maanantai 15. toukokuuta 2017

Nenän puhdistuslaput testissä ja uusi yövoide


Tykkään näistä 7 th heaven naamioista ja kokeilin ekaa kertaa näitä pore stripsejä eli puhdistuslappuja nenälle. Aika käteviä etten sanois. Kokeilin sekä omaan että miehen nenään ja puhdasta tuli molemmilla. En saa miestä kyllä yleensä mihinkään kosmetiikkakokeiluun houkuteltua mutta tässä kohtaa en paljon kysellyt eikä hän ehtinyt edes vastustelemaan kun oli saunan jäljiltä puhdas nenä johon lapun laitoin. Alempana tuntemuksia kokeilusta.

Mulla oli tässä taannoin yövoide loppu ja ostin Prismasta Garnierin gelimäisen yövoiteen joka ollut tosi hyvä hankinta. Hintaa oli kympin verran, voide kosteuttaa hyvin pintakuivaa ihoani ja imeytyy nopeasti jättäen miellyttävän neutraalin tuoksun.





Eli näihin puhdistuslappuiihin vielä. Lappu laitetaan puhdistetulle ja vielä kostealle nenälle ja annetaan vaikuttaa 15-20 min. Itse kostutin nenää vielä kostutetulla vanulapulla,
Nenä tuntuu kiristyvän kun aine kuivaa ja kun se irroittaa, mukaan lähtee kaikki kuollut ihosolukko mustapäineen vai lähteekö?



Kyllä vain, molemmista lapuista päätellen epäpuhtauksia irtosi ja aion käyttää näitä jatkossakin- molemmilla. Ootko sä kokeillut tälläisiä puhdistuslappuja? Entä näitä 7th heavenin naamioita?

Maiccu

9 kommenttia:

  1. Tyttären kanssa katsottiin näitä puhdistuslappuja juuri yksi päivä prismassa. Ei kyllä sitten ostettu,kun mietittiin, että toimiikohan? Nytpä voidaankin sitten hankkia, kun tietää, että toimii. :)Kiitti!
    Naamioitakin katseltiin, mutta kokemusta niistäkään ei ole.
    Mukavaa viikon alkua Maiccu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, ehdottomasti kannattaa! Varmasti näissä eri valmistajan tuotteissa on eroja mutta tästä sarjasta olen tykännyt aina.Ihan kaikista tuotteita, joten rohkeasti kokeilemaan :) Samoin sinulle!

      Poista
  2. Nöitä lappuja en ole kokeillut mutta talvella ostin samantyylisiä eriltä merkiltä ja minulta ei irronnut ainuttakaan mustapäätä. Pitää kyllä testata vielä tätäkin merkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus vastaavia kokeillut. Täytyypä näitäkin testata, kun kohdalle osuu. Mukavaa tiistaita!

      Poista
    2. Mä muistelenkin Nanni että sulla oli noista jossain vaiheessa juttua, mutta nämä kyllä oli minusta tehokkaita. Ei ne tietty kaikkea poista mutta ihan selkeästi irroitti jotain :D Kokeile ihmeessä Onneli :) Mukavaa päivää molemmille :)

      Poista
  3. Olen kokeillut NIVEA Daily Essentials Refining Clear-up Strips -puhdistuslappusia, mutta olisin kaivannut niiltä hieman enemmän tehoa.
    Juuri tuota nenälappupussukkaa hiplasin yksi päivä kaupassa, mutta en sitten ostanut. Taidanpa sittenkin seuraavan kerran ostaa ja kokeilla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo tainnut niitä kokeillakaan, mutta nämä jämähtävät nenään kyllä tosi tiukasti ja ihan voimaa saa käyttää hippusen, että saa pois. Suosittelen :)

      Poista
  4. Wau miten hauskoja testijuttuja ja tuo Garnierin naamio pitäisi kokeilla, paljon olen kehuja kuullut. Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥