tiistai 28. joulukuuta 2021

Joulukuun kosmetiikkasuosikit

Vieläkö tänne ehtii joulukuun kosmetiikkasuosikit? Sillä kiirettä pitää, kun päivät juoksee ja tuntuu ettei itse pysy perässä. Tänä vuonna on jokusen kerran käynyt niin, etten ole kertakaikkiaan ehtinyt tekemään tätä kuukauden kosmetiikkasuosikit postausta, mutta lupaan parantaa tapani ensi vuonna.

Olen päässyt viimeaikoina tutustumaan niin moniin ihaniin tuotteisiin, että olisi ollut helpompi skipata tämäkin postaus kuin pohtia näistä tuotteista ne suosikit, kun kaikki n i i n hyviä.

Mutta koska valintoja on tehtävä, päädyin tähän kuusikkoon.

💚Physicians Formulan Matte Monoi Bronzer ja Diamond Dust highliter

💚Paesen high gloss huulikiilto ja Illuminating primer

💚Medik8 puhdistusgeeli

💚HAVU Cosmeticsin huulinaamio


Paesen high gloss huulikiilto on vain niin paras. Se on ihanan kosteuttava ja antaa huulille upean kiillon. Harvoin saan huulikiiltoja loppumaan, mutta Paesen kiillot loppuvan mulla aina, koska ne tulee käytettyä loppuun.


Medik8 puhdistusgeeli on kuin mun iholle tehty. Se puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi. Olen käyttänyt sekä kaksoispuhdistuksessa, että pelkästään, yhtä hyvä lopputulos kummin tahansa.


HAVU Cosmeticsin huulinaamio on ollut kuivan sisäilma-ja talvikauden pelastaja.Tästä tulossa ihan omakin postaus lähiaikoina. Pitäisi olla jokaisen yöpöydän vakiovaruste.



PAESE illuminating primer antaa iholle upean, luonnollisen hehkun. Tykkään primeistä, jotka saa ihosta niin tasaisen ja hehkuvan jo sellaisenaan, ettei välttämättä vaadita enää meikkivoidetta. Tämä on juuri sellainen.



Physicians Formulan Matte Monoi Bronze on ehdottomasti paras bronzeri ikinä. Se paitsi vie tuoksunsa mukana aina hetkeksi hiekkarannoille palmujen alle, antaa upean luonnollisen sävyn iholle.
Mulla oli tämä jonkin aikaa loppu, eikä mikään muu aurinkopuuteri tuonut samaa fiilistä ja efektiä kuin tämä.


Physicians Formulan  Diamond Dust highliter on todellakin kuin timantti. Aivan omaa luokkaansa ja hehku täydellisen timanttinen. Nousi ensi kokeilulla lemppariksi.


Aika huippuja nousi suosikiksi joulukuussa ja on ilo jakaa näitä omia fiiliksiä uutuuksista teille, kun omat fiilikset on taivaissa.

Oletko kenties jo tutustunut johonkin näistä? Mikä on sun viimeisin suosikkituote, jonka oot löytänyt?

Maikku



4 kommenttia:

  1. Physicians Formulan tuotteiden tuoksut on ihan parhaita, tulee aina kesä mieleen. Essencen Matt Bronzing powder on oma uusi suosikkini, olen sitä nyt sutinut naamaani kesästä lähtien :)
    Ihanaa tiistaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, tuota bronzeria kun sipaisee niin pääsee hetkeksi jonnekin paratiisisaarelle ;) Mulla taitaa olla tuo sama Essencen puuteri tykkään siitäkin.

      Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa ihanuus <3

      Poista
  2. Medik8 kuulostaa tosi hyvältä! Se on taas yksi niitä brändejä, joiden tuotteita haluaisin testata enemmänkin :D Paesen huulimeikit on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Mä löysin yhden Medik8 sarjan seerumin jemmastani ja tilasin retinol seerumin täydentämään sarjaa, kun on päivä-ja yövoidekin käytössä. Ihan huippu sarja!
      Ja Paesen huulimeikit on ihan mielettämiä!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥