perjantai 3. syyskuuta 2021

Elokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Nyt on aika palata "ruotuun" ja kuukausittaisiin Kosmetiikkaroskat-postauksiin. Kesä ja muutto teki yhdessä sen, että en ehtinyt kuvaamaan ja kirjoittelemaan näitä tykättyjä postauksia. Varsinkin heinäkuussa heitin pois muuton alta valtavasti vajaita purkkeja ja kuivahtaneita meikkejä, joista olisin mielelläni täällä kertonut. 

Avasin monia uusia tuotteita vasta muuton myötä ja ne ovat vasta käytössä, siksi loppuneissa on aika vähän kosmetiikkaa mutta eiköhän määrät taas kasva, kunhan aikaa kuluu. Tosin tarkoitukseni ei ole mitenkään lisätä kulutusta vaan koittaa nyt käyttää näitä varastoja joita olen hamstrannut;)



IHONPUHDISTUS//Kasvot


ZIAJA misellipuhdistusgeeli on kevyesti kuoriva ja tykkäsin tämän koostumuksesta ja kivasta tuoksusta 4/5.

CIEN puhdistuspyyhkeet kuluu edelleen jonkin verran, käytän näitä kotona silloin tällöin ja mökillä päivittäin kasvojen ja käsien puhdistukseen. Ihan loistava tuote ja hinta-laatusuhde 5/5.



IHONHOITO & MEIKIT


WET`N WILD PRIMER SERUM on ohut seerumi, joka oli kesäkäytössä oikein jees mutta ei riitä mun iholle seerumiksi ynpäri vuoden. Primer ominaisuus aika heikko 3/5.

de CURE N EYES silmän ympärysvoide oli silmänympärysvoiteeksi yllättävän ohut ja nopeasti imeytyvä. Tykkäsin ja voisin käyttää toisenkin tuubin 4/5.

CATRICE peitevoidekynä oli ihan jees, mutta peiteainetta oli yllättävän vähän tai sitten kynä kuivahti. Ei jatkoon 2/5.



MUU VARTALONHOITO


DOVE deodorantti on jäämistöä sillä oon nyt jo jonkin aikaa pyrkinyt hankkimaan vain alumiinittomia dödöjä. Tämä on muuten aivan toimiva tuote ja kiva, raikas tuoksu 3/5.



HIUSTENHOITO


HERBAL & ESSENCES PURE shampoo on markettituote ja aivan loistava tuote. Tykkään pesevyydestä ja tuoksusta 5/5.

REVLON uniq one kookos hoitoainesuihke tuoksui ihanasti kevyelle kookokselle, muttei ehkä hoitavuudessaan mitenkään erityinen 3/5.

ERISAN hiuskiinne ihan peruskiinne, tosin tuoksuton 3/5.




NAAMIOT & NÄYTTEET


EYELIP kollageeni kangasnaamio on todella kostea kangasnaamio, joten tehoaineita riittää 4/5.

PATCHOLOGY detox mutanaamio oli erikoinen, sillä se on tosiaan yksittäispakettu mutanaamio mutta käyttö oli helppoa eikä lainkaan sotkuista kuten yleensä mutanaamioiden kanssa. Puhdistusteho myös huippu 5/5.

MAYBEAUTY peel off naamio on ihan omaa luokkaansa ja näillä pyrin puhdistamaan ihon perusteellisesti viikottain, sillä peel off naamio puhdistaa ihoa syvältä 5/5.



Siinä elokuun kosmetiikkaroskat, varsin maltillisesti oli loppuneita.

Löytyikö tuttuja tuotteita?

Maikku


8 kommenttia:

  1. Tuttuja tuotteita :) Tuota Acai Berry sarjaa voisi hyvin joskus ostaa taas käyttöön, onkin aikaa siitä, kun viimeksi sitä on tullut käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva sarja, ostin sitä aika paljon viime joulun alla ja nyt alkaa olla kätköt käytetty :)

      Poista
  2. Tällä kertaa ei tainnut olla mukana mitään, mitä olisin käyttänyt. Harvinainen tilanne. :D Tai no ehkä Erisanin hiuskiinnettä on joskus tullut käytettyä, mutta ei mitään muistikuvaa millainen se oli.

    VastaaPoista
  3. Kovasti tykkään tuosta collagen naamiosta, niitä olen itsekin useamman käyttänyt.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  4. Ziajan Acai Berry -sarjassa on ihan superhyvä tuoksu<3 Ja Eyenlipin naamioissa on ihan mieletön hinta-laatusuhde, yksi parhaimpia mitä sheet maskeihin tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin ♥ Eyenlip naamio on hyvä mutta todella kostea, riittää koko ylävartalolle ;)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥