tiistai 25. kesäkuuta 2024

Sol de Janeiron tuoksuvat ihonhoitotuotteet

Kesä on viimeinkin täällä ja ollaan päästy nauttimaan niin helteistä kuin rankkasateista, ainakin täällä mökkipitäjässä.

Mä rakastan tuoksuja, kuten vakilukijat jo tietävätkin, mutta kärsin ajoittain tuoksuherkkyydestä minkä vuoksi käytän tuoksuja maltillisesti. Tiesin jo näitä Sol de Janeiron tuotteita ostaessani, että tuoksut ovat suht voimakkaita mutta ajattelin että jos käytän maltillisesti niin pystyn näitä välillä käyttämään. Kuinkas kävikään?

Tilasin Sol de Janeiron Jet set matkapakkauksen, sekä Bom dia Bright kirkastavan vartalovoiteen, sillä matkakokoiset tuotteet tulee varmimmin käytettyä, tosin vartalovoide oli täysikokoinen mutta kahdesta koosta pienempi 75ml.

Näiden tuoksumaailmaa olin käynyt nuuskimassa jo joulun aikaan Emotionissa, joten mulla oli jo selkeä kuva siitä millainen tuoksumaailma on kyseessä. Tilasin tuotteet Sokokselta muistaakseni -20% alella koska mun makuun nämä ovat normaalihintaisena aika kalliita.

Matkapakkauksessa oli kovasti somessakin hypetetty Brazilian Bum Bum vartalovoide 50ml, Brazilian 4 play suihkuvoide/geeli ja Brazilian Crush Cheirosa parfume mist.
Tuoksu on aika huumaava, makea yhdistelmä pistaasia ja suolaista karamellia.

Sol de Janeiron tuotteisiin on sanottu vangitun Brazilian sielu ja voiteissa on ihoa hoitavaa Cupuacu-voita, Acaita ja kookosöljyä jotka tunnetusti hoitavat ja kosteuttavat ihoa.

Sanoisin, että nämä tuotteet pitää itse kokea!

Saatuani tuotteet, olin kärsinyt pari päivää lievästi päänsärystä ja koska olin näiden suhteen niin malttamaton, avasin kaikki tuotteet heti ne saatuani ja siitä tuoksuttelusta seurasi migreeni. 
Mietin, eikö sitä ikinä opi :/ No, ehkä mä tästä opin sillä pidin reilu viikon tuoksuttelutauon ennenkuin tutustuin näihin uudestaan ja sen koommin en ole näistä migreeniä saanut. Mutta heti jos huomaan migreenin oireita, pidättäydyn tuoksuttomissa tuotteissa koska nämä laukaisevat sen helposti.

Tuoksu on kaikissa tuotteissa toki sama mutta voimakkuus vähän vaihtelee. Mist on ehdottomasti vahvin. Brasilian Bum Bum Cheirosa 62 parfum mist sopii sekä vartalolle että hiuksille. Vartalovoidekin on voimakkaan tuoksuinen mutta kun sekoittaa sitä pikkuisen vaikkapa Doven tuoksuttomaan itseruskettavaan niin saa kivasti iholle tuoksua muttei liikaa.

Vartalovoide on ihanan tuntuinen, imeytyy nopsaan ja se lupaa kiinteyttää ja pehmentää ihoa. Tiesitkö, mistä voide on saanut nimensä? Brasilialaisten lempiruumiinosasta, the bum bum 😁
Vartalovoide on muuten voittanut useana vuonna Kicksin beauty Awardsin, parhaana vartalonhoitotuotteena.

Mistiä olen käyttänyt suihkauksen kerrallaan, sillä se on makuuni aika vahva. Saan tämäntyyppisistä tuoksuista helposti päänsärkyä ja jopa migreenin mutta suihkaus kerrallaan pärjään.
Tuoksu on kyllä täydellinen kesään, makea ja herkullinen.

Bom dia bright vartalovoide sisältää AHA hedelmähappoja, jotka on peräisin mangosta ja banaanista sekä C-vitamiinia. Sen tuoksu on aivan ihana, ihan erilainen kuin Bum Bum Bumissa. Hedelmäinen ja makea, vaikeasti selitettävä mutta ihana.

Voide lupaa pehmentää ihoa, tehden siitä sileän ja hyvinvoivan, sekä kirkastaa sitä.










Yhtä kaikki, nämä tuotteet oli kiva kokea mutta jos ostaisin uudestaan, valitsisin toisen tuoksulinjan sillä näihin ehtii jo kesän aikana kyllästymään kun pienellä määrällä saa valtavasti tuoksua.
Enkä missään nimessä suosittele, jos kärsit yhtään tuoksuherkkyydestä.

Ootko sä kokeillut Sol de Janeiron tuotteita? Jos, mitä tykkäsit?

Aurinkoa päivääsi,
Maikku

 

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä niin herkullisen näköisiä ja tuoksuisia! Kun karkkia, pitäis ehkä taas joskus ostaa näitä :) Tykkään myös siitä i love me -sarjan brazilian tuoksusta joka on myös samojen hedelmien tuoksuinen, mistä bum bum voide on tunnettu. Ei ole vain niin kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ainoa miinus on hinta :/ I love me-sarja on tuttu, tosin en tykännyt siitä Brazilian tuoksusta, on tunkkaisempi kuin tämä ja voide todella paksua. Muuten sarjassa on kyllä kivoja tuotteita :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥