torstai 17. marraskuuta 2016

Auttamisen iloa ja myymisen tuskaa

Pikainen tervehdys viltin alta ♥

Pari viikkoa oltu enempi tai vähempi lentsussa. Viime viikonloppuna näytti jo vähän paremmalta ja uskaltauduin töihin mutta oo paheni alkuviikosta niin että oli annettava periksi. Poskiontelontulehdus, lääkkeet ja lepoa. Nyt vähän jo parempi olo mutta tosi voimaton, otettava nyt vai lunkisti leväten että selviän tästä. Ollaanko siellä vältytty flunssalta?




Viikonloppuna jos sitten ehtisi vähän enempi pakkaamaan sillä sitten ei ole enää vaihtoehtoja koska aika käy muuten vähiin.Meillä on onneksi muuttomiehet tilattu joten ei tarvitse kuin pakata, siivota ja organisoida:) Mutta on siinäkin hommaa. Ja sitten sisustaa...kalliiksi tulee tämä sairastelu koska sohvalla maatessa on aikaa surffailla netissä ja arvaa olenko ehtinyt jo muutamia hankintoja tekemään, puhumattakaan ideoista!
Paketteja odotellessa :)

Mies on ollut jo parina päivänä maalailemassa uutta kotia, vähän neutraaleja sävyjä kuten harmaata ja vaaleaa lämmintä beigeä. Kylppyrirempparikin on valmis ja siitä tuli aivan ihana harmaa ♥ 
Suihkuseinä/kaappi on vielä hakusessa, niitäkin miljoona eri mallia, niin ja sen hankinta tuli esiin just kun löysin ihanan suihkuverhon ;)Onneks en ehtinyt tilaamaan :D  


Oon tässä todennut kuinka vähällä ihminen tulee toimeen, loppujen lopuksi aika paljosta voin luopua mutta samalla kun laittanut netti-kirpuille tavaraa/vaatetta, olen kiukutellut siitä kuinka itsekkäitä ihmiset on niitä varaillessa ja sitten lopulta, kauppoja siirtäessä ja/tai kaupat peruessaan. Ihan turhaa työtä myyjälle, ajattelin tästä tehdä ihan oman postauksen kunhan moodi oikea.Nousee meinaan sarvet päähän pelkästä ajatuksesta, niin ärsyttävää se on. Ei yhdet yksittäiset mönkään menneet tai roikkuvat kaupat kiukuta vaan se että niitä saattaa olla 7 kesken samaan aikaan joista lopulta vain yhdet toteutuu. Ja kehdataan pyytää muutaman euron tavaroiden kuljetusta toiselle puolelle kaupunkia tai lähimmille ostareille ihan järjettömiin aikoihin. Hah. Siinä saisi muuta tehdäkään kun kuskata niitä ja odottaa turhaan kun joka toinen peruu viime tipassa yllättävän sairastumisen takia.
Sitten kun on tälläinen kärsimätön tyyppi joka ei tykkää keskeneräisyydestä niin tiedätte varmaan tunteen!
Nyt laitan myyntiin enää kalliimpia tai isompia tavaroita ja muut annan Hope:n.

http://www.hopeyhdistys.fi/

Sinne on menossa ainakin iso säkillinen pehmoleluja , kirjoja ja kodin tekstiilejä.
Lahjoitatko hyväntekeväisyyteen? Onko sulla jokin erityinen taho joka lähellä sydäntä?



Me ollaan myös annettu joululahjat valitsemallemme perheelle Facebookin Autetaan lähimmäistä-ryhmän kautta. Sieltä saa jokainen valita itselleen sopivan perheen/lahjatoiveen ♥ 
Yhtään paremmaksi ihmiseksi auttaminen ei mua tee mutta siitä tulee hyvä mieli ja kun itse tiedän mitä elämä on kun on taloudellisesti tiukkaa, niin koen jopa velvollisuudekseni auttaa nyt kun oma elämä on helpompaa. Mutta olen kyllä auttanut jo silloinkin kun olisin joskus itsekin ollut avun tarpeessa.
Jaettu ilo on moninkertainen ilo.

Näin joulun alla sydän on erityisen täynnä hyvää mieltä jota haluaisin jakaa kaikkialle, mutta koska kaikkia en voi auttaa niin koitan tehdä pieniä tekoja ♥ Sekin on parempi kuin ei mitään.

-Maiccu


18 kommenttia:

  1. Voi ei, kurja juttu että sun flunssa paheni, pikaista paranemista! Samoja ongelmia täälläkin. Yskä on ihan kamala, kun astma paheni, ja nyt on kaikenlaisia lääkkeitä. Elän toivossa, että tulisin joulukuuksi kuntoon, ettei joulun odotus mene ihan ohi.

    Osallistun hyväntekeväisyyteen, useimmiten kodittomille kissoille, mutta joulun alla myös lahjoitan paketin yksinäisten ja vähävaraisten joulujuhlaan. Kyllä auttamisesta tulee hyvä mieli! :)

    Mukavaa torstai-iltaa! <3

    VastaaPoista
  2. Täällä ollaan aika pienillä flunssilla selvitty, ttoivottavasti ei tule enää meille. Paranemisia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukutan että pysyy poissa! Kiitos, kyllä tää alkaa jo helpottamaan. Hyvää viikonloppua :)

      Poista
  3. Itse olin alkusyksystä kunnon lentsussa ja oltiin silloin mieheni kanssa Tukholmassa, reissu meni buranan voimilla. 9vee taas on aivastellut jo 2kk ja poskiontelontulehdukseen on yksi kuurikin jo syöty.
    Toi nettikirppistely on just tuota, ihmiset varailee ja sit niitä ei kuunaan näy hakemassa varaamiaan tuotteita. Tästä mulla on ihan liikaakin kokemusta. Voisikin tosiaan kirjoittaa siitä itsekin mutta en kehtaa varastaa sun ideaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, musta taas ois kiva lukea muidenkin kokemuksia nettikirppistelystä, mun puolesta saat ehdottomasti kirjoittaa :) Mä odotan sovivaa mielentilaa sillä pieni kiukku pohjalla saa aikaan varmaan parhaan tekstin, sillä ajatuskin aiheesta vähän ärsyttää :D Tuo reissailu kipeänä on ihan plaah, joskus sitä vain ei voi kaikkeen varautua, onneks on buranat!Paranemista teidän pikkuiselle ♥

      Poista
  4. Minä olen onneksi välttynyt flunssalta tänä vuonna kokonaan! *koputtaa puuta*

    Hyväntekeväisyys on lähellä sydäntä, varsinkin näin joulun aikaan. Ainakin Joulupuu-keräykseen tulee osallistuttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu! Mäkin jo luulin että oon mut sit alkoi ehkä meinaa lähteä pois :/ Sama mulla, joulu on antamisen juhlaa ♥ Muksaa viikonloppua Jenni!

      Poista
  5. Flussalta vältytty; kop kop kop. Paranemista!
    Itselläni on ollut vähän samanlainen fiilis ja postauksen kirjoittaminen on ollut tästä monesti mielessä, mutta olen saanut kuitenkin itseni rauhoittumaan... Ihmisten välinpitämättömyys kiukuttaa suunnattomasti! Myymme pienimuotoisesti kuivaheinää hevosille, mutta siitä on tehtävä nyt loppu. Kuinka hitokseen meillä on mennyt tunteja siihen, että odotamme henkilöä hakemaan vain yhden pyöröpaalin heinää! En ymmärrä ihmisten tarvetta pitää hevosia ja sitten ei kuitenkaan ole tilaa esim. heinien varastointiin. Olisi vielä ihan ok, että heinä haetaan viikottain silloin, kun se on sovittu, mutta hakemiset venyy.. Traktorikin on paalin nostamiseen kuitenkin kylminä päivinä lämmitettävä. Tässäkään en nyt puhu vain yhdestä ihmisestä, vaan tämä toistuu lähes kaikkien kanssa! Kyse on vain kuitenkin muutamasta kympistä, minkä me siitä saamma.
    Pari viikkoa sitte oli kyllä kans sellainen viikko, et todellakin ihmettelen ettei sarvet kasvaneet päästä. Odotettiin kakka-kaivon tyhjentäjää, odotettiin eläinlääkäriä, odotettiin heinän hakijaa, vieras perui tulonsa, odotettiin uuden traktorin kauhan tulemista ja kaikki oli eri päivinä! Kaikille oli sovittu kellon aika ja kaikki venyi useammalla tunnilla!
    Tavaroiden ja vaatteiden kanssaa olen jo myös luovuttanut ja pistän mielummin suoraan hyväntekeväisyyteen. Uffin laatikko on onneksi talon nurkalla. Kontti kävi myös kerran hakemassa meiltä pakettiautollisen huonekaluja ja pikkuroinaa, jotka olin pakannut pahvilaatikoihin. Olishan niillä ollut pientä rahallistakin arvoa, mutta voi miten helposti pääsin niistä eroon ja aikaa jäi kaupassa kiertämiseen ja uusien tavaroiden haalimiseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla että sielläkin samansuuntaisia kokemuksia, sillä erolla että teillä heinän myynti on varmaan myös osa elantoa mistä syystä mua kiukuttaa kyllä teidänkin puolesta!Pienen rahan vuoksi menee myyjällä paljon aikaa ja vaivaa, pahimmassa tapauksessa ihan turhaan. Jos kaupat siirtyy mutta osa työstä on jouduttu tekemään niin se laskee taas myytävän tuotteen katetta. Aika on kyllä rahaa, etenkin yrittäjällä ja musta sitä pitäisi osata arvostaa!! Vaikka mullakin parhaillaan monta tavaraa myynnissä kirpuilla (siis miksikö kun kuitenkin kiukuttelen -hyvä kysymys) toivon ttä edes osa onnistuisi ja mun hutiostos olis jonkun muun onni ♥ Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Onneksi olen säästynyt flunssalta, mutta tuntuu, että yksi jos toinenkin sitä juuri nyt sairastaa. Otin elämäni ensimmäisen influenssarokotteen tällä viikolla, kun työnantajani sen tarjosi ensimmäistä kertaa. Muuttopuuhat on rankkoja, mutta toisaalta on ihana suunnitella sisustusta ja samalla todellakin pääsee eroon turhasta. Miten olisi, jos olisit varannut kirpparipöydän. Ei tarvitsisi kuskailla tavaraa ympäri kaupunkia. Yksittäisiä juttuja olen myynyt fb:n kautta, mutta ei ainakaan vielä ole huonoja kokemuksia. Mukavaaa viikonloppua kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu, toivotaan että säästyt jatkossakin! Muuttaminen on kyllä paras tapa karsia turhaa, mistä sitä onkin näin kertynyt :D Mulla itseasiassa oli kirppispöytä reilu pari viikkoa syksyllä, ennenkuin muutto varmistui ja onneksi oli sillä suurin osa tuli myytyä silloin . Nyt en viitsinyt uudestaan ottaa kun tavaraa ei enää niin paljon ole ja pöydän hinta suhteessa aika kallis 39€/viikko+5% provikka. Siihen saa aika paljon myydä. Tänään tein sitten tähän mennessä yhden parhaimmat kaupat joilla pitkään tyytyväinen. Ostin pari hyllyä ja myyjä toi ne samaan rahaan kotiovelle kun sattui kulkemaan ohi, jäi kiva mieli :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle :)

      Poista
  7. Toivottavasti flunssa on jo hellittänyt. Antamisen ilo on kyllä parasta iloa, itse vien myös paljon keräykseen tavaraa. Tulee hyvä mieli, kun miettii, että joku varmasti hyötyy niistä. Kivaa sunnuntai päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää jo voiton puolella! Ihan samoja ajatuksia, mukavaa päivää sinullekin ♥

      Poista
  8. Uih, toivottavasti siellä voidaan hyvin, mulla itsellä flunssa vasta alkoi, ei siis ole ollut virustorjunnat kunnossa, blöääh! Mutta jos tässä hetken ottaa itselleen ja toipuilee kaikessa rauhassa. Sitten taas täysillä eteenpäin :)

    Voi hyvin!

    Kiitos kun kävit blogissani ja minäkin jään tänne lukijaksi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, paljon paranemis tsemppejä! Mä oon jo kunnossa ja päässyt kunnolla pakkailemaankin:) On parempi tosiaan levätä rauhassa ja parantua kunnolla, ettei käy niinkuin vaikkapa mulla kävi, paheni uudestaan. Kiva kun viihdyit täällä- kuullaan taas :)

      Poista
  9. Itse olen antanut paljon myös hyväntekeväisyyteen. On paljon helpompi tapa päästä tarpeettomasta tavarasta ja vaatteesta eroon.

    VastaaPoista
  10. Hope yhdistykselle on tullut annettua paljon ja siitä jää itselle todella hyvä mieli. <3 Pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
  11. Onneksi ei ole ollut flunssaa *kopkop*.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥