maanantai 21. maaliskuuta 2016

Dietti 6 viikon tulokset

Kyllä jänskätti mennä aamulla vaaa`lle toteamaan viime viikon tulokset, koska se edellinen viikko meni aivan persiilleen. Silloinhan tuli 2 kiloa plussaa mikä ihan älytöntä kyllä. Johtunee hormoneista koska nyt tosiaan taas olo paljon kevyempikin eikä naamakaan kuki kuin teini-iässä. 

Sitkeys palkittiin ja niin oli viikossa hupsahtanut tasan kilo alaspäin edellisestä lukemasta eli nyt miinusta kaikkiaan 3,7 kg, jippii :D Arvaa olinko helpottunut!?? Vielähän näitä kiloja olisi mitkä saa lähteä, joten matka jatkuu. Toivon kuitenkin että olisin jo puolivälissä muutenkin kuin kilomäärältä....

Osittain kiitos tästä hyvin menneestä viikosta kuuluu myös karvaiselle personal trainerille, joka on tehnyt kävelylenkkejä mamman kanssa viime viikolla joka päivä <3 

Sain tästä tuloksesta kuitenkin tosi kivasti potkua jatkoon, sillä tässä vaiheessa on jo vähän kisaväsymystä havaittavissa. Tiukasti olen pysynyt ruodussa jos ei lauantaita lasketa, iltapala järjestäen joka rahkaa ja marjoja tai puddingea joka herkullisuudellaan auttaa suklaanhimoonkin yllättävän hyvin.
Tässäpä salaattia eiliseltä, kyllähän maistui! Aloitin Naturdietin eilen ja nyt vain kerran päivässä ruoka, pitihän siihen panostaa :) 

Palasin myös tänään töihin ja mikäli selkä vain kestää, aion siellä pysyäkin ja ajattelin postailla diettikuulumisia vain viikottain koska tulen kertomaan Naturdietin kokemuksia myös,  muuten tulloo liikaa diettihömppää :))

Ihanaa pääsiäisviikon alkua muruset <3

Maiccu


4 kommenttia:

 1. Vau! Huipputuloksethan sä tälle viikolle saitkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi! Olis ollut kyllä aika paha mieli jos olisi jämähtänyt taas, etenkin näillä syömisillä.

   Poista
 2. Hyvällä mallilla sinun dieetti! Hienoa!
  Ja ihana personal trainerkin sinulla!
  Mukavaa illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Motivaatio taas palannut urakalla :) Mukavaa iltaa sinullekin!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa