torstai 11. kesäkuuta 2020

Bybin Balm Bronze & Plumper testissä


Mä oon ollut ihan vannoutunut BYBI fani, sen jälkeen kun olen käyttänyt sarjan ihonhoitotuotteita.
Vaihteeksi halusin kokeilla merkiltä jotakin muuta ja tilasin Babe Balm Bronzen ja huulille Lip Balm Plumperin. Aiempia Bybi postauksia löytyy mm täältä.


Lip Balm Plumper

Ovh 14,90€

Tämä huulivoide on huulia ravitseva, suojaava ja kosteuttava.
Siinä on piparmintun, chilin ja veriappelsiinin eteerisiä öljyjä, jotka vilkaistuttavat verenkiertoa huulilla niin että huulille tulee lisää täyteläisyyttä.

Olen kokeillut muutamia huulia turvottavia huulituotteita ja niistä päällimmäisenä jäänyt mieleen hieman kuumottava tunne huulilla ja tässä tunne on samanlainen. Se on se piparminttu. Tunne ei kestä kauaa ja huulivoide pehmentää ja kosteuttaa huulia ihanasti.

Lisäksi huulivoiteessa on vitamiineja ja antioksidantteja sisältävää rypälesiemenöljyä, jotka yhdessä hoitat huulia ja hedelmävaha sitoo kosteuden.

Kiilto, jonka tästä saa- on tosi kevyt.

Miinus putkilosta jossa ei ole applikaattoria sillä levitys olisi sillä paljon helpompaa.

Pakkaus on sokeriruokapohjaista biomuovia ja tuote 100% luonnollinen ♥
Vegaaninen ja Cruelty Free





Bybi Babe Balm Bronze

Highlighting Balm
Ovh 18,90€

Rakastan highlitereita ja tämä Bybin bronze oli niin suloinen jo ulkoasultaan joten täytyihän se ottaa testiin. Tässä pienessä purkissa yhdistyy Bybin Balm ja mica-jauhe, joista yhdessä on hioutunut täysi timantti eli kaunista hehkua tuova ruusukultainen kupari bronzeri.

Bybin Balmissa on paljon ihoa suojaavia ja korjaavia ominaisuuksia kuten kehäkukkaa, sheavoita ja  Q10. Voide on koostumukseltaa kermainen, kosteuttava ja helppokäyttöinen, voidemainen highliteri.

Voide sopii kaikille ihotyypeille, sillä siinä ei ole käytetty eteerisiä öljyjä joten sopii myös tuoksuherkille.

Highliteria voi käyttää monella tapaa: Poskipäille, kulmaluille, nenänvarteen, luomille, huulille tai vaikkapa solisluille.

Ainoa miinua on voiteen ottaminen purkista, sillä purkki on tosi pieni enkä näillä pitkillä kynsillä olevana voi ottaa tuotetta sormenpäillä vaan kynnellä. Ihan pieni määrä riittää hyvin isolle alueelle, joten tuote on hyvin riittoisaa.

Vaikka bronzeri sormella on kuparinruskeaa, se sulautuu ihanasti ihoon ja jättää vain upean hohteen.
Nyt oikein odotan että kasvoilla on kaunis päivetys ja sitten aavistus tätä ja se voi jopa riittää kesäpäivän meikiksi.






Itse tilasin tuotteet Heibeuatysta jossa Bybiä aika kattavasti saatavilla.
Se on kyllä jännä, kuinka joku brändi onnistuu kerta toisensa jälkeen yllättämään positiivisesti,
oli tuote mikä tahansa.

Onko Bybi sulle tuttu? Jos, mikä sarjan tuote on sun lemppari?
Miltä nämä tuotteet kuulostaa?

Maikku

14 kommenttia:

  1. Oi nämä vaikuttaa ihanilta❤️ bybi on kyllä mahtava brändi muutenkin. Fanitan myös näitä ultra söpöjä pakkauksia. Varsinkin ne värikkäät lasipurkit on söpöjä. Tuntuiko että tuo turvotti huulia oikeasti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on supersöpöjä ♥ Ehkä pikkasen turvottaa, mutta hyvin vähän verrattuna moneen muuhun. Odotin tästä kyllä enemmän.

      Poista
  2. Oi mitä tuotteita! Tykkään noista plumper huulituotteista, se kihelmöinti on aika hauska tunne. En muista, että minkä merkkinen oli ensimmäinen tuote jota koitin, mutta herran jestas se oli vähän turhankin tehokasta. Näytin siltä kun olisin käynyt ottamassa huulitäytteita tuplasti :D

    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin on ja olen muutaman kerran yllättänyt miehen suukolla kun tuollaista huulilla :D Sä olet kokeillut sitten todella tehokasta tuotetta! Tämä ei juurikaan turvottanut, hyvin kevyesti.

      Ihanaa juhannusviikkoa ♥

      Poista
  3. Nyt en kommentoi tähän postaukseen, vaan edelliseen: aivan ihana kukkafocaccia, niin kaunis ❤ Olen itsekin miettinyt tässä kevään aikana tuommoisen leipomista, mutta en vaan saanut aikaiseksi, koska kevät oli mulle tosi vaikea. Siitä syystä olen myös ollut tosi laiska kommentoimaan, anteeksi siitä - koitan muistaa käydä täällä useammin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun käyt ♥ Tärkeintä on että olet lukijana, kommentoit kun siltä tuntuu ♥ Itsellänikin ollut työntäytteinn kevät enkä ole kovin ahkeraan ehtinyt itsekään muiden blogeissa vierailemaan ja tämä omakin on ollut vähän hiljaisempi.

      Tuo focaccia on kyllä hyvä ja helppo tehdä!

      Poista
  4. Luulen että mä en ole näistä kuullut koskaan aikaisemmin, mutta on kyllä tosi ihanan kuuloinen toi piparminttuhuulivoide ja ne on noin ainakin silmään kauniissa pakkauksissa :) Mulla on ollut diorin ja buxomin turvottavia huulikiiltoja käytössä ja niistä tuo halvempi byxom ainakin selkeästi parempi omasta mielestäni, kuin normaalisti kosmetiikan hi end kärjessä kulkeva dior.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaus on näissä Bybeissä suloinen ♥ Täytyykin googlata noita mitä olet kokeillut!

      Poista
  5. Olen kuullut vain hyvää tästä. Itsellä on ollut tarkoitus testata seerumeita, koska niitä on hehkutettu valtavasti. Lämmintä uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan huikeita, Buriti boosteri tai mansikkaseerumi, nam!
      Aurinkoista juhannusviikkoa:)

      Poista
  6. Kuulostavat ihanilta, muualtakin kuullut hyvää. Itse en ole testiin saakka ottanut, lähinnä koska vanhojakin purkkeja on vielä vaikka kuinka. Koetan saada ne kulutettua pois ensin :D

    Aurinkoista viikkoa Maikku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, vähän sama mulla ja tosi vähän olenkin tänä vuonna kosmetiikkaa ostanut :)
      Ihanaa kesäkuun jatkoa ♥

      Poista
  7. Niin ihana brändi tämä. Totta tuo purkista ottaminen on hankalaa kynsien alle menee, pitäisi käyttää jotain välinettä, mutta menee liian hankalaksi. Huulivoiteessa en taas ajatellut sen kummempia vaan puristin menemään.

    Ihanaa juhannusviikkoa Maikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ♥ Se on totta, miellän Bybin sen verran laadukkaaksi että olettaisin tähän käytännöllisyyteenkin panostettavan enempi.
      Tuota huulivoidetta pitääkin aika reilusti puristaa että jotain tulee, on sen verran tuhtia tavaraa :D

      Juhannus meni jo (hups) mutta ihanaa iltaa Tiia ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥