perjantai 15. kesäkuuta 2018

Kesäkuun Betteboxi



Tässä vähän viivästynyt postaus ♥
Sattuikin niin että mun Bette boxin toimitus viivästyi lähes viikolla eikä haitannut yhtään sillä alunperin jännitin josko se tulee heti  8.6 kun lähdettiin reissuun ja huonolla tuurilla se olisi palautunut ennekuin olisin ehtinyt noutamaan. 
Mutta helpotus oli suuri kun lähetys olikin viivästynyt. Tietty se piti hakea heti kun matkalaukut oli purettu :D Olin jo kurkannut mitä se sisälsi mutta aika hyvin myös unohdin sen samantien.

Kesäkuun viittaus oli että boxin tuotteilla voi luoda viidakon tunnelman myös kotioloissa, jännää....mutta ehkäpä näin lomamatkan jälkeenkin sisällöstä voisi olla hyötyä. 
Mitäkähän se sitten sisälsi:


LUMENE LÄHDE 24H TEHOKOSTEUSVOIDE minikoossa. Tämä imeytyy hyvin ja vapauttaa kosteutta ihon tasaisesti pitkin päivää, Hydra-teknologian ansiosta.
Mulla on ollut iso purkki käytössä, ja sellainen kutina että se olis joskus ollut aiemmin boxissa??? 
No jos ei niin ehkä tämä minipurkki tulee käytettyä. Vähän mitäänsanomaton tuote. Ei siinä geelimäisessä koostumuksessa mitään vikaa ollut mutta aavistuksen tylsä.


GARNIER AMBRE SOLAIRE AFTER SUN KANGASNAAMIO onkin tarpeellinen.
Mulla oli samanlainen tuote reissussa mukana mutten saanut käytettyä joten kokeilen piakkoin kotona.Kangasnaamio sisältää taikapähkinää ja hyaluronihappa ja auttaa ihoa rauhoittumaan ja kosteutumaan auringonoton jälkeen. Näitä saa ihan isommista ruokakaupoista ja hintaa on n 2,90€


KOCOSTARIN TROPICAL AYE PATCH COCONUT SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO on kiva ♥ Tykkään Kocostarista ja nämä silmän ympärysnaamiot kirkastavat katsetta ja freshaavat hyvin!


DOVEN ALUMIINITON DÖDÖ on aika plaah. Käytän lähinnä vain Rexonan tiettyjä dödöjä joten tämä menee eteenpääin. Tässä on myös 1/4 osa kosteusvoidetta joten se hoitaa kainaloiden ihoa, varmaan ihan jees tuote mutta vähän tylsä mun makuun.


XZ OMENA HIUSHUUHDE...aika jännä nimi, siis onko kyseessä hiuksiin jätettävä hoitoaine vai hoitis mikä pitää huuhdella.Tämä on kuitenkin monikäyttöinen eli voi käyttää shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona,  hoitoaineen taikka shampoon sijaan. 
Hintaa tällä on vain 4,20€.Tuoksu on raikkaan omenainen ja käyttöön tulee samantien.


REXONA ORCHID FRESN SUIHKUSAIPPUA oli aika makean tuoksuinen mutta vaihtelua saa suihkusaippuoissa ollakin. Tämän käyttö jää tosin vain mulle, sen verran tyttömäinen tuoksu tässä on.
Kiva peruskäyttötuote!


BIOZELL PROFESSIONAL SILVER KUIVASHAMPOOTA löytyi myös matkakoko ja tuote oli kohdennettu vaaleahiuksille. Muuten kiva mutta tetasin tätä just ja oli kyllä liian sinistä mun hiuksille. Vaikka kuinka ravistin ja pöyhin hiuksia, ne jäivät ikävän sinisiksi. 
Luovun omastani suosiolla:)



Näytteitä oli myös mukana, LOREAL PARISIN sokerikuorinta joka itseasiassa osoittautui oikein kivasta kuorinnaksi ja saatan hyvinkin ostaa normikokoisen tuotteen.


LUMENELTA oli useampiakin näytteä, tää UV primer onnkin ihan uus tuttavuus.

LUMENE NORDIC NUDE NATURAL PERECTION CC_MEIKKIVOIDE oli  myös näytekoossa. Tässä CC-voiteessa on kapseloituja väripigmenttejä joten se mukautuu erisävyisille iholle. 
Etenkin näin kesällä se on kiva koska ihon sävy muuttuu auringon myötä. 
Mielenkiinnolla testaan vaikka harvemmin kesällä mitäään CC/BB voiteita käytänkään.







Minusta oli aika kiva ja monipuolinen boxi, mitä sä tykkäsit?
Käytätkö muuten meikki tms voidetta kesäisin?

Mä käytän niitä vain juhlissa tai jossain iltamenoissa. Mutta LUMENEN hohdetta laitan tipan poskipäille kesälläkin ♥

Ihanaa aurinkoista viikonlopun jatkoa, meillä jatkuu pyykkääminen...

Maiccu

5 kommenttia:

  1. Ensin minusta tuntui että vähän tylsä boksi mutta olihan tuossa paljon kivoja juttuja :) Hiushuuhteelle ei ole käyttöä mutta muut tulevat käyttöön kyllä :)

    VastaaPoista
  2. Kivalle näyttää boksin sisältö. Aikoinaan tilasin BetteBoxia, mutta nyt en ole enää ollut tilaajana. Olen jämähtänyt muutamaan kosmetiikkatuotteeseen ja uusien kokeilu on jäänyt vähälle. Kiva kuitenkin aina nähdä mitä uusi boksi sisältää.
    Lumenen CC-meikkivoidetta käytän ympäri vuoden.

    VastaaPoista
  3. Sieltä boksistahan löytyi vaikka mitä:) Kiva avata tuollaisia! Leppoisaa päivää♥

    VastaaPoista
  4. Vaikka onkin perusmarkettihommia, niin mielestäni käyttökelpoisia, että ihan yes boxi.

    Kivaa uutta viikkoa Maiccu <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥