torstai 10. marraskuuta 2016

Marraskuun Livbox


Koska lokakuun boxi oli pettymys (voit lukea tunnelmat täältä), marraskuulle oli ladattu kovasti odotuksia ja kyllä kannatti odottaa sillä marraskuun Livbox sisälsi laadukkaita huipputuotteita ja mukavia lisäetuja.


Tuttuun tapaan kerron paketin sisällöstä tuotetiedot ja omat fiilikset.



Lumene VALO Bright All-In-One heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide

 

Kevyt, hoitava ja hajusteeton koostumus. Aamuin illoin käyttettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta sekä silottamaan ryppyjä. 
Ovh 24,90€ / 15 ml, boxissa täysikokoinen
 Tälle tuotteelle olikin selkeästi tilausta sillä edellinen silmänympärysvoitteeni on muuttunut hassusti juoksevaksi ja on ollut tarkoituskin hankkia uusi tuote. Tämä pääsi heti testiin ja alkutunnelmat ovat hyvät, aika sitten näyttää miten tämä toimii ihollani.
Lumenen uusi ulkonäkö viehättää myös!


Sosar Sacred Forest Peat Mask



Turvenaamio tasapainottaa ihon talin eritystä. Naamio auttaa hidastamaan ikääntymistä sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Turve sopii kasvoille, vartalolle ja päänahalle. 
Ovh 46,90€ / 150 ml, boxissa 30 ml

Mä rakastan kaikenlaisia naamioita ja kuorintoja, tämän testausta oikein odotan. Parhaillani poden flunssaa joten tästä toivuttuani on naama niistämisestä varmaan turpeen tarpeessa :)) Lisäksi olen havainnut että kaikki joissa lukee hidastaa ikääntymistä tai ikääntymisen merkkejä vastaan, herkistää huomioitani :D 
Lisähuomiona, Sosar on merkkinä mulle aivan uusi!


Korres White Tea Puhdistusgeeli


Kasvipohjaisista puhdistavista ainesosista valmistettu geeli puhdistaa ja raikastaa hellävaraisesti. Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli ei kuivata ihon pintaa ja sen sisältämä hivenaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja antaa soluille energiaa. 
Ovh 24,50 € / 200 ml, boxissa 16ml

Puhdistusgeelejä mulla onkin jo muutama ja olen vähän huono niitä käyttämään, koska vannon puhdistuslappujen nimeen ja lisäksi käytän kevyesti kuorivaa puhdistusgeeliä joten tämä menee tyttärelle testiin. Plussaa kasvipohjaisuudesta!

Schwarzkopf Got2B Glied Blasting Freeze Hiuskiinne

 

 Ovh 5,90€ / 300 ml, boxissa 100ml

Tätä lakkaa olen käyttänytkin, mutten ole kokeiluistani huolimatta löytänyt sellaista joka tuuheuttasi ohuet hiukseni ja pitäisi kampauksen kuosissaan koko päivän, ellen laita lakkaa ihan hulluna.

Dermosil Huulikiilto Carnival Pink


 
Huulikiilto kosteuttaa ja hoitaa huulia samalla antaen hieman tummemman vaaleanpunaisen sävyn huulille. 
Ovh 3,90€ / 13 ml, boxissa täysikokoinen
 Näitä Dermosilin huulikiiltoja olen käyttänyt jo muutaman vuoden, kaunis tuubi ja kivoja sävyjä. Ovat vain todella rasvaisia ja liukenevat nopeasti huulilta, saa olla kokoajan lisäämässä mikä miinusta. Tosin tuolla huokealla hinnalla huulikiiltoa voi vähän syödäkin :)
Lisäksi boxissa oli mukana Atkins patukka, tuoksunäyte Flower by Kenzo tuoksusta sekä etu Dermosille. 





Mä tykkään maistella erilaisia patukoita, tää Atkins oli ihan uusi ja pääsee testiin heti kun tilaisuus tulee. Kenzon tuoksut on mulle vähän liian kukkaisia, hyviä mutta se kukkaisuuden voimakkuus aiheuttaa helposti migreenin. 

Kaikin puolin olen tyytyväinen sisältöön, monipuolinen ja hinta-laatusuhde pääsi kukoistamaan kunnolla. Hyvillä mielin voin jatkaa tilausta :) 

Maiccu

4 kommenttia:

  1. Tuota hiuskiinnettä mulla on joskus ollut. Tuoksui ihanalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuu joo, piti ihan kokeilla :D Nyt ajattelin säästää sitä kun on hyvä matkakoko!

      Poista
  2. Mulle kelpaisi noista naamio, puhdistusgeeli ja huulikiilto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilin tuota turvenaamiota eilen ja pehmensi ihoa kyllä hyvin! Tosin olin kyllä näköinen ku on ihan tummanruskeaa mönjää :D

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥