tiistai 21. toukokuuta 2024

The Ritual Of Sakura - riisimaitoa & kirsikankukkaa🌸

Olen jäänyt ihan ensimmäisestä Ritualsin tuottesta koukkuun ja Rituals on tullut pysyväksi osaksi elämääni. Ritualsin käsisaippua ja tiskiaine sulostuttaa keittiössä, Ritualsin huonetuoksua käytän lähes päivittäin ja ihonhoitoon vaihtelevasti suihkuvaahtoa, saippuaa, kuorintaa ja/tai vartalovoidetta.

🌸🌸🌸

Tämän minisetin Rituals of Sakura-tuotteita hankin viimeksi laivalta ja on uusin Rituals-ostokseni. Setissä on suihkuvaahto, kuorinta, vartalovoide ja kynttilä. Sakura-tuoksulinja on ehkä kaikista parhain, mutta pidän tokin muistakin tuoksulinjoista.

Mukava lisä näissä seteissä on kaunis pakkaus, jonka voi uudelleen käyttää joko paketoinnissa tai käyttää säilytykseen.









Nyt muuten huomasin, että Ritualsille on tullut uusi Ritual of Yozakura-sarja, joka on yhdistelmä Yoshino-kirsikkaa ja mustan riisin uutetta. Kovasti houkuttelisi tutustua siihen seuraavaksi. 

Jos tykkäät Ritualsin tuotteista, niin kannattaa liittyä My Rituals-jäseneksi. Se ei maksa mitään, mutta jäsenenä saa kivoja etuja, kuten yllätyksiä, lahjoja tai etuja/tarjouksia.

Itse sain viimeksi synttärilahjaksi käsisaippuan ja jos nyt tilaisin 45€ arvosta, saisin kiitoslahjaksi suihkuöljyn ja jäsenlahjaksi mini kitchen-setin. Ihan mukavia etuja.

Muita Rituals-faneja? Mikä tuoksulinja on sun lemppari?

-Maikku


 

4 kommenttia:

  1. Rituals on tullut niin monesti vastaan SoMessa ja katukuvassa, että pitäisi varmaan oikeasti mennä sinne liikkeeseen tuoksuttelemaan ja tutustumaan! 😊 Laivalla katsoin Ritualsin tuotteita myös, kun oli niin upeita pakkauksia - jäi kuitenkin ostamatta. Mieleen jäivät kyllä 🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kantsii kyllä, näissä on aika erilainen tuoksumaailma moneen muuhun brändiin verrattuna niin liikkeessä saa hyvin kuvaa vaihtoehdoista :) Laivalla myydään kivoja settejä, monesti matkakokoisia tuotteita jotka on käteviä kokeilla.

      Poista
  2. Toki Rituals on nyt uusinta uutta, mutta saa nähdä is it here to stay niinsanotusti :) Tuotteet on todella voimakkaasti tuoksutettuja, toisin kuin vaikka The Body Shopin tuotteissa on paljon hillitymmät tuoksut. Pidän kyllä Ritualsin kotituotteista, mutta kaikki heidän tuotteet joita olen käyttänyt, ei kyllä ole olleet mitään nappivalintoja aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, näissä on aika vahva tuoksumaailma TBS:n verrattuna enkä mäkään kaikista tykkää ,mutta useampia kivoja tuoksuja kyllä :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥