tiistai 21. toukokuuta 2024

The Ritual Of Sakura - riisimaitoa & kirsikankukkaaūüĆł

Olen jäänyt ihan ensimmäisestä Ritualsin tuottesta koukkuun ja Rituals on tullut pysyväksi osaksi elämääni. Ritualsin käsisaippua ja tiskiaine sulostuttaa keittiössä, Ritualsin huonetuoksua käytän lähes päivittäin ja ihonhoitoon vaihtelevasti suihkuvaahtoa, saippuaa, kuorintaa ja/tai vartalovoidetta.

ūüĆłūüĆłūüĆł

Tämän minisetin Rituals of Sakura-tuotteita hankin viimeksi laivalta ja on uusin Rituals-ostokseni. Setissä on suihkuvaahto, kuorinta, vartalovoide ja kynttilä. Sakura-tuoksulinja on ehkä kaikista parhain, mutta pidän tokin muistakin tuoksulinjoista.

Mukava lisä näissä seteissä on kaunis pakkaus, jonka voi uudelleen käyttää joko paketoinnissa tai käyttää säilytykseen.

Nyt muuten huomasin, ett√§ Ritualsille on tullut uusi Ritual of Yozakura-sarja, joka on yhdistelm√§ Yoshino-kirsikkaa ja mustan riisin uutetta. Kovasti houkuttelisi tutustua siihen seuraavaksi. 

Jos tykkäät Ritualsin tuotteista, niin kannattaa liittyä My Rituals-jäseneksi. Se ei maksa mitään, mutta jäsenenä saa kivoja etuja, kuten yllätyksiä, lahjoja tai etuja/tarjouksia.

Itse sain viimeksi syntt√§rilahjaksi k√§sisaippuan ja jos nyt tilaisin 45€ arvosta, saisin kiitoslahjaksi suihku√∂ljyn ja j√§senlahjaksi mini kitchen-setin. Ihan mukavia etuja.

Muita Rituals-faneja? Mikä tuoksulinja on sun lemppari?

-Maikku


 

4 kommenttia:

 1. Rituals on tullut niin monesti vastaan SoMessa ja katukuvassa, ett√§ pit√§isi varmaan oikeasti menn√§ sinne liikkeeseen tuoksuttelemaan ja tutustumaan! ūüėä Laivalla katsoin Ritualsin tuotteita my√∂s, kun oli niin upeita pakkauksia - j√§i kuitenkin ostamatta. Mieleen j√§iv√§t kyll√§ ūüĆł

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii kyllä, näissä on aika erilainen tuoksumaailma moneen muuhun brändiin verrattuna niin liikkeessä saa hyvin kuvaa vaihtoehdoista :) Laivalla myydään kivoja settejä, monesti matkakokoisia tuotteita jotka on käteviä kokeilla.

   Poista
 2. Toki Rituals on nyt uusinta uutta, mutta saa nähdä is it here to stay niinsanotusti :) Tuotteet on todella voimakkaasti tuoksutettuja, toisin kuin vaikka The Body Shopin tuotteissa on paljon hillitymmät tuoksut. Pidän kyllä Ritualsin kotituotteista, mutta kaikki heidän tuotteet joita olen käyttänyt, ei kyllä ole olleet mitään nappivalintoja aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näissä on aika vahva tuoksumaailma TBS:n verrattuna enkä mäkään kaikista tykkää ,mutta useampia kivoja tuoksuja kyllä :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle t√§rke√§ - kiitos kun kommentoit ♥