perjantai 12. helmikuuta 2016

Superdiettiä mukaillen päivä 5

Hyvin nukutun yön jäljiltä oli hillitön nälkä ja aamupalaksi kahvia, viipale kauraleipää, pari paistettua valkuista, kahvia ja mustikka smoothie.

Normaalina duuni aamuna etenkin smoothie on helppo juotava työn teon lomassa. Aloitan aamun töissä aina seiskalta mutten jaksa puuron tai leivän lisäksi heti muuta syödä. Siksi smoothie on helppo vaihtoehto, sitä voi juoda sitten siinä sivussa.

Smoothie on aika vakituinen aamu tai välipala ihan normaalioloissakin, eli ei mitään uusi tuttavuus. Välistä lisään siihen chiansiemeniä tai goji-marjoja, mutten mitenkään säännöllisesti. Uskon että jos syö perusterveellisesti ei tarvii mitään Voimaruokaa :D Siis ei niin etteikö niitä voisi syödä terveysvaikutusten vuoksi, mutta en ole fanaattinen mihinkään suuntaan. Marjat on terveellisiä jokatapauksessa.

Mustikoita mulla vielä reilusti pakkasessa ja vähän vattujakin <3 Niitä ei oikein muuhun kulukaan, paitsi josku piirakoihin tai muffinsseihin.

Lounas oli tänään alla kuvan mukainen: 

- Kevyesti freesattua pinaattia ja lehtikaalia.
- Paistettua broiskun jauhelihaa
- Täysjyväriisiä

Hieman tylsä. Mutta oli niin pitkä puhelu ystävän kanssa ja hurja nälkä, ettei kerinnyt loihtimaan mitään parempaa :) 

Välipalaksi nappasin vähän omppua ja kiiviä, mutta joskus olen töissä tai liikenteessä, käsilaukussa on aina jokin patukka. Yleensä tuhannen liiskana mutta eiheän se makuun vaikuta :) Koska jos on hirveä nälkä, mulla iskee helposti migreeni ja kiukku, sitten tulee sorruttua johonkin nopeaan ja epäterveelliseen. Ennen mulla oli aina banaani mukana mutta kun tarpeeksi monta kertaa löysin mustanpuhuvan pötkylän laukun pohjalta, opin olemaan ottamatta niitä laukkuun. Oishan niitä suojia banskuille, mutta sitten ne vie ihan hirveesti tilaa. Niimpä, tyypillinen nainen, mikään ei ole hyvä :D

Päivälliseen en myöskään panostanut koska oli eilistä kanaa ja aiemmin päivällä tehtyä riisi-jauheliha-pinaatti-lehtikaali hässäkkää ja kaikki ruokahan pitää syödä minkä tekee! Huomenna meille on tulossa ystäväpariskunta syömään ja aion pitää ansaitsemani vapaapäivän dietistä.
Luvassa toivon mukaan herkullinen menuu mutta siitä sitten myöhemmin ettei salaisuudet tule julki:)
Sen verran paljastan että suklaan kanssa joudun vielä tänään puuhastelemaan ja kieltämättä melkein maistoin, mutta sitä ei lasketa...se oli vain melkein.

Kävin muuten Punnitse ja säästä-kaupassa (nimi johtaa muuten ihan harhaan, ootko samaa mieltä?) Kallishan siellä on mutta ihania herkkuja pienen pussin raaskii silloin tällöin ostaa. Jos et vielä ole käynyt, niin suosittelen. Suklaakuorrutteiset erilaiset marjat, hedelmät ja pähkinät on ihan taivaallisia!

Samalla reissulla löysin uusia Skyr-makuja Prismasta ja oon ihan taivaissa!! Maut olivat Creme Bruee ja Mustikkapiirakka. Tykkään kokeilla uusi makuja, vaikka on vanhoissakin valinnan varaa. Purkkikoko valitettavasti näissä pienempi, se miinuksena.

Kerron myöhemmin kumman maistoin ja kannattiko ostaa, nyt nauttimaan Voicesta.
Ihanaa perjantai-iltaa itse kullekin!

<3 Maiccu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa