Tein Uudeksi Vuodeksi pellillisen vanhanajan lihapiirakkaa ja koska siitä tuli aivan taivaallisen hyvää, jaan ohjeen teillekin. Valmistukseen kannattaa varata tovi, mutta takaan että lihapiirakka on kaiken vaivan arvoinen. Halutessasi voit tehdä pieniäkin piirakoita, jotka voi vaikka uppopaistaa mutta itse tein pellillisen, sillä se oli helpointa. VANHANAJAN LIHAPIIRAKKA Kuori 2,5dl maitoa 25g hiivaa 1 tl suolaa 1 rkl fariinisokeria 7 dl vehnäjauhoja 100g margariinia Täyte: 500g jauhelihaa sipuli hienonnettuna 5 dl puuroriisiä keitettynä 1 dl kermaa 2 rkl persiljasippua (Tavallinen tai lehtipersilja) 3 keitettyä ja pilkottua kananmunaa 2 tl Maustepippuria Oman maun mukaan voit lisätä muitakin mausteita, itse lisäsin: Jauhelihaan jauhelihamaustetta 1 rkl, paprikajauhetta 1 tl, sipulijauhetta 1tl Täytteeseen lisäsin vielä: 1 tl sipulijauhetta, 1tl suolaa OHJE: Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola ja fariinisokeri. Alusta jauhot taikinaan. Lisää ...
Tää oli tosi kiva! Mukavia messuja ja aurinkoisia kevätpäiviä <3
VastaaPoistaKiitos Taru ♥ Samoin!
PoistaAurinkoista messuviikonloppua!
VastaaPoistaKiito, samoin ♥
PoistaKiva weekend-video! Hauskaa messuviikonloppua!
VastaaPoistaKiitos Jenni, kiva aviikonloppua ♥
PoistaHyvä sä, ihan huippuja nämä sun videot. <3 Arvontavoittosi on muuten noudettavissa postista, toivottavasti olet saanut siitä viestiä. <3 Ihania messuja <3
VastaaPoistaIhana video!❤️😍
VastaaPoista