perjantai 23. heinäkuuta 2021

MÀDARAN SPF50 tuotteet

*Tuotteet saatu

Olen aurinkosuojista puhunut täällä blogissa monia kertoja, ja koska kyseessä on tärkeä asia - puhun jälleen. Etenkin näinä helleputkina ihon suojaus on ensiarvoista mutta toki iho pitää suojata aina kun se altistuu auringolle. Mä itse rusketun aika helposti, vaikka olenkin vaalea ja koitan parhaani mukaan vältellä palamista, siinä hyvin onnistunutkin. Suurin syy siihen on se, että käytän riittäviä suojakertoimia ja lisään aurinkorasvaa tarvittaessa useastikin päivän aikana.

Kasvoille käytän lähes poikkeuksetta ihan minimissään spf30, mutta mieluiten spf50. Sain Ruohonjuuresta testiin MÀDARA:n SPF50 tuotteet kasvoille, sekä kätevän aurinkorasvapuikon että voiteen. Tässäpä lyhyt esittely, tämän kesän lemppari aurinkotuotteista kasvoille.

 

MÀDARA PLANT STEM-aurinkovoide SPF50


Tässä aurinkovoide joka ehkäisee ihoa valoikääntymiseltä (kuivuus, rypyt, pigmenttihäiriöt) ja auttaa myös ihoa säilyttämään sen täyteläisyyttä. Aurinvoide sisältää luonnollisia ainesosia, kuten sinkkioksidia, reveratrolia, hyaluronihappoa ja isoampiaisyrtin kantasoluja- näillä se käy taistoon haitallisia UVA ja UVB-säteitä vastaan.

Itse käytän kasvoille tarjkoitettua aurinkosuojaa tietenkin kasvoille, mutta myös kaulalla ja dekolteella.
Voide on hyvin levittyvää ja sitä on helppo annostella reilusti.

Itse olen jo huomannut nimenomaan valoikääntymistä myös dekolteella ja siksi olen erityisesti kiinnittänyt huomiota nyt suojaamiseen ihan bikinirajaan asti.
 


Tässäpä näppärä aurinkosuojapuikko, jossa myös korkea suoja spf50. Puikkoa on tosi helppo levittää iholle ilman että kädet on rasvassa ja nuden sävy imeytyy ihoon ihan huomaamattaan. Aurinkosuojassa on keramideja, mustakuminaa ja tyrniä, jonka antioksidanttiset öljyt myös kosteuttavat ihoa.

Puikolla voi voidella niin kasvot kun kädetkin, dekolteen tai vaikka käsivarret. Laajemmalle alueelle suosittelen varsinaista vartalolle tarkoitettua aurinkosuojaa.

Tämä on ns käsilaukkukoko, sopii niin laukkuun,  kuin taskuunkin.




Tärkeintä tietty, että näillä helteillä suojaa ihon, on se sitten vaate, hattu tai aurinkosuoja - kunhan muistaa että meillä on vain tämä yksi iho, joka palvelee meitä koko elämän ♥

Millaisia aurinkosuojia sä käytät? Onko Madaran aurinkosuojat tuttuja?

Maikku

2 kommenttia:

 1. Mulla on vuosia ollut Acon aurinkotuotteet kasvoille käytössä. Loppu kroppaan kelpuutan lähes kaiken merkkiset voiteet. Nyt kyllä pitää kunnolla suojata omaa ihoa.
  Kaunista viikonloppua sulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Acolla on paljon ihania tuotteita myös! Ihon suojaus on kyllä niin tärkeää, ne nuoruuden huolettomat seuraukset kun näkyvät vasta näillä kilometreillä.

   Ihanaa elokuun alkua ♥

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Testissä Bioderman Photoderm aurinkovoiteet

*Tuotteet saatu Kesä on täällä ja helteitä odotellessa on hyvä varustautua riittävin aurinkosuojin. Photoderm tarjoaa turvallista suojaa sek...