Taas on SE aika vuodesta kun täytyy leipasta
mansikkainen raparperipiirakka.
Koska oon postannut ohjeen blogiin ennenkin,
en sitä viitsi uudestaan kirjoittaa
vaan linkkaan tänne 💓
Ehkä hippusen liian pitkään oli uunissa,
kun vähän turhan tummaksi tuli pinta.
Makuun paistoväri ei onneksi vaikuttanut!
Sopii parhaiten nautittavaksi seuraavana päivänä ja
mieluiten vaniljakastikkeen kanssa.
Itse suosin vaahdotettavaa Vanillaa.
Mitäs hyvää oot viimeksi leiponut?
Onko sulla jotakin hyvää raparperiresepiä?
Maiccu
Ihanan näköistä! Täytyy tehdä kun alkaa mansikka-aika kunnolla!
VastaaPoistaKivaa loppuviikkoa sinulle!
Kiitos, mukavaa sunnuntaita!
PoistaVitsi, oispa itselläkin raparperiä.
VastaaPoistaEi mullakaan ollut, kaupasta ostin :)
PoistaNäyttääpä herkulta.
VastaaPoistaPiimäpiirakkaa tein yksi päivä raparperillä.
Vielä olisi raparperejä, mutta taidan laittaa loput pakkaseen, jos ei tule niistä enää leivottua.
Ihanaa perjantaita Maiccu! :)
Sekin maistuis! Kannaattaa toki pakastaa jos ei tule satoaikaan niin paljon leivottua, voi sitten herkutella vuoden mittaan :) Mukavaa sunnuntaita!
PoistaHarmi ettei meillä ole raparperiä, piirakka näyttää niin herkulliselta :) Ihana kesäpäivän herkku :)Mukavaa viikonloppua <3
VastaaPoistaÄlä huoli, kaupasta taitaa vielä saada jos haluaa...ei mullakaan ole omasta takaa :) Mukavaa sunnuntaita!
PoistaMäkin tein tänään raparperipiirakkaa. Mulla on piirakkaan lempiresepti, jota olen käyttänyt jo useamman vuoden. Välillä kokeilen muita ohjeita, mutta palaan kuitenkin aina takaisin samaan lemppariin😊 Pohjataikinaan jogurttia ja päälle kauramuruseosta 👌Ihan parasta!
VastaaPoistaTäytyykin kurkata sun ohje :) Jugurtti voi tehdä kivan maun pohjaan!
PoistaVoi apua, täällä olis yksi innokas leipuri vaan ei ole enää raparperia eikä riittävästi piiraiden syöjiäkään :D Juustokakkuun rapsu sopis loistavasti, hyvä idea! Kivaa sunnuntaita .)
VastaaPoista