tiistai 18. kesäkuuta 2024

Kynsi-inspiraatioita

Ajattelin jakaa teille kuvia mun kynsistä viimeisen parin vuoden ajalta, sillä itse kaipaan inspiraatioita jokaiseen kynsihuoltoon ja haen niitä milloin mistäkin. Monesti multa kysytään, saako lainata mun kynsikoristeluideaa omaan huoltoonsa ja tietenkin saa, eihän nämä ideat kenenkään omia ole💚.

Kun on ollut geelikynnet jo yli 10 v yhtä jaksoisesti, on myös kokeiltu lukuisat sävyt, tyylit, koristelut ja kynsien muodot. Tykkään näistä nykyisistä mantelinmuotoisista eniten ja pituuskin on maltillinen.

Oon käynyt pari vuotta Tuusulassa Beautyfarmilla jossa Angelika tehnyt mun kynnet. Hän on taitava, nopea, ammattitaitoinen ja saan aina juuri sellaiset kynnet kuin olen toivonut. Jos mulla ei ole ideoita, Angelikalla on, mutta usein toteuttaa mun toiveet ihan kuvankin perusteella.

Oon miettinyt myös pelkää geelilakkausta mutta toistaiseksi pysynyt geelikynsissä koska nämä ovat kestävämmän.

Tässä kuvasatoa. 




Psst. Laponien käsivoide on ihan huippu.

Onko sulla ollut geelikynnet tai lakkaus?
Mistä sä saat inspiksiä kynsikoristeluihin?

-Maikku




tiistai 11. kesäkuuta 2024

Kauneusravintolisää purkista

Kuinka moni teistä nappaa ravintolisiä purkista? Mä napsin vitskuja vähän vuodenajasta ja tarpeesta riippuen läpi vuoden ja oon pitkään syönyt Puhdistamon Kollageeni Beautya, joka on täsmäyhdiste:

💗Hiuksille

💗Kynsille

💗Iholle

Nyt kun yhtäjaksoisesti syönyt tätä puolisen vuotta, huomaan selvän eron etenkin kynsissä ja hiuksissakin. Kynnet kasvaa nopeasti ja ovat hyvässä kunnossa geelauksen alla. Hiuksetkin ovat vahvistuneet ja kasvaneet pituutta melkoisesti, vaikka niitä on reilulla kädellä myös leikattu.

Ihon hyvinvointiin en osaa sanoa mitään, mutta iho on hyvässä kunnossa joten ehkä tämä tosiaan myös ylläpitää ihon hyvinvointia kuten lupaakin.

 Kollageeni Beauty - kapseli on maailman tunnetuimman Verisol-kollageenipeptidin, C-vitamiinin, Tripla Sinkin ja biotiinin täsmäyhdiste.

Tässä mun hiukset nyt, vaalennuksesta huolimatta hyväkuntoiset, kiiltävät ja pitkät.

*Puhdistamon tuote saatu




Iho joka voi hyvin

Ravintolisistä on vaikea sanoa, kuinka hyvin ne toimii ellei niitä syö pitkään sillä monet ravinteet, hivenaineet yms imeytyvät hitaasti ja vaikutuksetkin näkyvät hitaasti.

Kollageeni Beautyn lisäksi syön mm Tripla Sinkkiä, Magnesiumia, Omega 3, Vahva Q10, Vahva karpalo+ D-mannoosia ja monivitamiinia.

Ootko sä kokeillut ravintolisiä?

-Maikku


tiistai 4. kesäkuuta 2024

Jään kaipaamaan Zuii Organicia

Melkein itku pääsi kun kuulin että Zuii Organic lopettaa ja sarjassa on mun kaksi lempituotetta joille on vaikea löytää korvaajia.

Toinen on tämä kevyesti päivettävä voide ja toinen hohdevoide joita oon käyttänyt jo muutaman vuoden. Nämä ovat onneksi riittoisia ja mulla on aika vasta avatut purkin, mutta harmittaa jo valmiiksi.

Vaikka olen edelleen kokeileva ja utelias kosmetiikan suhteen, mullakin on tietyt luottotuotteet joita en haluaisi vaihtaa. Olen kokeillut monia itseruskettavia ja voiteissa on valtavasti eroja, en ole oikein toista yhtä hyvää löytänyt.

Itseruskettavaa hoitonestettä mulla on byRaililta ja siitäkin tykkään mutta tämä Zuiin on niin kevyt, että sitä uskaltaa laittaa ilman että tarvii murehtia tuleeko rajoja tai liikaa.

Hohdevoide taas antaa kasvovoiteen joukkoon levitettynä ihanan hohteen kasvoille, olen kokeillut mm Lumenen vastaavaa mutta lopputulos ei ole lähellekään sama.



Huomasin tuon Zuiin lopettamistiedon niin myöhään että kaikki tuotteet oli jo loppuunmyyty ja nyt saan pärjätä näillä yksilöillä joita mulla vielä on. Harmi on suuri siksikin että niissä oli ollut ihan hullun hyvät alet kun loppuunmyynti.

Jos sulla on tiedossa hyvät korvaavat tuotteet näille niin jaa vinkkisi💚

Onko sulla tuotteita, joita  oot jjäänyt kaipaamaan kun niiden valmistus on lopetettu?

-Maikku