keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Toukokuun Betteboxi


Kevät on tullut kohinalla ja toukokuu alkanut niin vauhdikkaasti, että koko boxin saapuminen meinasi unohtua. Vaikka oltiin kotiuduttu töistä ja kauppareissulta, piti lähteä varta vasten boxia  vielä hakemaan. Uteliaisuus voitti ;)

Boxi kolisi siihen malliin, että epäilin siellä olevan ainakin jonkin suihkepullon ja 
muuta kevyttä, sillä sitä se oli-kevyt!

Mitäpä toukokuun boxi sitten lupailee, valoa, aurinkoa ja vihjailee myös kesän tuomista pörriäisistä, WHAT???Kauneusboxi ja pörriäiset, nyt en yhdistä!Mennään katsomaan...


Ihan ekaksi silmiin osui tämä  SCHWARZKOFT:n LIVE COLOR SPRAY värisuihke PINK CANDY ♥
Hmmm,  tykkään (koska tykkään pinkistä) mutta ehkä myös aika mielipiteitä jakava tuote, 
koska kaikki ei varmaankaan tykkään näistä voimakkaista suoraväreistä.
No, mulla on just yksi vaaleanpunainen suoraväri ostettuna joten jos päätän vaaleanpunaiselle tielle taas lähteä, saan tällä sprayllä sitten  sähäkkyyttä niin halutessani.
Tämä lähtee pesussa pois, joten voi viettää vaikka vain päivän vaaleanpunaisissa ;)





VICHY:n SLOW AGE NIGHT yövoide ja kasvonaamio, joka oli kohdennettu yli 30vuotiaille.
Tämä on palauttava yövoide, jota voidaan käyttää myös naamiona. 
Koostumus on hypoallergeeninen eli sopii herkällekin iholle. 
Purkki oli 15 ml, kätevä taas matkalle mukaan.


Toinen hiustuote oli FOUR SEASONS BLACK EDITION SHIMMERING SPRAY Helmiäissuihke. Kuulostaa kivalle, sillä tykkään kiiltoa antavista suihkeista. 
Tämä viimeistelysuihke antaa kevyen pidon, kiiltoa ja helmiäisen hohtoa. 
Kevyt koostumus ei latista hentojakaan hiuksia, tätä täytyy kokeilla heti huomenna!


Sitten boxin ehdottomasti mielenkiintoisimpaan tuotteeseen eli MUUMI HIUSLENKIT, 7eikä tosiaan mitkä tahansa hiuslenkit! Nämä on käsitelty 100% luonnollisilla eteerisillä öljyillä kuten 

*kurjenpolvi
*sitruunaruoho
*piparminttu
*laventeli

Näiden eteeristen öljyjen vuoksi ne pitävät ötökät loitolla! Tai ainakin lupaavat niin!
Näitä voi käyttää myös vaikkapa käsikoruna.
Teho säilyy 250 tuntia pakkauksen avaamisesta ja ovat vedenkestäviä.
Aika veikeitä! Täytyy ottaa mökille mukaan ja laittaa koirille pantaan, sillä hyttyset ovat aina niidenkin riesana:)


ULTRASUN FACE SPF30 AURINKOSUOJAVOIDE on mun muistaaksni ollut boxissa ennnenkin, muistanko oikein? Tämä sisältää antioksidantteja ja vedenkestävä, ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Niitä vastaan onkin tärkeä suojautua. Rasva imeytyy nopsaan eikä jätä ihoa rasvaiseksi. 
Boxissa näyte joka tulee kyllä käyttöön viimeistään lähestyvällä etelän lomalla.


LUMENE VALO GLOW REVEAL KIRKASTAVA & KUORIVA NAAMIO
Oon tykännyt VALO-sarjasta ja kivaa päästä kokeilemaan tätä tuotetta. 
Naamio piristää  väsynyttä ja sameaa ihoa. 
Sisältää mm Nordic C-yhdistettä (öö, mitä se on??)  lakan marjauutetta  ja sitä C-vitamiinia. 
Boxissa näyte 15 ml, kaupoissa 75 ml.


KENZO:n World tuoksusta oli myös näyte, tuttuun tapaan kesäinen kukkaistuoksu, 
mutta aavistuksen kepeämpänä.





Boxissa oli tällä kertaa ihan kivoja tuotteita, joista kuitenkin puolet näytekoossa mistä vähän miinusta. Tykkään pienemmistäkin sillä noita on helppo ottaa reissuille mukaan ja testaukseen sopii pienikin puteli, mutta kun viidestä kolme on minikokoisia se on vähän plaah.

Hiustuotteet olivat kuiteskin kivoja. Värisuihke saattaa jäädä käyttämättä tai sitten ei;)
Helmiäissuihke taas pääsee heti käyttöön ja oli erittäin mieluinen. Samoin Muumi-hiuslenksut, olivat sekä hauskoja että käytännöllisiä, etenkin jos vielä toimivat ötököiden karkoituksessa.

Kaikenkaikkiaan antaisin arvosanaksi 3/5 joten, ei huono!

Mitä tykkäsit? Oliko tuttuja juttuja?

Huomenna onkin vapaapäivä ja ajattelin käyttää sen ulkoiluun ja leipomiseen.
Mitä siellä puuhaillaan vai oletko töissä?

Kiva kun piipahdit ♥

Maiccu

20 kommenttia:

  1. Mulla ei ollu tota yövoidetta ollenkaan.. onkohan vaan jääny laittamatta, jos oli pitkistilaajalahja :/ Mulla oli sininen suoraväri - ei ihan napannu. Ymmärrän et aina ei voi napata, mut.. jotenkin tää oli pliisu verrattuna aiempiin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se yövoide oli kohdistettu yli 30 vuotiaille...sä taidat olla vielä alle? Sininen ei olis ollut yhtään mieluinen, ymmärrän sua täysin. Oli kyl joo pliisu ainakin edelliseen verrattuna.

      Poista
  2. Mulla oli sininen väri, ei napannut yhtään :( tuo pinkki olisi tullut itselläkin käyttöön.. pitää toivoa että joku huolii sen sinisen värin ettei ihan hukkaan mene! Ja tosi ristiriitainen fiilis boksista, osa tuotteista ihan kivoja kyllä! Muumi hyttyskarkote oli ihan uusi juttu itselle ja mielenkiinnolla testaan :) mä sain helmiäissuihkeen tilalla hiuksiin jätettävän voiteen, tuota helmiäissuihketta olisin enemmän kaivannut ja mielummin testannut! Aina ei voi voittaa! Eli sun boksi on mun mielestä tosi kiva, omasta jäi vähän kökkö maku suuhun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, ihan tylsää...sininen ei ois ollut munkaan mieleen.Pompulat oli mielenkiintoiset :) Milläköhän perusteella boxit on jaettu kun sisällössä tälläisiä eroja.

      Poista
  3. Harmi etten saanut vaaleanpunaista suihketta kun vaaleanpunaiset hiukset on :D ihan en sinistä meinannut tähän laittaa! Tuo helmiäissuihkekin olisi ollut kiva :)

    VastaaPoista
  4. Minulle tuli aikoinaan Betteboxi mutta nyt ei ole tullut enää. Kiva kuitenkin nähdä mitä kaikkea kivaa he ovat boksiin aina laittaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin on nyt tullut toista vuotta, mutta en raaski lopettaa vaikka olis jo syytä kun välillä tulee samoja mitä jo joskus saanut.

      Poista
  5. Kivan kulloinen tuo helmiäissuihke. Hiuslenkit ovatkin tosiaan oivia laittaa koirille pantaan. Jospa nekin saavat sitten pienen hengähdyksen ötököistä. :) Noista hiuslenkeistä en ole kuullutkaan! Eikun vaan pinkkiä kesä pilkahdusta hiuksiin! ;) Yksittäinen raitakin voisi olla hauska!
    Mukavaa helatorstaita Maiccu!<3 Täälläkin vapaillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se kuulosti kivalle ja näyttääkin hiuksissa juuri sellaiselta kuten oletinkin. Katsotaan toimiiko nuo hiuslenksut ötökkäkarkottimina :D
      Saatampa repäistä ja laittaa raidan jos toisenkin ;) Kivaa lauantaita!

      Poista
  6. Kivoja tuotteita! Nuo muumihiuslenkit kuulosti jänniltä, koiran pannassa voisikin kokeilla! Kaunista ja leppoisaa helatorstaita♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon että ne toimisi ;) Mua ei hyttyset oikein syö, mutta koirien kimpussa ne on ahkeraan. Kivaa iltaa ♥

      Poista
  7. Hei ihan huikee toi idea laittaa toi hyttys ponnari koiran pantaan! Ei olis tullut mieleenkään! Itsekkäästi vaan ajattelin, että aijon ite vuorautua noihin ponnareihin ja kokeilla että toimiiko oikeesti :D Mulla tuli sininen värisuihke joka lähtee samantien kiertoon jo värinsäkkin takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita pompuloita on onneksi sen evrran monta et riittää itsellekin :D Harmi että tuota sinistä suihketta on jaettu kun ei kukaan tunnu siitä tykkäävän, Ihan pöh.

      Poista
  8. Oi mitä tuotteita, itseä eniten kiinnosti tuo Vichyn voide sekä Lumenen kirkastana ja kuoriva naamio, niitä olisi kiva testata.
    Oikein ihanaa äitienpäivä viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vichy on aina hyvä, ja minikoko sopii matkalle mukaan! Lumenea meinaan vielä tänään testata, odotukset korkealla. Samoin sulle, ihanaa äitienpäivää ♥

      Poista
  9. Itse olin niin pettynyt boksiin, että meidän kolmen vuoden matka Livboksin/Beten kanssa päättyi tähän. Kirjoitin itse postauksen kuinka floppi tämän kuun boksi olikaan. Harmi, että näin paljon hajontaa taas tämän kuun boksissa ja ainoastaan yksi mielenkiintoinen tuote ja sekin oli näytekoossa. 😔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Ei :/ Mut mä niin ymmärrän sua, sillä jos oisin saanut eri sisällöllä tän boksin, en ois todellakaan ollut tyytyväinen.

      Poista
  10. Mulle tuli toi yövoide, vaikka olen alle 30.. :D en pistä kyllä pahakseni ennenaikaista rypyiltä suojautumista :D Ja tuon hius-suihkeen tilalla oli Pepsodentin valkaisukynä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei...aika jännä, oisko ollut vahinko!What-valkaisukynä, aikamoinen hajonta pakettien suhteen ja tää saa varmaan aikamoista palautetulvaa heille aikaan.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥