tiistai 15. maaliskuuta 2016

Dietti 5 viikkoa

Ehditkö jo odottamaan viikkopäivitystä:) 


Kuva:mtv.fi
Voin kertoa että riemusta en hypi tai hihku, sillä viime viikko meni aivan mönkään kaikin tavoin. Ensinnäkin kahtena päivänä oli järkky migreeni ja vielä kolmantena jomotti koko päivän (mulle tyypillistä että kestää sen 3 päivää putkeen) eikä ihanan aurinkoinen loppuviikko ja viikonloppu auttanut asiaan, pahensi vain.Ruokailla yritin ihan normaalisti ja lauantaina oli tankkauspäivä kun käytiin ulkona syömässäkin. 
Ei kuitenkaan mitään överiä vaan nepalilaista ruokaa ja illalla vähän jädeä ja irtareita. 
Siinä mun rönsyilyt. Mutta nyt olikin vika jossain muualla ja tuntemuksista päätellen aineenvaihdunta oli jostain syystä täysin juntturassa. Olin  aivan turvoksissa ja perjantaina kävin vaaàlla ja meinas itku tulla kun näytti 2 kiloa plussaa!!! 
Siis eihän se voi olla mitenkään mahdollista näillä syömisillä!

Mulle on tyypillistä että vatsa turpoaa ja välillä näyttääkin siltä kuin olisin puolivälissä raskaana :D Mutta se ei naurata, sillä olo on todella tukala eikä sitä turvotusta voi oikein mitenkään ennakoida. Keliakiaa se ei ole mutta olen silti jättänyt rukiin kokonaan ja vehnää vältän, gluteenittomat tuotteet ei aiheuta turvotusta. Food map ruokavaliolla vatsa pysyy hyvin kurissa eli ärtynyt suoli temppuillessaan saa tätä jojoilua aikaan:/Märehdin lukemaa sen illan ja lauantain ja päätin että täältä noustaan!
Koitan omin keinoin saada vatsan taas toimimaan ja juoda entistä enemmän.
Nyt sitten aamusta alkaen vettä johon lisätty raastettua inkivääriä ja puristettu muutama tippa sitruunamehua. Vaikka hapan on haitaksi hampaille ja etenkin sitrukset, kokeilen silti.
Inkivääriä taasen suosistellaan vatsavaivoihin, se edkistää ruoansulatusjärjestelmän toimintaa.

Täältä voi lukea inkiväärin terveysvaikutuksista lisää :

http://askelterveyteen.com/inkivaarin-parantava-vaikutus/

Eilinen meni aika kivasti, selvästi aineenvaihdunta vilkastunut ja olo pirtempi. 
Olin osan päivää liikenteessä mm lääkärissä enkä ehtinyt miettiäkään koko asiaa. Sain muuten ortopedilta luvan tehdä kaikkea mitä haluan/pystyn, huojentavaa <3Mutta se vaakalukema, jep, se oli sitten lopulta +700g eikä selity kyllä millään. 
Kun edellisillä viikolla on käynyt jo kilon alempana mutta asettunut sitten sinne ylemmäs, tämä kertoo siinä että mulla paino heittelee etenkin kuukautiskierron mukaan helposti sen 2 kiloa olin dietillä tai en. 
Aika hurjalta kuulostaa?! Ootko huomannut itsessäsi samaa?
Loppujenlopuksi näiden 5 viikon saldo on -2,7kg eli 540g/viikko. Näin laskettuna ihan hyvä tahti mutta tuskastuttavaa kun ensin lähtee todella reippaasti alkuun, eikä riitä että stoppaa vaan nousee!!Mutta täältä on jo henkisesti noustu, rahkaa, raejuustoa, kananmunaa, kananpojan jauhelihaa, marjoja, kasviksia, pähkinöitä ja mehukeittoa -niistä koostuu pääasiassa mun syömiset. 
Eilen ajattelin vähän vielä boostata aineenvaihduntaa tulisella ruoalla ja pilkoin chilä ja valkosipulia kesäkurpitsapastaan :) Vatsakaan ei ärähtänyt ja tänään jatketaan, jospa se siitä..läski alkaisi taas sulamaan.
Aurinkoa päivääsi,

Maiccu4 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Ihan hyvä tahtihan tuo ~500g/vk on :) mä muistan, kun keskimmäisen jälkeen laihdutin, niin aina virallisena vaakapäivänä viikon tulos oli +-0, mut päivä tai kaksi myöhemmin humahti kerralla useamman sata grammaa alas päin. :D ihmiskeho kun ei oo kone, vaan tuntuu välillä tekevän just mitä lystää! Yrittäkäämme ymmärtää.. :D

  VastaaPoista
 2. Just niin, ihan oikeassa oot! Kiitos tsempeistä, ens viikko on aina edellistä parempi tai ainakin uskokaamme niin!

  VastaaPoista
 3. Yritin kommentoida tätä jo aiemmin, mutta enpä reissusta onnistunut, joten kokeilen nyt :) On jo pitänyt aiemmin kommentoida, että minulla sama projekti kuin sinulla ja monella muulla. Aloitin helmikuun alussa ja oma 5 viikon tulos oli myös tuo 2,7 kg. En ollut yhtään tyytyväinen, sillä buusterina toimi Hypoxi :( 5 viikon jälkeen olikin 2 viikon loma ja nyt taas huomenna paluu arkeen. Vaakaa en ole uskaltanut käyttää, vaan katsotaan huomenna miltä työvaatteisiin ahtautuminen tuntuu. Mielenkiinnolla olen seuraillut sinun edistymistä ja saanut kovin vertaistukea, KIITOS SIITÄ! Ihanaa, että jaksat kirjoitella kuulumisia suht tiuhaan. Ruudun takana hengessä ollaan mukana :) <3

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että muutkin kamppailee saman kanssa! Ja vielä kivempi, että tästä päivittelystä on Oikeasti iloa ja/tai hyötyä jollekin:) Tosi ihanaa :)Mullahan toissa viikko oli ihan tuskaa, nyt helpompaa ja katsotaan vauhdittaako Naturdietin tuotteet tätä yhtään. Vaikka montaa puristettavaa kiloa ei ole, niin Tiukassa nuo tuntuvat olevan! Jos sä olit lomalla lämpimässä, niin siellä ainakin nesteet kiertävät hyvin ja sitä kautta voi laihtumista nopeuttaakin. Hypoxi vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta se on myös hivenen arvokasta. Kiitti tsempeistä, mä taas alkuviikosta postailen tuloksia :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa