sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Rhodos- shoppailuja


Lomapostaus-sarjan päättää luonnollisestikin shoppailut, sillä niihin se lomakin usein päättyy.
Toki sitä tulee kauppoja kierreltyä loman aikana muutenkin, mutta yleensä loppupuolella vasta tehdään ostoksia. Tällä kertaa mulla oli aikomuksena löytää uudet sandaalit ja pari laukkua sekä poiketa paikallisissa kosmetiikkaliikkeissä ihan uteliaisuuttani ja löytää paljon puhuttu Sephora.
Kuinka kävi..

Ihan ekana löytyi sandaalit ja ihanat löytyikin. Niin pehmeät jalassa etten enää muita käyttäisikään jos saisin valita. Vanhat sandaalit sanoivat sopimuksensa irti jo ekana päivänä, joten oikeastikin ihan ekana piti löytää sandaalit. Voin kertoa ettei se ollut ongelma, vaan lähinnä runsaudenpula sillä erilaisia sandaaleita oli joka toisessa liikkeessä. Vaan kun en voi varpaanväli sandaaleja ajatellakaan, jouduin vähän nähdä vaivaa näiden löytämiseksi.
Toiset sandaalit piti ostaa loppulomaksi kun päädyttiin ottamaan tatuoinnit ja omani tuli nilkkaan/jalkapöytään ja täytyi löytää läpyskät joissa alueet jäivät paljaaksi.





Vanha kaupunki oli täynnä kujia joissa torimyyjiä, pieniä putiikkeja ja aikalailla samaa tavaraa joka paikassa.Koruja, sandaaleja, laukkuja, hattuja, mekkoja, tunikoita, käsitöitä, koriste-esineitä.
Varmasti jokaiselle löytyisi jotakin.
Alennukset olivat ilmeisesti liikkeissä jo alkaneet (jos ne edes koskaan loppuneet).

 Hinnat Vanhassa kaupungissa oli vähän (tai paljon) korkeammat kuin hotellin läheisyydessä ja merkkiliikkeiden hintataso oli nopealla silmäyksellä aika sama kuin Suomessakin.
HM:ssä valikoima oli Suomea laajempi mutta hinnat ihan samoissa, samoin Zarassa.









Näitä, ilmeisesti käsinmaalattuja tennareita ihailin ja jäin 
vähän harmittelemaan etten ostanut.
Tosin en kysynyt hintaakaan mutta kauniita olivat ja persoonallisia♥


Mutta niihin ostoksiin palatakseni, löysin aivan ihanan pienen kaupan suhteellisen läheltä hotellia jossa myytiin tosi tyylikkäitä ja kauniita laukkuja, vaatteita ja koruja. 
En tajunnut myymälästä ottaa kuvia mutta laitan linkin tähän ja suosittelen poikkeamaan. 

Hinnat olivat laatuun nähden todella kohtuullisia. Tämä pikkulaukku oli n 20€, tunika samanverran, vain pikkureppu oli hieman kalliiimpi. Olisko ollut n 30€.
Linkki google mapsiin KLIK josta näkee missä putiikki sijaitsee.

Olisin voinut sieltä ostaa paljon muutakin mutta kohtuus kaikessa ;)



Tässä vieä muutamia ostoksia,
  ekana tämä tuolta samasta putiikista ostamani pitsitunika ja
pikkureppu.


Oltiin jo etukäteen tehty muutama edullinen taxfree ostos koneeseen ja ne odottivat koneessa valmiina paikallemme.Kätevää!
Taivaallisen tuoksuinen Moroccon oil on kohtuullisen kallista 
enkä ole sitä raaskinut aiemmin ostaa mutta nyt oli hyvä tarjous, normikoko+matkakoko 45€.

MARC JACOBCIN DAISY-sarja on aivan ihana mutta koska mun hajuvesien käyttö on nykyään minimaalista ja vaaleanpunaista Daisyä on vielä pullollinen, tein kompromissin ja tilasin minikoot.
Kannatti, hintaa tälle setille tuli muistaakseni 35€ ja tuoksut ovat tosi kivoja!

VS:n myymälä oli Rhodoksen kentällä aika pieni ja koska aiemmat bodylotionit ovat kestäneet vähän liiankin pitkään voimakkaan tuoksunsa takia, päädyin vain yhteen herkulliseen "DREAM"tuoksuun. Myymälässä taitaa olla jatkuva tarjous, osta kolme, maksa kaksi mutta mulla on parin vuoden takaiselta reissulta vielä yksi jäljellä niin en sitten hyödyntänyt tarjousta. 
Muistelen että olivat n 15€/kpl.

SEPHORA oli kyllä kosmetiikan karkkikauppa ♥ 
En oikein tiennyt mitä sieltä kannattaisi ostaa, joten lhinnä se meni ihan haahuiluksi ja tuoksutteluksi.Ostin lopulta vain GLAM GLOWN mustan naamion joka oli Suomen hinnoissa, naamioita ja body lotionia. Onko suosituksia mitä sieltä kannattaisi ostaa? Voisin syksyn reissulla käydä siellä uudestaan.

Paikallisessa kosmetiikkamyymälässä piipahdin kun etsin kuorintavoidetta ja 
siellä niitä ja muutakin kosmetiikkaa oli  uudella konseptilla esillä, 
sillä asiakas sai itse valita kolmesta eri purkkikoosta ja 
annostella sen itse haluamallaan tuotteella. 

Valitsin mansikantuoksuisen hieman tuhdimman voiteen ja persikkaisen kuorinta-aineen. 
Aika kiva idea ja edullinenkin, n 3€ purkki.






Pojille tuotiin paitoja ja koska ollaan tosiaan syksyllä menossa uudestaan, 
niin täytetään vaatekaappia sitten lisää. Sillä edullista vaatetta, kenkää ja asustetta oli kaupunki pullollaan. Jos yhtään mietit kannattaako ottaa mukaan jotain mitä olet joka tapauksessa ostamassa, niin ei kannata. 
Sieltä saat kaikki ja todennäköisesti huomattavasti halvemmalla.
Ainoastaan aurinkotuotteet kantsii tuoda mukana sillä ne on samoissa ellei 
kalliimmissakin hinnoissa.

Mitä sinä tuot lomamatkoilta? Shoppailetko jotain erityistä?

Maiccu

16 kommenttia:

  1. Pikkulaukku ja tunika mm. ovat aivan ihania. Rodokseltakin löytyy paljon shopattavaa ja itse ostin suorastaan vuorellisen huiveja. Kreikkalainen kosmetiikkakin on edullista ja mm. Korresia tuli santsattua.

    Ihanaa heinäkuun alkua Maiccu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huiveja oli kyllä paljon mutta jattelin katssella niitä syyskuussa uudestaan kun n varnainen huiviaika:)Tosiaan, Korresia oli ainakin apteekeissa mutta en sitten ostanut enempää kun on noita entisiäkin.

      Poista
  2. Kivoja hankintoja ehdit lomareissulla tekemään!

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia!❤️
    Lomalla shoppailu on parasta!
    Vaatteita tulee jonkun verran matkoilta ostettua ja
    yleensä semmoisista kaupoista mitä Suomessa ei ole.

    Floridasta toin tyttärille Sephorasta parit meikit.

    Hyvää alkanutta heinäkuuta!❤️

    VastaaPoista
  4. Oletpa tehnyt paljon ostoksia!
    Mukavaa heinäkuuta!

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoksia! Ihan hetkeen ei ole tarvinut köyhänä hevosenomistajana reissata, mutta yleensä jotain paikallista tulee ostettua mukaan, siis vaatetta/kenkiä jne. Ihanaa alkanutta heinäkuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan ymmärrettävää, heppailu ei ole ihan halpaa! Mukavaa heinäkuuta ♥

      Poista
  6. Kivoja ostoksia!
    Ihania sandaaliostoksia <3
    Mukavaa uutta viikoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sandaalit tuli tarpeeseen, tosin vähälle käytölle on kotona jäänyt! Muksaa torstaita!

      Poista
  7. Ihania menokkaita siellä!!! <3 ja voi...kun pääsisi nuihin vaatekauppoihin. Ne on sellaisia, jotka tekevät tämän pään sekaisin, ja budjetin! Halvemmalla ihanuuksia <3 :) Meillä haaveena Kreikka, kun saadaan jotenkin kaikki ajantasalle, lattia uusitaan yms. ja pitäsi vielä yksi koiranpentukin ottaa, ja sisäsiistiksi yms... saas nähdä, jos vaikka ihan miniloma viikonlopuksi kerittäisiin... :) Ihanaa päivää ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kreikka on viehättävä, paljon nähtävää ja eri vaihtoehtoja.Minnepäin ootte miettineet lähteä? Tosiaankin, se että edullisesti saa kaikkea kivaa,saa pään pyörälle. Voih, koiranpentu ♥ Sinne myös mukavaa heinäkuun alkua ♥

      Poista
  8. Kiva kuulla ostosmahdollisuuksista; meillä on lähtö edessä parin päivän päästä :) Vaikka odotan kyllä enemmän rauhallista oleilua ja hyvää ruokaa kuin ostoksia, mutta kyllähän niitäkin tulee usein lomalla tehtyä.
    Mulla on yksi vakkariostos, jota ostan Sephorasta: Monoi-suihkugeeli! Siitä on tullut niin vakio, että mulle tulee aina mieleen lämpö ja lomailu, kun haistan sen tuoksun :)

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kun kivaa, minnepäin? Rauhallista loikoilua meilläkin pääasissa oli, mutta aina sitä vähän ehti shoppailemaankin :) Kiitos suihkugeeli vinkistä, seuraavalla reissulta koitan muistaa sen ostaa. Ihanaa lomailua ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥