tiistai 7. toukokuuta 2024

Clinique moisture surge - kosteutta iholle jopa 72H

Clinique on varmasti kaikille tuttu brändinä, mutta siitä huolimatta sarja on jäänyt itselleni satunnaisia yksittäisiä kokeiluja huolimatta aina pintapuoliseksi ja oli kiva tutustua useampaan sarjan tuotteeseen samanaikaisesti.

Olen ostanut reissusta beautyboxin, jossa on Moisture surge-linjan voide, silmänympärysseerumi sekä kasvovesisuihke.



Voide on kevyt, öljytön ja geelimäinen ja todella ylellisen tuntuinen. Kuten te vakkari lukijat tiedättekin, rakastan geelimäisiä voiteita ja tämä ei ole poikkeus. Voide imeytyy iholle hyvin ja jättää raikkaan, kosteutetun tunteen jopa 72h. Noin pitkällä ajalla tosin ei ole merkitystä kun hoitaa ihoa aamuin illoin mutta kosteutetulta iho kyllä tuntuu.

Voiteessa on aloe vera bio fermentti+hyaluronhappoyhdistettä sekä C ja E-vitamiineja.



Kasvosuihke on matkakokoinen, mikä on kätevää sillä sen voi sujauttaa kesällä vaikka laukkuun mukaan ja raikastaa kasvoja päivän mittaan. Pullon suihke on ihanan tasainen ja kasvoille saa kasvosuihkeella välittömästi kivan freshin tunteen.

Kasvovesi myös pehmentää, kirkastaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa.

Tässäkin taikojaan tekee aloe vera ja tärkeä pointti, tuote on hajusteeton eikä kuivat/ärsytä ihoa.


Olen aiemmin käyttänyt Polaarin viilentävää silmänynpärysvoidetta jonka applikaattorina roll-on ja oli ilo huomata että se on tässäkin. Cliniquen All About Eyes Serumia on ihana käyttää aamuisin, seerumia on hyvin iholle imeytyvää ja tämä koko on sellainen joka mahtuu näppärästi myös vaikkapa matkalle mukaan.



Tuotteet olivat iholleni ihan täydellisiä, kevyitä mutta kostettavia ja saatan ostaa samankaltaisen setin uudestaankin sillä näin tuli tutustuttua useampaan saman sarjan tuotteeseen kerralla.

Onko Clinique sulle tuttu tai onko sulla sarjasta omia suosikkeja?


-Maikku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥