tiistai 3. syyskuuta 2024

Kosmetiikkaostoksia Dermosililta

Dermosilta tulee tilattua kosmetiikkaa vähintään kerran vuodessa, yleensä joulun alla mutta nyt mulla oli tarvetta uusille seerumeille ja naamiolle, joten tein tilauksen jo kesällä. 

Mun mielestä Dermosilin hinta-laatusuhde on todella hyvä ja olen brändin kosmetiikkaa käyttänyt satunnaisesti jo vuosia. Nyt tosiaan tilasin kaksi erilaista seerumia, peel-off kasvonaamion ja hiuksille korjaavan Argan Oil-naamion.

Tässä lyhyt esittely ja kokemuksia tuotteista.

Arganöljyhiusnaamio

Tämä oli ns.Rescue eli pelastettu tuote jonka päiväys menossa 1/2025 ja sen hinta oli hyvin edullinen. Tarjous on muuten voimassa vieläkin jos kiinnostuit.

Kesällä aurinko kuivattaa hiuksia ja nyt viimeistään on aika helliä niitä. Arganöljynaamio on nimenomaan kuluneille, käsitellyille ja kuiville hiuksille kehitetty mutta toki tuotetta voi käyttää kaikki.

Naamio lupaa kosteuttaa ja hoitaa hiuksia sekä palauttaa niiden kiillon. Arganöljynaamio sisältää kosteuttavaa ja vhvistavaa vehnäproteiinia ja pantenolia joka siloittaa hiuksen pintaa.

Mä käytän tätä kerran viikossa, kahdessa tai tarpeen mukaan. Käyttö on helppoa, sillä levitän tätä shampoopesun jälkeen kosteisiin hiuksiin - annan vaikuttaa n 15 min ja huuhtelen.

Koostumus on paksuhkoa ja se levittyy sekä pysyy hiuksissa valumassa vaikutusajan. Tuoksu on mieto mutta miellyttävä. Naamion jälkeen hiukset tuntuvat kosteutetuilta pitkään.

Peel Off- kasvonaamio

Kasvonaamio poistaa iholta epäpuhtauksia ja sen on helppo käyttöinen, sillä kuivuttuaan sen voi poistaa kasvoilta vetämällä.

Tässä kasvonaamiossa on ainesosa joka hidastaa talirauhasten toimintaa ja samalla se hoitaa ihoa. Siinä on myös ihoa ravitsevaa E-vitamiinia.

Tämä sopii kaikenikäisille ja tuoksu on ns hypoparfum eli hyvin mieto ja raikas.

Kasvonaamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan kuivua 15-20min jonka jälkeen naamio on kuiva ja sen voi repiä pois. Kuivumisen huomaat siitäkin, että naamion reunat muuttuvat vaaleiksi ja reunasta on helppo irroittaa kuivunut naamio.

Irroituksen jälkeen kasvot pestään haalealla vedellä. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.

Mä tykkään peel off naamioista, koska niitä on helppo käyttää ja koen että ihon epäpuhtaudet lähtevät tällä tavalla parhaiten voin ja pintarasvaisuus on hetkellisesti historiaa. Tämän kuivumisaika on suhteellisen pitkä sillä naamiota on vaikea levittää niin tasaisesti että se myös kuivuisi tasaisesti ja siksi se on kuiva lähempänä 20min kuluttua. Iho on selvästi puhdistunut naamion käytön jälkeen.

Tämä on aika perusnaamio, ei yllättävä mutta sopii käytettäväksi vaikka koko perheelle.

Anti Stress seerumi

Seerumi lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa väsynyttä ihoa, samalla pehmentäen.  

Seerumi sisältää ksylitolia joka sitoo hyvin kosteutta ja tukee ihon omaa keramidi ja hyaluronihappotuotantoa. Lisäksi siinä on Biosaccharide Gum-a ainesosaa joka myös kosteuttaa ihoa ja auttaa vähentämään mm ihoärsytystä samalla vahvisten ihon omaa suojakerrosta tuoden samalla kimmoisuutta. Rasvahappoja tuodaan ohdakeöljystä joka lukitsee kosteuden.

Tämä seerumi on vähän kevyempää kuin kollageeniseerumi ja tuoksutonta. Se imeytyy myös iholle hyvin, enkä ole tuntenut mitään kihelmöintiä, vaikka sitä sanottiinkin mahdollisesti esiintyvän.

Kollageeni seerumi

Lupaa vahvistaa ihoa, tehden siitä kimmoisa ja sileän. Kaikki sen ainesosat tukevat ihon säilymistä joustavana ja täyteläisenä. 

Seerumi sisältää runsaasti Omega 3-rasvahappoja, ihosta luonnostaankin löytyvää skvalaania (joka seerumissa on peräisin oliivista) joka pehmentää ja suojaa ihoa ja kosteuttavaa kreatiinia

Iän myötä iho menettää kimmoisuutta ja kollageenin tuotanto hiipuu, joten täyteläisyyttä tarvitaan. Olen syönyt kollageenitabletteja jo pitkään ja uskon sisäinen ja ulkoisen hoitamisen tuovan parhaan lopputuloksen.

Seerumi ei ole kaikkein ohuimpia, mutta silti se imeytyy iholle hyvin. Tykkään ihon tasaisuudesta seerumin jälkeen, mutta kaipaan tähän enemmän kimmoisuuden tunnetta. Ihan hyvä tuote kuitenkin näin arkikäyttöön.







Dermosililla on laaja valikoima myös mm meikkejä ja muita ihonhoitotuotteita, myös kivoja lahjapakkauksia ja tuotteita, jotka sopivat hyvin joululahjoiksi ja siksi tilaan yleensä sieltä jotakin joulun alla. Varmasti tänä vuonnakin. Tuotteiden tuoksumaailma on onnistunut sillä esimerkiksi marjaisat tuoksut ovat hyvin aitoja ja silti niin mietoja ettei aiheuta minunlaiselle tuoksuherkällekään oireita.

Onko siellä muita Dermosil-faneja?

-Maikku


4 kommenttia:

  1. Täällä yksi suuri Dermosil-fani. Muutaman kerran tulee vuodessa tilattua. Juurikin seerumeita ja sitten suolashampoo ja hoitoaine ovat loistavat. Käytän suolashampoota syväpuhdistaakseni mm. uima-altaan veden aiheuttamat kertymät. Hämmästyttävän pieni nokare riittää tätä purkissa olevaa shampoota. Heidän porkkanaöljyä käytän kynsille ja kynsinauhoille. Välillä myös iltaisin kasvoille. Monitoimituote. Innostuin Dermosilista aikoinaan luettuni blogeista heidän tuotteistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet on kyllä aika riittoisia, sekin on yksi hyvä syy tykätä niistä :) Mäkin oon muuten kokeillut porkkanaöljyä, oisinkohan saanut joskus näytteen. Oon vain niin laiska käyttämään kynsinauhoille öljyä vaikka pitäisi. Mukavaa syyskuun alkua Nina <3

      Poista
  2. Mulle Dermosil on hieman menettänyt hohtoaan, ehkä niitä tuli ennen tilattua kimpassa jollain porukalla ja muistan kun tilaukset tehtiin vielä sillä paperipohjalla johon ruksittiin mitä tuotetta haluttiin ja montako :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuohon sisältyi oma viehätyksensä :) Mutta mä tykkään, kun Dermosilta saa edelleen bonuspisteitä joilla saa ilmaistuotteita, tuotenäytteet on kivoja ja joulun alla aina kivoja lahjaideoita.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥