keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Diettipäivä 16

Pientä hajamielisyyttä ilmassa, tein eilen oikein herkullisen tuorepuuron aamuksi ja jätin sen sitten vahingossa huoneenlämpöön yöksi ja aamulla piti kipata roskiin ja tuorepuuron sijaan keittää puuroa, pöh. Tänä iltana sitten uusiksi.
Koska siinä on sekä mantelimaitoa, että rahkaa (ja eilisessä myös raastettua omenaa), en uskaltanut maistaa. Omppukin oli muuttunut tummanruskeaksi :(


Smoothieen laitoin reippaasti tyrnijauhetta, eikä se oikein edes maistunut. Olo on takkuinen, nuhainen ja siksi säästin itseäni ruoanlaitolta ja hain Lidlistä valmista ruokaa. Nämä Grab & go-ruoat ovat tosi hyviä ja kevyitä, yleensä lisään jotain omaa kuten nyt parsaa ja porkkanoita joita en muutamaan päivään ole syönytkään.


Tykkäsin tuosta Risonista muuten mutta siellä oli hassuja punaisia kuin minipaprikoita (en tiiä mitä ne oli) enkä oikein tykännyt niistä.Muuten se maistui riisin-ja pastan sekoitukselta, seasssa oli papuja, fetaa ja mausteita. Hieman öljyinen mutta parempi kuin että olisi ollut kuiva. Kiva kun tullut tälläisiä vaihtoehtoja, ettei aina kevyt ole keitto -tai perussalaatti. Vehnänoras on suosikkini, se on näitä kevyin ja maistuvakin vielä.


Illalla oli leffareissu lasten kanssa ja mukaan otin isomman ptoteiinipatukan kun reissu katkaisi päivän niin että päivällinen jäi välistä enkä enää illalla kasilta viitsi syödä niin tuhdisti.
En ole leffassa käynyt moneen kuukauteen selän takia, pelotti se istuminen jo valmiiksi mutta nyt oli jo pakko kun  todennäköisesti ensi viikolla työt kutsuu ja on sitten pakko kyetä istumaan.
Ihan hyvin sujui, särkylääkkeiden voimalla tämä päivä menty muutenkin.


Onneksi voin myös seistä ja jonkinverran myös liikkua :) Ja onneksi on koira joka liikuttaa. Pidempään istuminen kun edelleen se pahin...oon kyllä ihan rapakunnossa. 
Kun lenkit olleet lyhyitä niin tuntuu että peruskunto ihan laskenut ja varmaan onkin. 
Pieniä lenkkejä kuitenkin tehnyt paristi päivässä ja pumppaavia liikkeitä, jotka parantavat jalan verenkiertoa. Mulla kun tuossa kipeässä kintussa vieläkin puutuneisuutta ja se tuppaa pettämään kävellessä välillä sillai kun meinaisi nyrjähtää. Ajan kanssa helpottuu ja ensi viikolla saan varmaan taas uusia ohjeita kun näillä nykyiseillä vetreyttänyt pari viikkoa :)
Iltapalarahka pitää kyllä hyvin nälkää eikä ole tullut vielä kertaakaan sellaista oloa ettei uni tule nälän takia. Vaikkei noita supermarjoja hirveesti suosikaa, ostin sekoituksen jossa on kuivattuja goji-marjoja, ananaskirsikkaa ja mulberinmarjoja. Saa vähän jotain rouskuvaa rahkaan :)
Löysin muuten uuden vatsaystävällisen leivän 100% kauraa ja liidelistä, iltateellä maistoin (joo poikkeuksellisesti leipää kun päivällinen jäi välistä) ja oli hyvää.Taas on yksi päivä selätetty ja Nyt hömppälehden kanssa poikittain, kivaa iltaa :)

Maiccu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa