sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

PIMIENTOS DE PADRON

Joskus ajatus MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN 
lähtee ihan extemporee
 ruokakaupassa, kuten tämä :)


Oikeastaan kyse on ihan normi grilliruoasta 
pienellä twistillä 
joka tällä kertaa on I PIMIENTO DE PADRÒN 
eli grillipaprikat.

Näitä pieniä maukkaita vihreitä paprikoita on ilmestynyt 
kauppaan viimeisen parin vuoden aikana ja
ne ovat kotoisin Espanjan Padronista.



Maku on mieto mutta joka kymmenes on tulinen 
mikä tuo vähän jännitystä syömiseen ;) 
Vähän kuin venäläistä rulettia.
Me jaettiin pussi kahdelle aterialle, 
lapset kun ei paprikoista juuri välitä.

Tällä kertaa me grillattiin kanaa, seuraksi paistettiin pimientoja ja
grillijuustoa,voin kertoa että maistui.

Pussillinen I PIMIENTO DE PADRÒN:a paistetaan 
oliiviöljyssä reilusti ruskeiksi ja kipataan tarjoilulautaselle.


Padrònin pimientot sopivat mainiosti 
illanistujaisiin mutta myös näin lisukkeeksi.






Ootko jo maistanut  Padrònin pimientoja?
Entä onko sulla joku kiva lisukevinkki grillaukseen?

Maiccu

Psst, meidän pussiin ei ollut eksynyt yhtään tulista paprikaa ,
näinkin voi käydä :D

11 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä kuvia! Ei olla kokeiltu noita. Itse en ole mikään tulisen ystävä, mutta makuhan miedostuu paistettaessa.
    Meillä tehdään lisukkeeksi usein pekoni-sipuli-papu-hässäkkää. Kaikki pannulle ja ruskistetaan. Joukkoon lisätää joskus creme bonjouria, mutta menee myös ilman.
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja nämä ei missään nimessä olleet tulisia, vain joka 10 on ja sellaistakaan ei sattunut pussiin :) Tuollainen "hässäkkä" maistuisi mullekin!Kiitos ♥

      Poista
  2. Tykkään tulisista ruoista, mutta en oikein voi syödä niitä, kun ruusufinni saattaa ärtyä. Eli en ole näitä maistanut, mutta näyttää hyviltä! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkei tosiaan sitä riskiä kannata ottaa että pussista napsahtaisi lautaselle se tulinen yksilö, jos voisi saada harmia aikaan.

      Poista
  3. Oi, mitä herkkua!
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Eipä ole tullut tuota maistettua.
    Salaatti on aina grilliruoan hyvä raikas lisuke ja grillatut kasvikset.
    Mukavaa uutta viikkoa Maiccu! :)

    VastaaPoista
  5. Ahaa, tuollaisista en olekaan kuullut, noita voisikin kyllä kokeilla .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina tulee jotain uutta. Nykyään ollaan ainakin meidän perheessä aika kaavoihin kangistuneita ja kun harvoin grillataan, niin ne on aina ne saman vakkarit :)

      Poista
  6. Oho, aikamoinen kaveri :D Tomaatti-sipulisalaattia en olekaan aikoihin tehnyt, sipuli kun närästää mutta hyvää se ois, kiitos!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥