tiistai 31. tammikuuta 2023

Kaikki huulikiiltoni-ja punani

Mä olen aina ollut kova kosteuttamaan huulia, toki huulirasvoillakin mutta pääasiassa huulikiilloilla ja  niitä löytyykin joka paikasta, koska inhoan sitä tunnetta kun huulet kuivuvat. Nyt kun olen enimmäkseen kotona, huulikiiltoja on kylppärissä, meikkipussissa, eteisen sekatavaralaatikossa ja autossa - ainakin. Ennen niitä oli joka laukussa ja taskussa mutta nykyään laukkuja tulee harvakseltaan käytettyä, niin niihin niitä ei enää jää jemmaan. Mutta autas, jos otan jonkin laukkuni käyttöön, sieltä löytyy takuulla vähintäänkin yksi huulipuna tai kiilto.

Huulipunia olen oikeastaan opetellut käyttämään viime vuosina ja pyrin aina löytämään ne kosteuttavimmat punat. 

Tein taannoin Lipstick Love-blogin Lindan innoittamana huulituote-inventaarion ja luovuin lukuisista itselleni sopimattomista tuotteista tai jo vanhentuneista. Siitä lähti myös ajatus käydä läpi jollaintapaa käytössä olevia tuotteita.

Huulituotteita oli toista sataa ja nyt inventaarion jälkeen rapiat 80 eli aivan liikaa, vai onko? No on toki, myönnän mutta etenkin huulipunat kuluvat  t o d e l l a hitaasti. Huulikiillot taasen kuluvat mutta niitä on  käytössä samanaikaisesti niin monta, ettei nekään meinaa kulua.

Aloitetaampa tutustuminen kätköihini huulipunista. En käy kaikki omistamiani tuotteita tässä läpi, vaan lähinnä helmiä  ja siinä sivussa muitakin käytössä olevia.

Ihan ekaksi - miksi mun huulipunat näyttää tältä?  Epämääräisen pyöreiltä ja vähän sotkuisilta. Apua.
Johtuuko se huulipunan koostumuksesta (rasvaisuudesta), sillä nämä Wet`n Wildin huulipunat on järjestäen sotkuisia mutta aivan ihania, sekä huulilla että sävyinä.


byRailin punat on upeat pigmenttisiä ja sävyt todella kauniita ja kestäviä. Näissä muuten muoto on säilynyt hyvänä, vaikka olen näilläkin huulia punannut jo kauan. Nämä eivät ole kovin rasvaisia, siksi varmaan kestävätkin niin hyvin mutta ovat silti kosteuttavia.


Nämä in Love huulipunat ovat suht edullisia ja niissä on makeita sävyjä. Mulla on (ainakin ollut) näitä useissa sävyissä mutta nyt löysin vain tämän yhden. Nämä eivät ole niitä pigmenttisimpiä, mutta sävyt ovat niin makeita että ne vievät voiton.


Paesella on myös pigmenttisiä ja kosteuttavia punia. Tykkään.


Tämä on ehkä kaunein huulipunani. Viva La Divan pinkki puna, jossa on superkaunis hylsykin.



HUULIKIILLOT- JA NESTEMÄISET HUULIPUNAT

Tykkään eniten huulikiilloista, nestemäisiä huulipunia käytän satunnaisesti mutta vaikka olisi kuinka ihana sävy niin ei ole kiiltojen voittanutta.


Lilylolon huulikiilloissa on kaunis luonnollinen sävy ja upea kiilto. Nämä ovat vähän unohtuneet meikkipussiin, mutta nytpä ne löysin ja ehkä muistan enemmän käyttää.


Tämä PAESE:n huulikiilto on yksi parhaita mitä koskaan olen käyttänyt. Niin hoitava, kosteuttava ja mikä kiilto. Tämä on siitäkin poikkeava, että olen käyttänyt näitä useamman.


Mutta Paesen huulikiillot ovat yleisestikin mieluisia ja tässä pinkissä on syötävän suloinen pinkki sävy.


Jos tykkää luonnonkosmetiikasta, Laveralta löytyy myös kivoja huulikiiltoja. Näissä on hyvä pigmentti ja etenkin tämä punainen on upea sävy.


Catrice Cosmetics on yllättänyt monta kertaa kivoilla uutuuksilla ja tämä prisma lip glaze on upea huulilla. Näihin ei tosin kannata liikaa rakastua, koska kyseessä kausituote.



Tämä Wet`n Wildin huulikiilto on uusimpia ostoksia ja ihana sävy onkin. Sellainen helmiäishohtoinen babypinkki.


Nämä henkkamaukan kiillot ostin joskus siellä käydessäni, mutta ovat jääneet aika käyttämättömäksi. Ehkä syynä on nämä sävyt.


NYX: n huulipuniakin olen omistanut mutta minne lie matkan varrella niitä hukannut, sillä nyt löysin vain nämä huuliöljyt. Huuliöljyt eivät ole nousseet suosikeiksi, on ollut kiva kokeilla mutta öljy katoaa huulilta paljon nopeammin kuin kiilto, ehkä ne ei siksi niin innosta.



Kuten kuvasta näkyy, kaikenkirjava valikoima näitä on enkä tarkoituksellakaan lähtenyt kaikkia esittelemään, vaan lähinnä erityyppisiä huulituotteita ja lemppareitani.

Sävyissä suosin ehdottomasti eniten pinkin ja ruskean eri sävyjä, sekä nudea.

Ootko sä enempi huulipuna vai kiiltojen rakastaja? Entä ootko koskaan laskenut monta huulituotetta omistat?

Maikku

perjantai 27. tammikuuta 2023

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Olisi taas aika kaivaa roskista ja kurkistaa mitä tuotteita loppunut joulukuussa! Nyt koitan keskittyä käyttämään pois kaikki vajaat/avatut tuotteet, jotta pääsen käsiksi jemmoihini. Paljon kivoja tuotteita odottaa käyttöä, mutta tuotteet kuluvat t o d e l l a hitaasti jos käytän samaan aikaan montaa samantyyppistä tuotetta.

Mutta aletaampas käymään näitä läpi.


Ihonhoito//kasvovedet

Phycisians Formula The Essence of healty kasvo ja viimeistelysuihke oli tosi hyvä, hento tasainen, miellyttävä suihke. Sopii niin kosteutukseen kuin meikin kiinnitykseen. Voisin ostaa uudelleen.

Flow Cosmetics Kamomilla& Probiootti kasvovesi saattaa jakaa mielipiteitä, sillä se tuoksuu hieman oudolle. Sopii hyvin ärtyneelle ja herkälle iholle, sekä hiuspohjalle. Taattua laatua, mutta tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä. Tasainen sumu, josta tykkäsin.

byRaili Pro Glow kasvovedessä on Phycisiansin kasvovettä kosteampi suihke, mutta se on silti loistava suihke tuomaan kasvoille kosteutta ja hehkua.


Ihonhoito


Filorga Oxygen-Glow kasvovoide on ihan mieletön! Sillä saa samantien kevyen liftauksen kasvoille ja upean hohteen kosteutuksen lisäksi. Tämä meni mun kasvovoide suosikeissa kärkeen.

Filorga-Lift Designer seerumi vähintään yhtä hyvä kuin ylläoleva kasvovoide, jatkoon.

Filorga-Lift Structure kasvovoide oli myös hyvä meikin alle, muttei annan samanlaista hohtoa kuin tuo ylempi.

Filorge- Global repail voidetta käytin öisin, se teki ihosta ihanan tuntuisen.

Yhteenvetona mainittava, että Filorga nousi synteettisen ihonhoidon osalta ihan kärkeen ja tulen käyttämään tuotteita jatkossakin.


Ihonhoito


Elizavecca peel-off naamiosta ei tullut suosikkini, sillä naamio oli koostumukseltaan kummallisen tahmaista ja siksi sitä oli hieman vaikea levittää. Se nappasi myös ihoon niin kovasti kiinni, että poistaminen oli lähes kivuliasta.

Disney wild berry naamio oli ihana höpönhöpö, mutta tulipa kokeiltua.

Havu huulinaamioon ihastuin täysin. Käytin tätä yötä vasten ja se piti hyvin huulet kosteina aamuun asti.

Avant puhdistusgeeli oli ihan jees, mutta pidemmässä käytössä alkoi ärsyttää putsarin saippuamaisuus.

Schaubens perfect Skin yksittäispakatut tiivisteet olivat näppäriä. Näillä sai luotua kauniin tasaisen sävyn iholle ilman primeriä tai meikkivoidetta.


Hiukset


Maui Bamboo Fibers hoitoaine oli hienoinen pettymys, muiden kokeilemani tuotteiden oltua tosi hyviä. Tämä ei ollut hiuksilleni riittävän kosteuttava ja tuoksukin hyvin mieto, tylsäkin.

Herbal Essence repair hoitoaine on noussut markettikosmetiikan yhdeksi lempituotteeksi ja olenkin näitä jo muutaman kerran ostanut uudelleen.

XZ hoitoaine kahvi-kinuski kuulostaa ihanalle ja olikin alkuun, mutta kyllästyin tähän nopeasti.

Schwarzkoft GLISS Aqua revive hoitoainesuihke oli tehokas takkutukan pelastaja. Tykkään näistä Glissin hoitissuihkeista, edullisia ja helpottaa hiusten harjausta suihkun jälkeen.


Vartalonhoito


Nivea Fresh Blends suihkusaippua vadelman tuoksuisena on niiiiiiiin hyvä! Ylipäätään tämä Nivean uusi suihkusaippua on onnistunut, kaikissa tuoksuissa ja näitäkin jo useamman kerran ostanut.


Vartalo


True Organic deo toimii! Pitää hajut poissa ja tuoksu on lähes olematon eli sopii loistavasti tuoksuherkille.


Vartalo


Banna ananasvoide oli tuliainen thaikkulasta, tuoksu oli todella hyvä mutta muutoin ihan perus kosteusvoide.

Apobasen kevyt perusvoide oli täydellinen vartalonhoitoon.


Naamiot//näytteet


Miqura silver glitter naamio oli ihan hauska mutta tykkään enempi kosteuttavista naamioista, sillä ilmeisesti glitterpinnan takia naamio ei tuntunut niin kosteuttavalta kuin monet muut.

VITVIT kangasnaamio oli kirkkaanvihreä ja hieman huonosti istuva, kosteuttava vaikutus ihan ok muttei jatkoon.

Double Serum taasen oli tosi ihanaa ja voisin käyttää enemmänkin kuin näytteiden verran.

Kadalys puhdistusgeeli oli yllättävän hyvä, ensivaikutelma siis mieluinen.

Loppuneita oli 20 kpl+naamiot eli aika kohtuullisesti moniin muihin kuukausiin nähden.

Edelleen aion tänä vuonna käyttää jemmoja pois ja jos jokin tuote ei sovi itselle, luovun siitä suosiolla ennemmin kuin jätän purkit nurkkiin pyörimään. Joten loppuneita on luvassa tasaiseen tahtiin.

Kertyykö sulla jemmaan kosmetiikkaa?

Maikku

tiistai 24. tammikuuta 2023

Kolme asiaa

Tämä kiva Kolme asiaa postausidea on ollut Outin ja Jonnan blogeissa, joista tämän löysin ja toki piti tehdä itsekin.

KOLME ASIAA JOIDEN TEKEMISTÄ OLET LYKÄNNYT:

Astiakaapin siivous ja Muumimukien siirtäminen kaapista toiseen. Muistan asian aina kun avaan astiakaapin, eli joka päivä monta kertaa ja sitten taas unohdan.

Lakun pesu, sillä tiedän ettei neiti tykkää siitä ja kai säälistä muka joka viikonloppu sen unohdan. Nyt kun koiria ei ole syksyn jälkeen trimmattu, turkkia on kyllä välillä pestävä.

Varpaankynsien lakkaus. Mistä se johtuukin että talvella sitä ei saa aikaiseksi, vaikka sen muistan joka ilta suihkussa käydessäni.


KOLME ASIAA JOITA KAIPAAN:

Mökkielämä, on jo niin ikävä mökille että melkein lasken päiviä. Kuulin radioista taannoin että vappuun on enää 100 päivää ja se lohdutti. Nyt ei ole enää sitäkään, mutta on kiva ajatella että ens kuun jälkeen on jo maaliskuu. Tammikuu tuntuu vauhdikkaan loppuvuoden jälkeen etenevän etanan vauhdilla.

Hoikkaa minää, joka jaksoi hyppelehtiä kevyesti kiveltä toiselle, noukkia sukat notkeasti ja sujahti mekkoon kuin mekkoon. Mutta tämä on työn alla, hitaasti mutta varmasti.

Tietenkin kaipaan myös kesää, valoa ja lämpöä. Valoisia iltoja, pitkiä päiviä, luonnon värejä, pitkiä lenkkejä koirien kanssa, auringonlaskuja, lintujen laulua. Jopa kesäistä sateenropinaa ja ukkosmyrskyjä.


KOLME ASIAA JOTKA OLEN PANNUT MERKILLE:

Some, jossa puhutaan  joskus niin rumasti ettei mitään järkeä. Olen jopa itse saanut joskus viestejä, jollaisia en koskaan lähettäisi kenellekään. En ilkeitä tai vihaisia, mutta sellaisia hyvin töykeitä tai arvostelevia, joiden lähettäjä ei ole hetkeäkään miettinyt mitä sanoo. 

Edelleen some, jossa halutaan tukea keinolla millä hyvänsä omaa näkökulmaa (milloin mihinkin) keräämällä ympärille joukko samanhenkisiä ja liiskataan kaikki jotka ovat eri mieltä.

Pidentyneet päivät, sillä valoisaa on pitkälle iltapäivään ja se on ihanaa.



KOLME ASIAA JOTKA TEKEVÄT MINUT ILOISEKSI:

Oma perhe, mies, lapset ja lapsenlapset. Joka kerta kun vietetään aikaa yhdessä, koen heistä suurta iloa ja on suuri iloa saada olla osana heidän elämää. Mulle molemmat mummoni ovat olleet lapsuudessani tosi tärkeitä itselleni ja toivoisin myös, että voisin olla omille lapsenlapsilleni yhtä tärkeä, kuin omani ovat olleet mulle.

Koirat, tai ylipäätään eläimet mutta luonnollisesti eniten omani. Joka aamu tunnen iloa, kun saan aamupesut vuorotellen jokaiselta ja pitkin päivää rapsutteluhetkistä, ulkoiluretkistä ja yhdessäolosta. Kun vietän paljon aikaa kotona töitä tehden, koirat ovat karvaisia työkavereitani ja ulkoillessa personal trainereita.

Juoksumatto, sillä nyt ulkoilu tai liikunta ei ole kelistä kiinni. On myös ihanaa kuunnella samalla musiikkia, koska myös siitä tulen hyvälle tuulelle.





KOLME ASIAA JOITA SUOSITTELEN:

Ekana tulee mielen juoksumatto, koska se on ollut itselleni niin hyvä hankinta. Mahtuu aika pieneen tilaan, on käytännöllinen, mahdollistaa liikunnan säällä kuin säällä ja sillä voi kävellä, hölkätä tai juosta ihan oman kunnon ja viitsimisen mukaan.

Itkukana, ihan superhelppo ja herkullinen resepti, jonka ajattelin jakaa myös tänne joku päivä, sillä meidän perhe ihastui siihen kertaheitolla.

Suosittelen myös mahdollisuuksien mukaan siivoamaan jo torstaina, jotta perjantaina saat työviikon päätyttyä rentoutua samantien eikä viikkosiivous vie aikaa viikonlopulta. Itse koitan pyrkiä tähän ja perjantaina on kiva kauppareissun jälkeen siirtyä viikonloppu moodiin puhtaassa kodissa.


KOLME ASIAA JOTKA HALUAN TEHDÄ PIAN:

Varata ajan kauneushoitolaan, sillä sain synttärilahjaksi lahjakortin jonka ajattelin pian käyttää.

Siivota tuon astiakaapin, joka ollut pitkään to do-listalla.

Syödä iltapalaa, eli juoda ison kupillisen Roibois teetä ja syödä muutaman hapankorpun.


Tämän saa halutessaan napata mukaansa :)  Löytyikö samaistuspintaa?

Ihanaa talvipäivää,Maikku

perjantai 20. tammikuuta 2023

Kaulan-ja dekolteen hoito on nyt helppoa

Tässä iässä ihon veltostumiseen tulee viimeistään kiinnitettyä huomiota ja sille on tehtävä jotain.
Sain Kauneusmaailmasta tämän kauneudenhoitolaitteen, joka on muotoiltu erityisesti kaulan hoitoon.

Hoitopään malli on aivan loistava kaksoisleuan ja veltostuneen kaulan ihon kiinteytykseen ja silotukseen. Muotoilun ansiosta käyttöönotto ja käyttö on helppoa kuin heinänteko ja sillä voi tehdä myös kasvoille liftaavan hoidon.

Mikä parasta, laita on ladattava ja pakkauksessa on mukana UBS-kaapeli.

Tästä saattaa olla apua sinulle, jolla on:

💣Otsaryppy tai ryppyjä
💣Nasolabiaalit
💣Kaksoisleuka
💣Kaulan ryppyjä
💣Veltostunut iho

Mulla kaulan iho kuten dekolteen ihokin on jo elämää nähnyt ja oikein säikähdin kun lomaillessa tajusin että kaulan ihokin on ihan veltostunut ja hamsteripussit ovat jääneet roikkumaan pysyvästi. Jaiks.

Siis kaikki apu otetaan vastaan ja mäpä kerron mitä tämä laite oikein tekee ja miten se toimii.
  
Laite värähtelee käytettäessä ja samalla hieroo kaulan tai hoidettavan alueen ihoa ja samalla aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, stimuloi ja auttaa hoitotuotteiden imeytymisessä.

Hoidettavalla ihoalueella tulee olla laitetta käytettäessä reilusti seerumia, hoitonestettä tai geelimäistä voidetta, jotta laite liukuu iholla ilman kitkaa ja värinä pysyy tasaisena.
Eli laitetta käytetään vain kostealle iholle, siksi teen itse hoidon aina illalla suihkun jälkeen kuin on muutoinkin ihonhoitorutiinien aika.

Laitteessa on lämpötoiminto, jolloin hoitopää lämpenee 45c asteeseen.
Lämpö avaa ihohuokosia ja tekee näin ihosta vastaanottavaisen hoitotuotteille.

Laitteessa on kolme eri valoa ja kerron niistä alla lisää.


 


Violetti valo

Rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa.


Punavalo

Edistää aineenvaihduntaa, uudistaa ja vähentää pigmenttimuutoksia.


Sinivalo

Akneiholle, antibakteerinen ja puhdistava.


Laitteessa on 4 moodia ja 3 voimakkuutta, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Mä oon käyttänyt pääasiassa violettia ja/tai punaista valoa niin että porrastaen aloitan voimakkuudesta 
1 nostaen sen vähitellen kolmoseen ja lasken taas loppua kohden takaisin ykköseen.
Hoitoa teen yhdellä kertaa 5-10min

Kokemukseni mukaan tätä on todella helppo käyttää ja vaikken toistaiseksi viikottaisesta käytöstä huolimatta huomaa helttojen tahi hamsteripussien hävinneen, jatkan käyttöä koska uskon että tästä on varmasti pitkässä juoksussa hyötyä.

Sain teille alennuskoodin
VAAHTOKARKKI
jolla saatte -15% alennusta koko
31.5.2023 loppuun asti.

Mikä on sun salainen ase kaulan alueen veltostumista vastaan?

Maikku











tiistai 17. tammikuuta 2023

Rusettipanta - hitti vai huti

Nykyään on kaikenlaisia ihania pantoja ja minäkin innostuin ostamaan tälläisen rusettipannan. On siinä ja siinä onko panta liian tyttömäinen tämänikäiselle mutta koska rusetti on sievästi sivulla eikä koholla vaan päänmyötäisesti, se ei ole mielestäni överi.

Pannalla saa kivasti uutta ilmettä lookiin ja vaihtelevuutta.
Mä laitan arkeana hiukset usein ponnarille tai sivuponnarille, mutta pienellä muutoksella kuten vaikka nostamalla ponnaria ylemmäs, saa uuden lookin.





Panta on siitäkin kiva, että sillä saa hiustenpesuväliin tai tyvivärjäykseen jatkoaikaa koska panta häivyttää nätisti tyvikasvun.

Onko siellä muita pantojen ystäviä? Miten sä vaihtelet kampausta?

Maikku


 

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Loppuvuosi oli täynnä touhua ja kosmetiikkasuosikitkin unohtuivat kokonaan. Siksi pohdin käyttämiäni tuotteita joulu-tammikuun ajalta ja päädyin valitsemaan suosikeiksi tällä kertaa kuusi tuotetta.

Aloitetaan vaikka Ritualsin käsibalsamista, joka on ollut ihastus ensi hetkestä alkaen ja mun kuivien käsien pelastus. Kerron tästä tuoksulinjasta enemmän lähiaikoina, joten jos olet Rituals-fani, niin pysy kuulolla.


Mä oon käyttänyt monen muun lailla näitä Schwarzkoftin Gliss hoistis suihkeita jo kauan ja oikeastaan kaikista tykännyt mutta tästä ihan erityisesti. Tässä on riittävästi kosteutusta mun hiuksille ja hyvä tuoksu.


Vaikken meikkaisi ihoa niin melkein aina laitan primeria, koska sillä saa tasoitettua ihon sävyä ja epätasaisuuksia. Tämä Figs&Rougen primeri on kiva, brullaa hyvin eikä ala rullaamaan iholla kuten monet primerit tekevät. Tykkään myös brändin visuaalisuudesta.


Essenceltä ei ole hetkeen ilmestynyt uusia huulituotteita tai ainakaan en ole niitä huomannut, mutta nyt löysin kosteuttavan huulikiillon jossa kaunis vaalea sävy. On siis enemmän hoitava tuote kuin huulikiilto, mutta oikein kiva.



Mun aamut alkaa kasvovedellä ja oon tykästynyt tähän Kaste Glope Hope ihoa kirkastavaan kasvoveteen jonka valmistus tosin on jo lopetettu. Mietin, että tämähän olisi saattanut olla Aasiassa suosittu kun kyseinen kasvovesi myös vaalentaa ihoa ja sopii esim pigmenttihäiriöistä kärsivälle.



Viimeisena muttei vähäisimpänä Madaran SOS kosteuttava ruusugeeli, joka on ihan täydellinen kuivalle talvi-iholle. Mä tuuttaan tätä aamuin illoin iholle ennen seerumia ja olen näin saanut ihon kosteutustasapainon säilymään aika hyvänä nyt kuivina ja kylminä kausina.



Kuten jo aiemminkin olen sanonut, keskityn tänä(kin) vuonna käyttämään pois kaappeihin kertynyttä kosmetiikkaa ja ostan vain jos on erityisen kiinnostava tuote. Siksi saattaa olla ettei joka kuukaudelle edes kerry suosikkeja, joten pidätän oikeuden olla jakamatta näitä kuukausittain, jos ei tunnu löytyvän riittävästi uusia ihastuksia.

Olikos tuttuja tuotteita? Onko jokin sellainen, joka erityisesti kiinnostaa?

Maikku

perjantai 13. tammikuuta 2023

Goodiebox Tammikuu 2023

Hiphei, se olisi vuoden ensimmäinen Goodiebox ja olen aika hämilläni - yllättynytkin siitä, että boxi saapui näin hyvissäajoin sillä viime vuonna toimituksessa oli ongelmia ja boxit saapuivat loppukuusta.

Tänä vuonna olen ajatellut tilata boxia kuukausi kerrallaan ja saatan lopettaa koko tilauksen, eli fiiliksellä mennään. Boxissa oli samanlainen kortti kun joulukuussa, eli saatekortti löytyy sähköisenä Goodieboxin sivuilta, mikä on hyvä juttu. Värinä oli raikas minttu, mikä sopii hyvin talviseen kauneusboxiin. Saatetekstinä tammikuussa on: "The Let`s Face It" Box.

Täytyy myöntää että tammikuu on joulun odotuksen, tunnelmoinnin ja monien odotuksien ja tapahtumien jälkeen vaisu kuukausi ja itse olen koittanut keksiä uusia tapoja nauttia tylsästä tammikuusta, liikkua enemmän, keskittyä omaan hyvinvointiin ja esimerkiksi piristänyt päivääni meikkaamalla värikkäämmin.

Boxin saatteessakin vihjattiin että boxissa on jotakin tammikuun bluesia piristämään.

Mutta pidemmittä puheitta, kurkataan mitä vuoden ekaan boxiin on kätketty.



EVOLUDERM

Nourishing vartalokuorinta 50ml/4€

On aika kuurata huonot fiilikset pois tällä Evoludermin ravitsevalla vartalokuorinnalla. Se kuorii ihoa hellävaraisesti palauttaen kuivalle iholle säteilyn ja kauneuden. Ja mainitsimmeko jo tuoksun? Matkustamme itään tämän huumaavan tuoksun myötä. Levitä tätä kuorintaa kerran tai kahdesti viikossa koko vartalolle kostutuksen jälkeen. Hiero pyörivin liikkein ja painota karheimpia alueita (kyynärpäät, polvet, kantapäät jne.) ja huuhtele sitten. Ihannetapauksessa käytä tätä kuorintahoitoa ennen vartalovoiteen tai -öljyn levittämistä, jotta aktiiviset ainesosat pääsevät paremmin imeytymään.

Mulla on muutama vartalokuorinta odottamassa käyttöä ja pari käytössäkin, joten tämä saa jäädä hetkeksi odottamaan vuoroaan. Mulla tulee kuorittua vartaloa talvikautena ehkä paristi kuussa, kesällä viikottain.

Arganöljy on ihana raaka-aine, joten tämän täytyy olla hyvä.

Sarja on nimeltä tuttu, mutta nyt just en muista olenko käyttänyt sarjan tuotteita aiemmin.



HUYGENS

Elixir yövoide 50ml/36€, boxissa 20ml/20€

Okei, olimme mukana jo Élixirin kohdalla. Sen nimessä nyt vain on jotain ylellistä ja maagista. Ja tämä yövoide näyttää taikuutensa yöllä, kun iho uudistuu. Voide stimuloi tätä luonnollista prosessia hoidolla, jossa on runsaasti luonnollisia aktiivisia ainesosia: kollageenia, resveratrolia, hyaluronihappoa ja argania. Sen koostumus on vegaaninen, puhdas, cruelty free, se on valmistettu Ranskassa ja sisältää 99 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia ja 21 % luomuviljelyllä tuotettuja ainesosia. Levitä sitä yöllä kevyin pyörivin liikkein vastapestyille kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa.

Sarja on ennestään hyväksihavaittu ja kokeilen kunhan kerkiän. Mua ei haittaa vaikka boxissa tulee minikokoja, varsinkin voiteissa koska ne kestää käytössä pitkään pienenäkin. 


MASQUE ME UP

Foot Peeling Hemp Ovh 13€

Tuo takaisin pehmeät jalat, jotka sinulla oli vauvana, näillä kuorintasukilla. Niihin on lisätty kannabissativaöljyä, jolla on ihoa kosteuttava ja pehmentävä vaikutus. Ota sukat pois 30 minuutin kuluttua, ja 3-7 päivän kuluessa kuollut iho kuoriutuu pois. Sukkien aminohapot auttavat uudistamaan uutta ja pehmeää ihoa.

Kohta onkin aika taas kuoria jalat, joten sopivaan aikaan nämä tulivat. Olen koko talven rasvannut jalkoja ettei ne olisi ihan korput mutta kuorinnan jälkeen ne todennäköisesti pysyvät entistäkin pehmeämpinä.


RABENS SALONER

Kuoriva pyyhe Ovh 10,60€

Talvisen kylpylähoitosi lisäherkkuna voit käyttää tätä Rabens Salonerin kuorivaa pyyhettä. Se on valmistettu hienosta viskoosin ja puuvillan sekoituksesta, ja se kuorii ihoa luonnollisella tavalla rauhoittaen kehoa ja sielua. Kuori hellävaraisesti poistaaksesi epäpuhtaudet, kuollut iho ja stimuloidaksesi verenkiertoa saadaksesi pehmeän, sileän ja hehkuvan ihon. Käytä sitä suihkussa - koko vartalollesi, jotta voit pestä kaikki haastavat joulun odotukset viemäristä alas.

Jaahas, että se kuorintavoideko ei sitten riitä kun vielä pyyhekin ;) Tämä on varsin mielenkiintoinen vaikkakaan en ole varma tulenko tätä käyttämään sillä tykkään kyllä enemmän ajatuksena kuorintavoiteesta kuin pyyhkeestä vaikka tämä varmasti onkin kätevä.


SYMBIOSIS

(Rose & AHA)In Depth Detoxifying & Oxygenatig mask Ovh 107€

Toiveemme uudelle vuodelle? Miten olisi pehmeä, raikas ja nuorekas iho? Rejuvenating Gentle Face Exfoliator pyrkii poistamaan epäpuhtaudet ja hankaamaan pois kuolleet ihosolut. Samalla huippuluokan aktiiviset ainesosat auttavat nopeuttamaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja torjumaan ikääntymisen merkkejä. Glykolihappo pyrkii tunkeutumaan syvälle ihoon ja lisäämään sen kiinteyttä samalla kun se tasoittaa juonteita ja ryppyjä, hoitaa mustapäitä, sameutta ja rasvoittuneisuutta nuorekkaan ulkonäön saavuttamiseksi. Ruusu poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia ja tuo esiin pehmeän, raikkaan ja nuorekkaan ihon. Sen valoa heijastavat ominaisuudet valaisevat ihoa, pehmentävät virheitä ja lisäävät sen säteilevyyttä. Aloita pesemällä kasvot: tee kuorinta aina juuri puhdistetulle iholle. Levitä ja kuori hellävaraisesti ylöspäin pyörivin liikkein. Hiero kevyesti kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein keskittyen otsaan, nenään, leukaan ja leukalinjaan välttäen silmänympärysihoa. Pese kasvot lämpimällä vedellä ja taputtele sitten varovasti kuivaksi pyyhkeellä.

Mulla onkin naamiot vähissä, joten tämä tuli ihan tilauksesta. Tämä on arvokas tuote, toivottavasti hintansa arvoinen - ainakin tuotetietojen ja esittelyn perusteella vaikuttaa siltä. Tämän minä otankin heti käyttöön.



GOSH COPEENHAGEN

Crazy Blue Matte eyeliner Ovh 13€

Mikset ottaisi inspiraatiota kylmästä ulkoilmasta ja sovittaisi siihen hieman sinistä luomiväriä? Voidemainen koostumus tekee tästä eyelinerista helposti häivytettävän, antaa intensiivisen värin ja tarkan levityksen vain yhdellä vedolla. Ja se on vedenkestävä! Luonnollisen arkilookin saat piirtämällä viivan ylempään ripsirajaan ja noudattamalla silmän luonnollista muotoa. Viimeistele pienellä "siivellä" silmän ulkonurkan jatkeena. Jos haluat häivyttää eyelinerin, tee se heti, jotta se ei ehdi kiinnittyä.

Tälläisiä lisää!! Tässä on upea sininen sävy ja sormet jo syyhyää päästä tekemään sininen meikki :)





Jälleen Goodiebox onnistui yllättämään. Ensinnäkin boxin arvo oli 167,60€ ja ottaen huomion että maksan siitä 
n 25€ niin voin vain olla tyytyväinen. Tosin, en i k i n ä maksaisi 50ml naamiotuubista yli satasta mutta on kiva päästä tutustumaan millainen niin arvokas tuote on ihonhoidossa. Vain kuorintapyyhe lähtee kiertoon, mutta muut tuotteet pääsevät käyttöön.

Oli kiva myös saada tuo sininen eyeliner, toivoisin värikosmetiikkaa boxiin paljon enempi. Tuotteista voisi 2/5 olla meikkituote vaikka joka kuukausi.

Jos haluat tilata oman boxisi, voit tilata ekan boxin puoleen hintaan tästä linkistä.

Oliko boxissa sun suosikkeja?

Maikku