tiistai 11. kesäkuuta 2024

Kauneusravintolisää purkista

Kuinka moni teistä nappaa ravintolisiä purkista? Mä napsin vitskuja vähän vuodenajasta ja tarpeesta riippuen läpi vuoden ja oon pitkään syönyt Puhdistamon Kollageeni Beautya, joka on täsmäyhdiste:

💗Hiuksille

💗Kynsille

💗Iholle

Nyt kun yhtäjaksoisesti syönyt tätä puolisen vuotta, huomaan selvän eron etenkin kynsissä ja hiuksissakin. Kynnet kasvaa nopeasti ja ovat hyvässä kunnossa geelauksen alla. Hiuksetkin ovat vahvistuneet ja kasvaneet pituutta melkoisesti, vaikka niitä on reilulla kädellä myös leikattu.

Ihon hyvinvointiin en osaa sanoa mitään, mutta iho on hyvässä kunnossa joten ehkä tämä tosiaan myös ylläpitää ihon hyvinvointia kuten lupaakin.

 Kollageeni Beauty - kapseli on maailman tunnetuimman Verisol-kollageenipeptidin, C-vitamiinin, Tripla Sinkin ja biotiinin täsmäyhdiste.

Tässä mun hiukset nyt, vaalennuksesta huolimatta hyväkuntoiset, kiiltävät ja pitkät.

*Puhdistamon tuote saatu
Iho joka voi hyvin

Ravintolisistä on vaikea sanoa, kuinka hyvin ne toimii ellei niitä syö pitkään sillä monet ravinteet, hivenaineet yms imeytyvät hitaasti ja vaikutuksetkin näkyvät hitaasti.

Kollageeni Beautyn lisäksi syön mm Tripla Sinkkiä, Magnesiumia, Omega 3, Vahva Q10, Vahva karpalo+ D-mannoosia ja monivitamiinia.

Ootko sä kokeillut ravintolisiä?

-Maikku


1 kommentti:

  1. Minä syön vaan monivitamiinia poretabletissa ja d-vitamiinia. Magnesiumia kun muistan. Pitäisi varmasti ottaa jotain rasvaa ainakin kun ne taitaa ruokavaliosta puuttua. Ja tämä kuulostaa kanssa hyvältä kun haluaisin että hiukset kasvais nopeammin :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥