tiistai 27. elokuuta 2024

Ritualsin ihanat suihkuvaahdot

Olen käyttänyt näitä ihanan ylellisiä vaahtoavia suihkugeelejä jo vuosia aina silloin tällöin, mutta kesällä tilasin Ritualsilta näitä kaksi kerralla ja ajattelin, että nämä vaahtoavat suihkugeelit ovat kyllä ansainneet ihan oman julkaisunsa.

Näitä taitaa löytyä joka tuoksulinjasta omansa, mun vakiosuosikki on Ritual of Sakura mutta Ritual on Jing on myös aivan ihana. Näissä on täydellinen vaahto, joka aluksi geelimäistä mutta muuttuu joutuessaan kosketuksiin veden kanssa vaahdoksi, joka levittyy iholle hyvin. Olen käyttänyt näitä myös sheivausvaahtoina, toimivat siihenkin hyvin.

Lisäksi pullokoot ovat varsin riittoisia ja tuoksu, joka näistä jää iholle on täydellinen. Ei liian voimakas, mutta miellyttävä ja pysyy pitkään.





Mä oon aina tykännyt vaahtoavista suihkugeeleistä ja voisin käyttää näitäkin vaikka aina.
Itseasiassa uusi Ritual of Yozakura vähän kiinnostelisi.

Ootko kenties kokeillut jo näitä?
Entä millaisista suihkutuotteista tykkäät?

-Maikku

tiistai 20. elokuuta 2024

Levottomat jalat ja SiderAL-Forte

Yhteistyössä @siderAL

En tiedä juuri viheliäisempää vaivaa iltaisin nukkumaan mennessä kuin levottomat jalat!
Vaikka väsyttäisi kuinka, niin jalkojen levottomuus estää nukahtamisen, tekee mieli vain heilutella, ravistella ja hieroa pohkeita.

Mulla vaiva on ollut kausiluonteinen. Muistan kärsineeni niistä ajoittain nuorempana, sitten oli pitkiä aikoja ilman oireita kunnes tänä vuonna ne on vaivanneet taas enemmän. Yksi merkittävä levottomien jalkojen aiheuttaja on lämpö. Mitä kuumempaa ulkona, sitä varmemmin mulla on levottomat jalat.

Keväällä olin asiasta juttusilla lääkärin kanssa ja ensin mitattiin ferritiini. 
Koska se oli "vain" n 70, lääkäri ohjeisti aloittamaan pidemmän rautakuuri ja suositteli SiderAL Fortea.
Kuulema alle 100 ferritiini voi aiheuttaa levottomat jalat-vaivaa eli rauta-arvoa saatava ensin ylemmäs ja jos vaiva jatkuu vielä silloinkin, mietitään lääkitystä.

On ollut iltoja, kun uni ei ole tullut jalkojen takia ja olen miettinyt jaksanko tosiaan odottaa syksyyn asti. Mutta niin kauan kun on enemmän hyviä iltoja kuin huonoja, ehkä jaksan.

Olen syönyt SiderAL:a toukokuun lopusta asti eli noin 3 kk. Otan kapselin joka aamu aamupalan yhteydessä. Tarkoitus olisi tätä raudan syömistä jatkaa ainakin syys-lokakuun loppuun saakka ja sitten käydä labroissa.
Tämä valmiste on sopinut mulle hyvin, vaikka olen herkkävatsainen, en ole kärsinyt lainkaan vatsavaivoista.

SiderAL on ainutlaatuinen Sucrosomial - tekniikka, joka:
  • Lisää raudan imeytymistä suolistosta ja raudan biologista hyötyosuutta
  • Suojaa rautaa mahalaukun happamuudelta
  • Minimoi rautavalmisteille tyypillisiä sivuvaikutuksia (suolistovaivat)
Sucrosomial-tekniikalla päällystetty rauta kulkee absorboituen suoraan suoleen, ohittaen mahalaukun ympäristön ja siten vältetään vatsavaivat.

SiderAL:n rinnalla on myös Folic-valmiste joka on annospusseissa.
Voit lukea valmisteesta lisää täältä: SiderAL Folic.






Oon ollut myös ajoittain aika väsynyt ja mulle tyypillinen energisyys on ollut kadoksissa. Toivoin, että nämä poistuisivat lisäraudan myötä ja saisin itseni takaisin. Koen, että jotakin on tapahtunut sillä olen ollut nyt loppukesästä energisempi. Toki väsymyksestä itsestään jo seuraa energian puute mutta mulla sitä on ollut silloinkin kuin olen nukkunut hyvin.

Palailen aiheeseen uudelleen syksymmällä, kun ferritiini on mitattu uudestaan.

Ootko sä kärsinyt levottomista jaloista ja /tai raudan puutteesta?

-Maikku
 

tiistai 13. elokuuta 2024

USVA Cosmeticsin uudistuneet ulkoasut - puhdistusbalm ja kasvoöljy

USVA Cosmeticsin tuotteisiin olen tutustunut muutama vuosi sitten ja tykännyt aivan kaikista brändin tuotteista, joita olen käyttänyt. Nyt brändin ulkoasu on saanut uuden raikkaan, juicyn ilmeen ja olen tässä viime aikoina fiilistellyt tuotteita iltaisin kun olen puhdistanut kasvot puhdistusbalmilla ja laittanut kosteutuksen jälkeen kasvoöljyä.

Uudistuksen ovat siis kokeneet vain tuotepakkausten ulkoasu, eli samat laadukkaat ja luonnolliset tuotteet & raaka-aineet edelleen pakkauksissa sisällä.

Mulla on ollut iloa päästä tekemään brändin kanssa yhteistyötä useampaan otteeseen ja olenkin Usvan tuotteista kertonut teille useaan otteeseen ja linkeistä pääsette postauksiin.

Voitte lukea linkkien takaa huulivoiteista, Rainforest -sarjasta, Wild Fruit Beauty monitoimibalmista ja tässäkin postauksessa mukana olevasta puhdistusbalmista, sekä scrubista.

Kertauksen vuoksi kaikki Usvan luonnolliset tuotteet valmistetaan pienessä pajassa Lohjalla käsityönä.

💚Kaikki tuotteet sisältävät 100% luonnollisia raaka-aineita

💚Tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia

💚Säilöntäaineettomia

💚Eivät sisällä synteettisiä hajusteita












Meadow Flower Balm to milk-puhdistusvoide puhdistaa ja kosteuttaa ihoa, sen koostumus on ihanan hunajainen ja putsari emulgoituu veden kanssa ja se on helppo huuhdella pois. Kasvot jäävät puhtaiksi ja pehmeiksi. Tämä on  yksi parhaista balmeista mitä olen koskaan käyttänyt.

Kosteuttajana toimii valkohilpan siemenöljy, millä on ainutlaatuinen rasvahappokoostumus. Lisäksi puhdistusvoiteesta löytyy jojobaöljyä ja buritiöljyä. I love it!

Wild Fruit antioksidanttinen kasvoöljyllä iho saa huikean vitamiinicocktailin & antioksidantteja. Passionöljy imeytyy iholle hyvin ja  antaa kimmoisuutta, lisäksi kasvoöljyssä on tasapainottavaa jojobaöljyä sekä ihoa kirkastavaa ja uudistavaa buritiöljyä.

Öljy on silkkimäistä ja kevyttä, se imeytyy iholle hyvin eikä lainkaan tahmaa tai jää öljyisen tuntuiseksi iholle.

Usvan ihonhoitotuotteet ovat kyllä osoittautuneet aivan timanttisiksi, ne ovat riittoisia ja rakastan myös tätä uudistunutta herkullista ulkoasua.

Mitä sä tykkäät Usvan tuotteiden uudesta ulkoasusta?

-Maikku



 

perjantai 9. elokuuta 2024

Kesän aikana loppuneet kosmetiikkatuotteet

Tämä postaus-sarja onkin ollut pidemmällä tauolla ja olen loppuneet kosmetiikkatuotteet julkaissut viimeksi huhtikuulta. Nyt olen keskittynyt käyttämään olemassa olevia tuotteita ja hankkinut maltillisesti uusia, niimpä loppuneitakaan ei ole niin mahdottomasti ollut. Toisaalta, tietyt luottotuotteet on mulla käytössä päivästä toiseen ja tuntuu turhalta nostaa niitä joka kuukausi loppuneisiin. Siksi tauko. Ihan kaikkia loppuneita tässäkään ei ole, sillä olen käyttänyt kosmetiikkaa niin kotona, mökillä kuin reissuissa enkä ole kaikkia säästänyt.

Multa on pyydetty, että merkkaisin näihin aina tuotekohtaisesti ostaisinko uudelleen vai en ja otan nyt käyttöön 3 tähteä asteikon, jotta tuotteista näkyy heti nimen yhteydessä tähtien määrä. Toivottavasti tästä on teille apua.

*   =  en ostaisi uudestaan

** =  saattaisin joskus ostaa uudestaan

*** = ostaisin uudestaan

Katsotaan saisinko tehtyä seuraavan loppuneet-julkaisun syksyllä, jossa sitten loppukesän ja alkusyksyn loppuneet. Tässä kuitenkin nyt nämä 3kk ajalta loppuneet.


KASVOT


BYBI Day Defence kasvovoide sisältää aurinkosuojan spf30 ja sopii hyvin meikin alle. Aivan super ja voisin ostaa uudelleen. *** 

BYBI Night Nutrion yövoide on ollut todella riittoisa ja varmaan jo vuoden käytössä. Ihana erityisesti kuivalle iholle. ** 

Sothys ampullit käytin kuuriluontoisesti keväällä ja sain kyllä kunnon kosteutusboostin näillä. ** 

Usva Cosmetics kasvoöljyä olen käyttänyt viikottain vähän ihon tarpeen mukaan, aivan huippu tuote. Lukitsee kosteuden, muttei kuitenkaan jätä ihoa öljyiseksi. Ilman muuta jatkoon! *** 

byRaili kosteuttava kasvovesi on ihan mieletön ja tätä on mennytkin useampi purkki. Kasvovesi on ihanan paksua ja kosteuttaa niin hyvin. Jatkoon! ***


MEIKIT


LUMENE beauty serum on mukavan ohut meikkivoide, mutta kulunut hitaasti ja siksi aika lähteä poistoon. Tykkäsin tästä kyllä ja voisin hyvin ostaa uudestaankin. *** 

BBIA huuliöljy on väritön kiilto joka antaa huulille kyllä super upeat kiillot. Tässä ei ole muuten tavallista aplikaattoria vaan pelkkä "lasta" jolla kiilto levitetään. *

Essence valkea huulikiilto oli kummallisen paksua, en tykännyt tästä yhtään. Olikohan jotakin vanilla-sarjaa. *

Ja joskus tänne eksyy myös huulikiilto, josta en hoksannut laittaa nimeä ylös eli en nyt osaa sanoa mikä merkki mutta tämä on kaunis hohtava ruskea huulilla mutta ollut myös auki varmaan jo pari vuotta eli roskiin.

EYELIP huulinaamioon rakastuin ihan täysin. Mun on pakko laittaa iltaisin huulirasvaa ja ostin tämä ihan sitä varten, että tämän luvattiin pysyvän huulilla pitkään ja niin se tekikin. Ostan varmasti uudestaan. *** 

Essence huulivoiteen ostin, kun mökille ei ollut tullut huulirasvaa mukaan mutta en tykännyt tästä yhtään. Aivan liian rasvaista ja vaniljan maku oli vähän ällö. *



HIUKSET


Hair Volume hiusnaamiosta kerroinkin jo aiemmin täällä, todella paksua ja hoitavaa. Tykkäsin. **

BRUNS suolasuihke on ollut aika vähällä käytöllä ja joutui poistoon. Mun ohuelle ja hienolle, helposti latistuvalle hiustyypille en saa suolasuihkusta hyötyä vaikka kuinka yritin. *

PhilSmith suihke lupailee voluumia ja tekstuuria mutta tämäkin on ollut floppi, en ostaisi uudelleen. *

AUSSIE syväkorjaava hoitoaine on ollut hyvä mun hiuksille, kosteuttaa ja tekee hiuksista helposti harjattavat, tätä ostan aina silloin tällöin. *** 



VARTALO

BORN to BIO mangon tuoksuinen suihkusaippuan ostin kevään luonnonkosmetiikkapäiviltä ja ollut kyllä tyytyväinen. Mieto tuoksu, mukava geelimäinen juokseva koostumus joka vaahtoaa hyvin. Voisin ostaa uudestaan. *** 



VARTALOVOITEET


REVUELL vartalojellyn löysin Prismasta ja niin paljon kuin jellyistä ja geelimäisistä tuotteista tykkäänkin, tämä oli  hieman tahmeaa ja siitä miinus.. Tulipa kokeiltua. *

ZIAJAN JEJU vartalomousse - Jeju-linja on suunnattu nuorelle iholle, mutta imeytyi kyllä vanhaankin nahkaan ;) Tykkäsin moussemaisesta koostumuksesta ja miedosta tuoksusta. **



KÄSIVOITEET


LEMON JUICE & GLYCERINE käsivoide on kuivien käpälöiden pelastaja mutta pidemmän päälle kyllätyn aina tähän tuoksuun. Ostan silti varmaan jossain kohtaa uudestaan. **

FRUDIA banaanintuoksuinen käsivoide ei pettänyt, sillä Frudian tapaan tuotteet tuoksuvat syötävän herkullisilta kuten tämäkin. Rasvaustulos myös hyvä, kuivuu nopsaan ja heittämällä jatkoon! *** 




NAAMIOT


7th Heaven bubble naamio on kiva kupliva naamio, joka samalla puhdistaa ihoa. Tykkään! *** 

DERMAVIO jalkanaamion laitoin kuiville jaloille joissa kovettumia ja kylläpä pehmenivät, jatkoon! *** 

MITOMO kangasnaamio jäi käyttämättä kun luin, että siitä oli hevosöljyä joka on korealaisten kosmetiikassa suuri hitti mutta mulle tuli lähinnä ällötys ajatuksesta. *

FACE  berry sweet kangasnaamio oli veikeä kukkanaamio jota samalla kosteutti mukavasti. *** 

SENCE tiikeri kangasnaamio on lähinnä hassutteluun mutta kosteuttaa siinä samalla. **

BARULAB Peptide kasvipeptidejä sisältävä kangasnaamio, joka kiinteyttää ja ravitsee ihoa. Tykkäsin! *** 

Alpakkakangasnaamiot ostin mulle ja miehelle lähinnä söpöilyyn ja sitä ne olivat. Hauska lahjaidea! **



Tässä olikin nyt 19 täysikokoista tuotetta sekä naamiot, eli aika kohtuullista kulutusta kolmeen kuukauteen. Mutta, kuten alussa sanoin niin tässä ei ole aivan kaikki mutta toisaalta olen käyttänyt kosmetiikkaa aika maltillisesti ja lähinnä vain tarpeeseen, en niinkään testatakseni.

Nyt alkaa jo ovat varastotkin hiipumaan, niin paljon olen kaappeja siivonnut ja käyttänyt pois kertynyttä kosmetiikkaa. Saa nähdä saatteko jo elokuulta oman loppuneet-postauksen vai keräänkö vielä syksyltäkin yhteen kaikki ja julkaisen sitten syksyn loppuneet.

Löytyikö mun loppuneista tuttuja tuotteita? Käytätkö sä vaikkapa kangasnaamioita hassutteluun vai aina ihon tarpeisiin?

Ihania kesäpäiviä,
Maikku