lauantai 8. lokakuuta 2016

Lokakuun livbox

Lokakuun boksi saapui vähän kuin varkain, sillä syyskuun paketti tuli jostain syystä myöhässä enkä ehtinyt oikein tätä vielä odottaakaan kun jo tupsahti sähköposti jossa pahoiteltiin sisältöä.What!!
Mietin mitä ihmettä on tapahtunut, puuttuuko jotain vai mikä moka tapahtunut??

Käyn läpi tuotteet järjestyksessä ja lopussa yhteenveto :)




Palmolive Smooth Delight Suihkusaippua 2,50 € / 60 ml
Luonnollista macadamiapähkinäöljyä ja kookosuutetta. Samettinen koostumus auttaa ravitsemaan ihoa, jättäen sen pehmeän ja sileän tuntuiseksi.
Palmolive suihkusaippua minikoossa. Kiitos siis kuitenkin ettei ollut täysikokoinen sillä en tykkää tuosta tuoksusta ja mies ei siedä kookosta;) Meillä käytetään näitä Palmoliven suihkutuotteita satunnaisesti. Omaan makuuni liian maitomaista.


Tämä häivytyssivellin tuli ihan tarpeeseen ja kokeilin jo meikatessa ja oikein kiva oli. 
Tätsä ei ollut erillistä mainintaa kortissakaan. Tuote oli kyllä mieluinen ♥



L’Oréal Paris Pure Clay Purify Kasvonaamio 9,90 € / 50 ml
Puhdistava ja mattapinnan antava kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä, sekä eukalyptusta. Syväpuhdistaa ihoa, sekä poistaa epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia.
Lorealilta tuli puhdistusnaamioista näyte sekä Vichyltä meikinpuhdistusgeelistä. Tuota savinaamiota en ole vielä kokeillut.
Kokeilin meikinpuhdistukseen Vichy:ä ja oli oikein miellyttävä geeli levittää, vaahtosi iholla, puhdisti hyvin ja jätti kasvot raikkaiksi ja pehmeiksi.Nämä näytteet on vaan ärsyttävän kokoisia, liian vähän kahteen kertaan ja liikaa yhteen, tai sitten mulla on väärän kokoinen naama :D  Vichy:n puhdistusgeeliä voisin harkitakin ostavani jos luopuisin puhdistusliinoista ja Neutrogenan puhdistusaineista.



Tresemmé Heat Defence Styling Spray Lämpösuojasuihke 2,50 € / 60 ml
Suojaa hiukset jopa 230-asteisen lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta suihkuttamalla hiuksiin runsaasti lämpösuojasuihketta ennen föönausta ja lämpömuotoilua.

Tresemme:n muotoilusuihke oli myös minikoko ja kuinkas ollakaan, ostin saman tuotteen samaa kokoa pari viikkoa sitten cittarista. Pienen siksi että tuotetta kuluu suhteellisen vähän ja minikoko on helppo ottaa mukaan jos reissaa.
Tuoksu on myös mieto.

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle 3in1 Micellar-Puhdistusvesi 9,90 € / 250 ml
Tehokkaasti kosteuttava 3in1 -puhdistusvesi. Sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä, sekä luonnollista, tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa.
Lumenen misellivesi on ensinnäkin kauniissa pullossa ja meikin puhdituksen jälkeen laitoin lorauksen vanulappuun ja pyyhin kasvot, vesi jätti ihanan freshin tunteen. 



 Moroccanoil Treatment Hoitoöljy 49,00 € / 100 ml
Saat silkkiset, kiiltävät ja terveeltä näyttävät hiukset, jotka olet aina halunnut. Moroccanoil Treatment loi öljyjä sisältävien hiustenhoitotuotteidenpioneerina maailmanlaajuisen arganöljyinnostuksen.
Tuotteessa on vahva mutta miellyttävä tuoksu, joka tosiaan jää hiuksiin. 
Öljy on riittoisaa, ihan pari, kolme pisaraa kämmenelle hierotaan hiuksiin ja hiukset saa ihan silminnähden kiiltoa
Tykkäsin kyllä ja harkitsen hankintaa, vaikkakin aika kallis tuote. Tämä minikoko kyllä riittänee toviksi.
SUMMASUMMARUM

Kokonaisuudessaan paketti sai arvosanaksi 6(asteikolla 4-10).Harmittaa, sillä tuotenäytteitä saan ihan tilaamieni aikakauslehtien välistä kiitettävästi, minikoot ovat huomattavasti normaalikokoja edullisempia myös valmistajalle ja tästä kuitenkin maksoin 16,90€. Ainoa normaalikokoinen tuote oli Iberon häivytyssivellin. Boksin koko oli edellisiin nähden suuri mutta tosi kevyt ja olen varma että jokin normaalikoinen tuote oli jäänyt puuttumaan :(
Plussaa se että oli kivoja uusia tuttavuuksia ja sivellin oli laadukas ja tarpeellinen, muutoin olisin varmaan peruuttanut seuraavan tilauksen.
LivBox korvasi tapahtuneesta 30 LivBox-pistettä ja 60 pisteellä saa  lunastettua ilmaisen LivBoxin.
Mitä tykkäsit lokakuun boksista?
Maiccu

7 kommenttia:

  1. Mukava lukea tälläisiä postauksia. Kiva kuuulla kokemuksia/arvosteluja. Viikonlopun jatkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit, mä tykkään myös lukea ja siksi on mukava myös itse niistä kertoa:)Leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Enpä olekkaan tällaisistä livboxeista aikaisemmin kuullutkaan. Kävin tutustumassa nettisivuihin. Aika onneton oli tämä setti hintaansa nähden, kun nuita näytekokoja saa jopa ilmaiseksi kaupoista. Ihan kivan kuuloisia tuotteita kuitenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tutustuin boxeihin vasta blogien kautta. Tämä oli surkein boxi minkä saanut mutta aiempiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.Kivaa päivää!

      Poista
  3. Tää oli nyt varmaan onnettomien sattumien summa. Nyt ahdistaa oikein Livboxin puolesta, minkälaisen palauteryöpyn saa.

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä uskon myös, itse en ajatellut sinne erikseen palautetta enää antaa kun olivat pisteillä tämän hyvittäneet. Virheitä sattuu aina ja kaikille.
      Suloista sunnuntaita myö sinne ♥

      Poista
  4. Minä olisin kyllä niin mieleni pahoittanut tästä boksista :D Toisaalta ovat antaneet ihan hyvän hyvityksen kaikille automaattisesti, joten ensi kerralla ehkä sitten parempi boksi ja parempi mieli :) Itse olen niin jämähtänyt tuttuihin tuotteisiin, etten tilaa tällaisia bokseja kun en varmaan osaisi käyttää puoliakaan tuotteista :D Mutta nämä ovat varmasti jollekin vähän enemmän kosmetiikasta tykkäävälle kivoja bokseja :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥