raaskisi moista summa maksaa vaikka olis ihana kokeilla jotain luksustuotetta.

      Poista
  10. Nyt en kyllä muista koska viimeksi olisin ostanut kertakäyttökasvonaamioita. Minulla on tällä hetkellä vain neljä kasvonaamotuubia ja niistä puolet ovat lahjuksia. :) Pitää ruveta sillä silmällä tsekkailemaan valikoimia kaupassa. :)

    VastaaPoista
  11. Muutamia tuttuja, muutamia hyviä vinkkejä. Tuota Elisabeth Ardenin voidetta katselin, olisi itsellä ahkerasti muutenkin käytössä oleva merkki. Laitan harkintaan siis tämän.

    VastaaPoista
  12. Oi mikä määrä loppuneita! Paljon uusiakin tuttavuuksia itselle. Ziajan vuohenmaitosarjan shampoo ja hoitoaine on mun lemppareita. Tulee hiuksista ihanan pehmeät ja mieto tuoksu on kiva.
    Mossan silmämeikinputsari ei toiminut mulla ei sitten millään. Kirjoitin omassakin postauksessa siitä ja mulla purkki lähti roskiin 1/3osan käytön jälkeen. Ei tuntunut poistavan edes normaaleja ripsivärejä vedenkestävästä puhumattakaan. Hyvä jos sulla toimi kuitenkin.

    Polaarin voiteet on niin mun mieleen. just parhaillaan onkin tuo päivävoide käytössä.

    VastaaPoista
  13. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works

    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
    Whatsapp:::::+31687835881

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥