tiistai 9. heinäkuuta 2024

Satunnaisia kosmetiikkaostoksia

Tänä vuonna on moni ostamani kosmetiikkatuote jäänyt ilman ansaitsemaansa huomiota, sillä blogi on päivittynyt harvakseltaan. Siksi ajattelin nostaa nyt useamman tuotteen tänne, lyhyin käyttökokemuksin ja ihan satunnaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan tästä UOGA:n ihanan raikkaasta kasvovedestä jonka tilasin keväällä muistaakseni House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä. Tässä syväkosteuttavassa kasvovedessä on on kiva tasainen sumu ja hyvin mieto, miellyttävä tuoksu.  Kasvovesi kosteuttaa hyvin, suihkin tätä aamuisin iholle ennen seerumia ja päivisin, kun kaipaan freshausta. Mulle brändi on entuudestaan tuntematon, mutta tämän kasvosuihkeen perusteella voisin hyvin tutustua myös muihin tuotteisiin.


Tähän Catrise Cosmeticsin sievään highliteriin tutustuin jo alkukeväästä ja olen todennut tämän olevan ehkä enemmän koriste kuin käyttökosmetiikkaa. Highliter on vanhanajan hajuvesipullon tapaiseen pulloon pakattu ja kun pumppua painaa, sieltä pössähtää highliterpilvi jota on kuitenkin aika vaikea kohdentaa niille alueille kasvoissa, joille sitä haluaisi. Tämä on kuitenkin kaunis ja hohdekin ihana, joten se jääköön koristeeksi.


Ziajan vartalotuotteet ovat mulle hyvinkin tuttuja, mutta tämä nuoremmille suunnattu Jeju - linja on jäänyt vieraaksi ja siksi päätin tilata tämän vartalomoussen uteliaisuuttani kokeiluun.
Tuoksu tässä on tosi ihana, karkkimainen ja mousse aika voidemainen mutta miellyttävä.

Olen käyttänyt jo koko purkin ja voisin käyttää toisenkin.
Vartalovoiteiden suhteen en ole kovin tarkka, käytän sitä säännöllisesti niin paljon että voin hyvin joskus kokeilla nuoremmillekin suunnattuja tuotteita.


Essenceltä ilmestyy tasaiseen tahtiin kaikenlaista kivaa ja usein tarpeetonta, mutta etsiessäni huulirasvaa löysin tämän huulinaamion joka osoittautui vallan mainioksi. Naamio on vähän tahmeaa, mutta sen ansiosta pysyy hyvin huulilla yötä vasten ja tässäkin on ihana tuoksu. Ainoa miinus purkista josta naamiota joutuu sormin ottamaan.


Normalilta nappasin keväällä tämän Hair Projectin hiuksiin jätettävän hoitoaineen ja olen tätä koko alkukesän käyttänyt. Ei nouse mun lemppariksi, vaikkei tässä varsinaisesti vikaa olekaan. Tuoksukin on ihan jees, mutta ei kosteuta tarpeeksi mun hiuksia ja oon jo ottanut käyttöön rinnalle toisen hoitiksen jotta saan hiukset harjattua helpommin pesun jälkeen.


Samalla Normalin reissulla ostin Dr. Pawpaw.n huulivoiteen, joka luulin olevan väritön mutta tässä onkin hieman korallinen sävy. En tykkää, että huulirasvat/voiteet ovat värikkäitä joten tämä ostos oli täysi huti.


Tämäkin on ostos Normalista eli Vitamin C vartalovoide, jossa mieto sitruksinen tuoksu. Voide on hieman geelimäinen ja tykkään siitä kovasti. Voidepurkki mukailee Sol de Janeiroa, mutta on isompi kuin sarjan normaalikoiset tuotteet. Tykkään, että vartalovoiteet ovat reiluja, koska niitä kuluu suhteessa paljon ja purkki tyhjenee nopeaan. Tämä jää varmaan käyttöön myös tulevaisuudessa.


Paljon on muitakin yksittäisiä ostoksia, joita en ole vielä kuvannut joten random-ostoksia saattaa tulla toisenkin kerran.

Oliko tuttuja tuotteita? Ootko sä sortunut kosmetiikkaan, joka lopulta jää vain kauniin ulkoasun vuoksi koristeeksi?

Kauniita heinäkuisia kesäpäiviä,
Maikku

 

1 kommentti:

  1. Hei! Sinulla on todella kaunis sävy ja koristelu kynsissäsi. Rakastan myös itse tuota muotoa, jotenkin ihan perfect kokonaisuus!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥