tiistai 30. heinäkuuta 2024

Testissä So BiO Lift Grenade-sarja

Sain keväällä testiin So BIO Lift Grenade ihonhoitotuotteita, jotka erityisen soveltuvia ikääntyvälle iholle. Olenkin näitä käyttänyt koko mökillä oloaikani ja pitänyt tuotteista kovasti.

Käytössäni on olleet So BIO Lift Grenade:n 


💛Smooth & Glow päivävoide

💛Smooth & Glow yövoide

💛Smooth & Glow seerumi

💛Smooth & Glow silmänympärysvoide


Kaikki tuotteet sisältävät luomu granaattiomenaa, joka saa aikaan ihanaa hehkua iholle.

Lisäksi tuotteissa on kasviperäistä retinolinkaltaista ainesosaa (0,5%) joka lupaa ehkäistä tehokkaasti ryppyjä. Kasviperäinen retinolinkaltainen ainesosa on iholle hellävaraisempi kuin synteettinen.

Voiteet on pakattu lasipurkkeihin joissa sievät peltikannet, purkista on helppo annostella tuotetta juuri sopivasti ja voiteiden eri värit erottavat ne hyvin toisistaan. Päivävoide on lähes vaaleanpunaista ja yövoide valkoista.

Kumpikin voiteista on hyvin levittyvää ja ne imeytyvät iholle nopeasti, jättäen kevyen napakkuuden.

Seerumi on tuubissa, josta sitä on helppo annostella kevyesti puristamalla. Seerumi on hyvin ohutta, sekin imeytyy iholle hyvin. 

Silmänympärysvoide on tämän sarjan timantti, sillä tuubin päässä on roll-on joka on ihana etenkin aamuisin voidetta laittaessa. Sillä on nimittäin viilentävä vaikutus ja ainakin tuntuu siltä, että se myös poistaa turvotusta. Voide on ohutta, kirkasta ja levittyy hyvin ohuelle iholle.

 









Olen ollut tuotteisiin oikein tyytyväinen ja onkin kiva, kun tuotteet ovat riittoisia ja näistä riittää iloa vielä loppukesäänkin. 

Mikä ihanaa, niin näitä löytyy valikoiduista Citymarketeista joten jos kiinnostuit, niin kannattaa vilkaista Citymarketin kosmetiikkaosastolta.

Ootko kuullut sarjasta tai bongannut sen jo Cittarista?

Aurinkoisia kesähetkiä,
Maikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥