maanantai 7. maaliskuuta 2016

Dietti tasan 4 viikkoa

Vaaka liikahti aavistuksen alaspäin -100g (yht 3,5 kg), ei järin huikeaa mutta suunta se on tärkein ja se on edelleen alaspäin. Ei pitäisi käydä välissä vaaàlla ollenkaan koska se näytti Taas jo kilon pudotusta loppuviikosta ja nyt noussut tähän. Viime viikolla oli ihan sama. Heittelehtiikö teillä paino minkä verran?

En edes viikonloppuna pitänyt  tankkauspäivää, ehkä ois pitänyt. Ens viikonloppuna sitten.

En ole postaillut diettikuvia kun syönyt näitä samoja pöperöitä ja kesäkurpitsapizzaa tuli lauantaina paistettua pellillinen joten riittää muutamaksi päiväksi :) Salaattiakin on toki syöty!Eilen illalla tein mulle ja miehelle isot annokset rahkaa, päällä tuoretta mangoa, banaania ja mansikoita, nam!


Odotan niin kesää kun saa taas tuoreita kotimaisia marjoja.


Tänään aloitin aamun tuorepuurolla ja smoothiella, vatsa on jo tottunut isoon aamupalaan eikä varmana nälkä pienemmällä annoksella lähtiskään :D Mutta pitää hyvin nälkää eikä tee mieli napsia mitään ruokailujen välissä. Jos tekeekin niin pähkinöitä saa syödä!Tällä viikolla aion panostaa veden juontiin, sillä se on on ollut vähäisempää. Töissä niin automaattista kun kannu työpöydän ääressä mutta kotona on toisin. Vaikka laitan kannuun vettä aamulla, se jää helpommin juomatta. Tänään huolehdin myös kuopuksen tankkauksesta koska hälle iski eilen vatsatauti ja nyt pitää nestetasapainoa korjata!

Mukavaa talvista viikonalkua, Maiccu4 kommenttia:

 1. Hyvällä mallilla sinun dieetti. Itse en ole vielä saanut aikaiseksi dieettiä.
  Katsotaan milloin innostun...
  Ihanan näköinen tuo mansikka salaatti ja rahka annokset.
  Odotan myös kovin kesän marjoja.
  Mukavaa maanantai päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt koetellaan tässä dietissä mutta sitkeys palkitaan...tänään himoitsin kaikkia herkkuja kaupassa, mutta kiltistä vain ohitin :)Muksaa maanantai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan vasta vierailulla, mukavaa, että joku muukin kamppailee kilojen kanssa! Hitaasti ne lähtee, mutta ei anneta periksi!
  Tsemppiä sulle ja kivaa, kun jäit lukijakseni, mieki jään sinun :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävit ja jäit :) Vertaistuki on ihan parasta!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa