sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet - tammikuu 2021

 

KASVOJEN PUHDISTUS

TONYMOLY FLORIA puhdistusöljy oli aika perus putsari, ohutta öjyä jolla oli helppo puhdistaa kasvot. Tällä meikki lähti kyllä tehokkaasti 4/5.

ZIAJA goat`s milk silmämeikin puhdistusaine oli todellinen yllättäjä, sillä hinta ei päätä huimaa ja tehoa tässä silmämeikin putsarissa oli valtavasti. Ehdottomasti jatkoon 5/5.


KASVOJEN HOITO


CENTIFOLIA kasvovoide on ollut käytössä yli vuoden ja tämä on sen verran paksua, että tuli käytettyä lähinnä vain näin talviaikaan kun iho vaatii tuhdimpaa kosteutusta 3/5.

SEESEE kasvovoide oli ehkä aavistuksen tylsä ja käytinkin suurimman osan vartalon kosteutukseen, koska voidepurkki kestää kauan jos sitä käyttää vain kasvoilla 2/5.

TONYMOLY firming ampull seerumi oli oikein miellyttävä tuttavuus. Seerumin imeytyvyys oli hyvä ja se tuntui selvästi myös kiinteyttävän ihoa. Voisin käyttää jatkossakin 4/5.

LYCON seerumi on ollut kesäisin käytössä, sillä se tasoittaa ihoa sävyä ja ehkäisee pigmenttiläiskiä. Nyt oli aika luopua siitä kun tuote ollut avattuna jo pari vuotta 3/5.

SOTHYS essence oli ihanan hoitava ja kosteuttava, tätä mulla parasta aikaa isompi puteli käytössä ja tykkään  5/5.

MAYBEAUTY PORE MASK on todella syväpuhdistava naamio, josta tykkäsin kovasti. Olen käyttänyt ennenkin tätä ja ehdottomasti jatkoon 5/5.


MEIKIT


CATRICE sensation primer on niin hihgliteria ja aivan liian tummaa mun talvi-iholle, että lähti poistoon. En tulis tätä käyttämään tuo jumalattoman hohtavuuden takia kesälläkään. Mun mielestä ehdottomasti  enemmän highliter kuin primer 1/5

PAESE highliter onneton pääsi putoamaan ja se oli sen menoa, Ihana tuote mutta aivan murusina 4/5.

ACO huulivoide on huulivoiteiden aatelia ja mulla vakiokäytössä. Tätä on oltava aina 5/5.

Beautyblender palvelu riittävästi ja sai lähteä. Tämä pieni on näppärä mm peitevoiteen levityksessä 5/5.



SUIHKUSAIPPUAT


DERMOSIL suihkugeeli, mandariinin tuoksussa oli aivan ihana ja voisin käyttää jatkossakin 5/5.

MIO vartalonpuhdistus saippua vai miksi tuota voisi kutsua, oli aika paksua saippuaa enkä oikein tykännyt. Tuoksukaan ei ollut hyvä 2/5.



VARTALOVOITEET


WHAMISA Body Butter oli paksua voidetta, mutta ah niin kosteuttavaa. Tästä voit lukea lisää täältä 5/5.

THE BODY SHOP Winter Jasmine vartalojugurtti oli ensi kosmketuksen jälkeen pettymys. Tuoksu oli jotenkin todella tunkkainen ja mulle tuli niin ällä olo rasvauksen jälkeen tuoksusta, että purkki jäi puolilleen käyttämättä enkä näin korona-aikana viitsinyt antaa eteenpäin. Koostumus hyvä mutta tuoksu ei 2/2.

YVES ROCHER käsivoide kehäkukan tuoksussa on pyörinyt nurkissa kauan ja sai luvan lähteä, perus käsivoide 3/5.



HIUSTENHOITO


HERBINA sulfaatiton shampoo nektariinin tuoksussa oli ihan perus shampoo, ei juurikaan vaahdonnut ja tuntui ettei pese tarpeeksi 2/5.

SCHWARTSKOFP fiber therapy hoitoainesuihke on ihan superhyvä markettituotteeksi.Tuoksu on kiva ja tällä saa takut kyytiä 4/5.

LOREAL purple mask on tehokas hopeanaamio keltaisuutta vastaan, tykkäsin ja tätä olen käyttänyt ennenkin 4/5.

HAIRLUST hiusmaski riitti muutamaan käyttökertaan ja oli lievähkö pettymys. Rakastan hiusnaamioita ja huomaan jo ensikertaa käyttämällä onko naamio mun hiuksille tarpeeksi kosteuttava vaiko ei ja tämä ei ollut. Ei jatkoon 2/5.

ZIAJA Cashmere vahvistava hiusnaamio oli aivan ihana, voisin käyttää uudestaankin sillä mun hiukset tykkäsivät tästä erittäin paljon 5/5.

RAUSCH hius latvavoide oli eka tämäntyyppisen tuote ja hauraille latvoille tarkoitettu. En osaa sanoa oliko tästä hyötyä, muttei haittaakaan ja tykästyin kyllä käyttämään tätä. Saata ostaakin jossain vaiheessa 4/5.

XZ hiuskiinne ihan perus hyvä 3/5

 

SEKALAISET


NETROGENA jalkavoide on ihan loistava kuiville jaloille ja kovettumillekin. Voide imeytyi nopeasti eikä tahmaa ihan 5/5.

PLANTUR 39 hiuskapselit oli menneet vanhaksi. Söin niitä aikoinaan kuurin ja loput jäi kaappiin. Harmi, oisin voinut popsia nyt lisää mutta en enää uskaltanut vanhentuneita syödä 3/5.

WE LOVE PLANET deodorantista olen kirjoittanut oman postauksen täällä, oikein hyvä 4/5.


NAAMIOT


FRUDIA persikkanaamio, ihan kiva kokemus. Naamio pysyi hyvin kasvoilla ja tuoksui kivalle 3/5.

CHARCOAL hiili peel-off naamio joka ei kuitenkaan ollut ihan niin tehokas kun odotin. Tästä riitti kolmeen käyttökertaan eli riittoisa naamio 2/5.

DERMAV10 hiusnaamio, tästä on tulossa ihan omakin postaus mutta oikein kelpo hiusnaamio 3/5.

SEOULLISTA BEAUTY naamio, ihan rehellisesti sanottuna ei ole mitään mielikuvaa joten en voi arvostella. Joskun voi käydä näinkin. Auts.

STARSKIN VIP:llä on kauneimmat silmänympärysnaamiot ikinä. Kultaiset foliopäällysteiset naamiot virkistivät hyvin ja voisin käyttää jatkossa 5/5.



Sellainen setti oli tammikuulta roskiskamaa ja nyt oli näytteet jääneet käyttämättä. Täytyy skarpata ensi kuussa niiden suhteen. 

Löytyikö tässä kuussa tuttuja tuotteita?

Maikku


12 kommenttia:

  1. Mulla on joku Glissin hoitoainesuihke ja se on kyllä jees! Acon huulirasva ei itsellä kosteuttanut tarpeeksi vaikka muuten oli ihan miellyttävä käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, oon testannut useamman ja kaikki on olleet hyviä. Voi harmi Acon kanssa, mutta aina kaikki ei sovi kaikille kuten monesti todettu.

      Poista
  2. Dermosilin suihkusaippuat on ihania, ei liian vahvaa tuoksua ja iho jää ihanan pehmoiseksi.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, niissä on niin aidot tuoksut, oli sitten marjaisia tai hedelmäisiä ♥
      Ihanaa viikonloppua Outi ♥

      Poista
  3. Mä tykkään tosta YR:n kehäkukkakäsivoiteesta, ollut vuosi sellainen luottotuote, jos en keksi, mitä muuta käsivoidetta käyttäisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, se tuoksu oli ehkä vähän sellainen johon itse kyllästyn mutta voiteena hyvä!

      Poista
  4. Nää sun "loppuneet" -postaukset ovat ihan parhautta <3 Acon huulirasvan edelle menee edelleen Bepanthen. Iloa sunnuntaille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti, ihana kuulla koska näitä on todella työläs tehdä mutta koska tiedän että tykättyjä niin jaksaa nähdä vaivan :) Ihanaa iltaa ♥

      Poista
  5. Täytyykin joskus ostaa tuota Ziajan Goat's Milk -sarjan silmämeikinputsaria! Mulla on pitkään ollut suosikkina heidän sinisessä pullossa olevan silmämeikinpuhdistusaine :) Onpa harmi, ettei tuo The Body Shopin Winter Jasmine ollut sulle mieluisa :/ Mulla on tuosta sarjasta käsivoide ja siinäkin se tuoksu on aivan supervoimakas! Tykkään kyllä siitä tuoksusta, mutta välillä senkin kanssa on vain sellainen olo, ettei halua käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, täytyykin tutkailla sellaista jos näkyy sillä en ole kaupoista löytänyt kuin tätä kirkasta. Mä oon harvoin pettynyt TBS:n tuoksuihin, mutta joskus näinkin :)

      Poista
  6. Ihanasti loppuneita! Omasta mielestäni WInter Jasmine oli paras tuoksu TBS:tä! Toivottavasti ei mulla ala sitten tökkimään käytössä :) Ziajan Goats Milk on ehdottomasti mun lempi tuotesarja heiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytin sitä muutamia kertoja muiden tuotteiden lisäksi ja sitten se vain yht`äkkiä alkoi tökkimään. Tämä Ziajan sarja on kyllä loistava hinta-laatusuhteeltaan!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥